Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ronox
    Taky hodně wannabe streamerů a youtuberů v tom vidělo možnost se přiživit na trendu.
  • no tak spousta packovatelu si to koupila taky jenom proto, ze na konzole nic jinyho zrovna nebylo k mani a videlo maximalne jednou you died a dali to k ledu
  • Demon Souls stejně jako Bloodborne je pod záštitou Sony, takže se to na PC nemůže objevit...
  • Tak ona se ta hra pohybovala v různých akcích, takže bych věříl, že velké číslo z těch 3 mega ani nevidělo dvakrát you died... Jinak pěkný výsledek. On Pc port jedničky s modama vypadá pořád skvělé a pořád se k němu vracím.
  • Tak doufám že na PC bude i DS3, Damon Souls na PC neni ne?
  • Nebo Amnesia, taky dobrá hra
  • MickeyMutant

Her ze série Dark Souls se prodalo již přes 8 milionů kopií.

...přičemž na PC to kupodivu dělá víc než 3,25 milionu, což je nějakých 40 % z prodejů série vůbec. Tím se Dark Souls stávají vůbec nejprodávanější japonskou hrou na PC. Docela slušný výsledek na to, že tvůrce o portu musela přesvědčit až petice, a na celkový stav portů, v jakém hry původně na počítače dorazily.

http://www.mcvuk.com/news/read/dark-souls-sales-top-8-million-worldwide/0151910

http://www.destructoid.com/dark-souls-franchise-sells-8m-copies-295100.phtml
  • drasta
    No ja si pamatuju ze rusove meli docela prevahu s T50 a T34 ktere meli relativne nizky BR a hlavne nemci nemeli kanony ale tahle situace se uz davno zmenila.
    Co se druheho tieru tyce tak tam ted stejne vedou americani s Shermanama a M10.
    A co se tyka 4. tieru tak nemci s Tigrem dvojkou jsou plnohodnotnymi protivniky pro IS2 i kdyz uznavam ze kouknout se IS2 do krku neni dobrej napad :D
    Jinak na nejvyssit tierech maji rusove i IS3 a ted jim pribyla dalsi bestie takze az tak spatne na tom taky nejsou.
  • Mart9
    Penumbra Black Plague, jediná hra tohoto typu, kterou jsem hrál, dohrál a bavila mě. Možná i jiné Penumbry.
  • PreidaQ
    No podle mě mají sovětské tanky mírnou výhodu někde na II. tieru (KV-1) a IV. (IS-2), ale zase u těch největších bestií mají převahu Němci (protože nejvyšší sovětské tiery mají pouze kanón z IS-2). I když mám pocit, že třeba takový americký Jumbo dokáže ve své skupině kralovat. Takže já bych řekl, že je to docela vyvážené, každý národ má různě slabší a silnější stroje v různých skupinách.
  • Dej si novýho batmana, hra je strašidelně optimalizovaná, hrát to bude horor. A ani si nezastřílíš.
  • x_ander
    Silent Hill 2, 3, 4.
  • Jack1947
    Záleží na každém ale mě se ta hra celkem líbila viz má recenze...

Cry of fear je modifikace hl2? -1 a bylo to dobré jsem četl koukal na nšějaký gameplay...
  • Cry of Fear - to byl brutální kousek a je na Steamu zdarma. Taky jsem slyšel chválu na Deadly Premonition, ale ještě jsem neměl čas to vyzkoušet, takže kvality nemůžu potvrdit :-)
  • Jack1947
    Jak myslíš...
  • FPS - first person shooter. Takže Alien není FPS ale spíše ta adventůra...
  • Jack1947
    Isolation navíc není adventura ale fps s adventurními prvky...

Tebe moýná mně zas bavil Executioner ale ten byl krátký což je škoda... tak nějak si představuji hororovou hru kdyby teda optimilizace byla lepší. Ta byla naprd.
  • to první DLC mě bavilo více než původní hra.
  • Jack1947
    Což byla docela nuda... to DLC ale ne to poslední to zas bylo krátké... ono defakto by se dalo projít i EW bez střílení kdyby se to člověk fákt moc naučil. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit