Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MrSanta
    ad nevděčné - kolik dukátů si utratil za hry od Naughty Dog?
  • Keyz
    Máš nějak po*raný profil. Chtěl jsem se podívat, zda tam máš nějaké aktualizované perly a nejde to:
    Internal Server Error
    The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, [no address given] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Sabotáž ze strany games!
  • Jack1947
    Hmm, kdyby se jednalo o řádového spolupracovníka prosím ale takhle... třeba jejich chyba no.
  • Nadruhou stranu tomu kdo to prevzal se urcite nechtelo hrabat v cizim scenari a radsi si udelal vlastni odznova.
  • Jack1947

Osm měsíců práce, které věnovala Amy Hennig scénáři k Uncharted 4, bylo po jejím odchodu z Naughty Dog vyhozeno do koše.

To je docela nevděčné nemyslíte?
  • Video: Fatality DLC postavy Predatora ve hře Mortal Kombat X.

nic moc .. plus v termo rezime nevidi ako sa horuca krv leje z krku .. ach jo
  • Keyz
    Jj. Je to jiné.

Ale i tak to všude ukazuje hodně. Neuvěřitelně dlouhá příběhová hra. To se jen tak nevidí. Většinou jsou dlouhé hry kde se nějak vyřádíš ale tohle? Pořád se bavím příběhem a světem.
  • drasta
    Hral jsi Kerbal Space Program?
  • Crayon physics deluxe *3* velmi kreativní
  • tip na dobrou hru? neco kreativniho
  • Veskoslav
    To máš fajn, já jsem ušetřil oba krále, holku jsem nezachraňoval, ta mi cestou asi někde umřela, zajistil jsem dráčka, lóže a čarodejnické srandy takřka vyhlazeny už koncem dvojky.
  • jakubc
    Já dvojku dojel taky pěkně blbě, čarodějky v nemilosti, Kaedwen bez krále (Roche se pobavil), Temerie bez vládce (trošku mě štve, že trojka nereflektuje, že jsem tu holku dal do péče Natalisovi a ta by tedy měla v obnovené Temerii vládnout...). Nehrál jsem úplně Geralta, ale udělal jsem vše podle svého nejlepšího vědomí a svědomí, načež moje trojka končí tak, že Císař dosáhne drtivého vítězství a Temerii obnoví jako částečně autonomní provincii.
  • Veskoslav
    Ten ve hře a ten v klientovi se liší. Zjistil jsem, že v té hře občas prostě nepočítá, když spadne hra a ty ji následně spustíš.
  • Veskoslav
    Napadá mě. Je Ráďa takový fanatik i když máš dobrý konec ve W2? Vím, že brácha to dojel tak, že čarodějky z toho vyšli dost dobře. Já pro změnu dojel tak, že králík je nasraný na všechny a defacto nejhorší konec:-D
  • jakubc
    To by Radovid nesměl být takovej psychopat.*1*
  • Keyz
    http://www.vg247.com/2015/05/04/the-witcher-3-count-reuvens-treasure-walkthrough/
    Tady se to píše. Co máš udělat a jaké to má dopady.
  • Keyz
    Přes klient anebo přímo ve hře v inventáři zmáčkneš "C". ˇ
  • Veskoslav
    No kuchnout ho nemusíš, když to nesplníš či nebudeš se účastnit jeho srandy a necháš králička žít
  • jakubc
    No, správnou odpověď nedám, protože bych Triss nikdy nenechal mučit (ale jinak Team Yennefer!). Každopádně se tím netrap, k ničemu ti moc Djikstra nebude a - ten spoiler je fakt spoiler, takže pozor pokud máš rád Temerii, tak ho stejnak nakonec kuchneš

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit