Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • solomon.short
    jen nezapomen ze ji musis zapekat v mikrovlnce, v klasicke troube postup nefunguje!!
  • Jack1947
    Reklamuj ano...
  • Jack1947
    No vidíš já jsem ted zjistil že se mi docela slušně přehřívá CPU a budu potřebovat koupit termální pastu a hlavně vyčistit celej case.
  • Gigabyte, koupeno na Alze. Grafiku jsem kupoval zvlášť jako všechny komponenty, doma pak seskládal.
  • Draken69CZ
    Tak za pokus to stojí, u nás ve firmě se běžně opravují BGA pouzdra a i na profi opravovací stanici to je pořád 50:50 natož doma v troubě, ale pokud ji chceš stejně měnit tak za tohle nic nedáš.
  • Dobrý den, psal jsem níže své problémy se svou graf. kartou. Myslíte, že má v mém případě smysl pečení?
  • Tak nic. Sice to dělá výrazně míň, ale furt to dělá po delší době.
  • Whysosad2?!!

Tak si myslím, že je to taky divný. Ty teploty, ale co nadělám. Každý program, co stáhnu, měří podle nVidie - ovladací panel, či co... V biosu je jen procesor, ten mi jede na 40 stupňů. Pokoj mám normálně. Žádná klima, jen si přes noc otevřu okno, abych tu neměl takový dusno.

Zatím, co jsem udělal, bylo to, že jsem vyměnil teda ten kabel, to nepomohlo. A grafiku jsem vyndal, vyfoukal a přejel sběrnici gumou a poté grafiku dal zpět do compu. Teď to zkouším, jestli to pomohlo.

Mám při tom zkoušení sevřené všechny prsty, jsem úplně vyřízenej. Takhle o prázdninách se mi posr*t comp, to je nemilá věc. Tento začátek měsíce je pro mě hrůza. Krom compu jsem se už několikrát málem zmrzačil. Všechno mě zebe, slunko aj nebe.

Dám vědět, co se s tím stalo.
  • MickeyMutant
    Nějaká strašná pomluva nebo možná sabotáž. Konzole jedou furt jako drak bez lagů, ve stabilních 30 FPS a někdy až v 1080p.
  • Pokud toto někomu přijde vtipné, proti gustu ....
  • A co je vtipného na tom, že hloupoučce rádobyvtipně ukazují na nesmysly? Teď mluvím obecně, nejen o tomto videu. Dle mě jsou trapní, oni vyčítají akčnímu filmu z války, že se tam střílí. Prostě jen za každou cenu hledat blbosti, aby se jednodušší casuálové mohli zasmát nad kravinama.
  • Veskoslav
    Ale hovno....Jenom pár fanboy to nrerozkouše, že jejich milovaná DS série má chyby a že jich má. Už tam sprdli i mé milované hry či filmy, ale zasmál jsem a jelo se dál. Tady na Games je cokoliv proti Apple a DS sérii svatokrádež.
  • kennyB
    U pár trailerů jsem se zasmál, ale většina mi přišla na úrovni viralbrothers. Nemám tenhle typ humoru rád. Možná právě proto, že si dělají srandu ze všeho, kromě jich samotných.
  • Jenže to není sranda, to je jen stupidní hledání sebemenší chybičky. Ze začátku to bylo fajn, ale teď už ti na tom najdou málem i věci, které tam nejsou.
  • Tady nekdo nema smysl pro humor, ale muzu te pripadne uklidnit. Oni si delaji srandu ze vseho. Zkus si honest trailer vyhledat treba na youtube.
  • mickey:si nepamatujes, jak se xboxy rozpejkaly v troube? *5*
  • http://www.novinky.cz/domaci/374268-v-cesku-opet-padaly-teplotni-rekordy-v-brandyse-bylo-38-4-stupne.html
  • Magister_Peditum
    Očividně. Přitom hoši z Upřímných trailerů si dělají srandu úplně ze všeho...
  • MickeyMutant
    Zlatý konzole, ty jedou jako dráha podle hesla: Ať je vedro nebo zima, s konzolí je vždycky prima!
  • Jack1947
    Tak to potom jo no... ted ve vedru bys to měl těžší. *3*

s těmi konzolemi bych si nebyl až tak jistý...

Aspon s minulou generací bych si s těmi konzolemi až tak jistý nebyl... Milý Mickey...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit