-
Už to řeším 2 dny dívám se všude a všude píšou něco jiného. Někde píšou že aby mi zůstal loajální tak se musím držet plánu Triss což znamená zeptat se na Marigolda místo pokladu a jinde zase píšou že musím zjistit kde je poklad a nepoužívat násilí jenže to není možné, tak já fakt nevím. Když jsi to udělal takhle, pomohl ti později??? -
Já jsem se zeptal na poklad došlo k bitce a Djikstra byl spokojen...,ale radši se podívej na videa.
-
Zaklínač
Chlapy můžete mi pomoct, dělám úkol Count Reuven's Treasure a nikde nemůžu zjistit jak je to správně. Totiž chci mít Dijkstru na své straně jenže na internetu píšou že abych toho dosáhl tak musím nenápadně infiltrovat to jejich velitelství a zjistit kde je poklad, jenže to se navzájem vylučuje. Když se pak v rozhovoru s Mengem zeptám na poklad tak to vyústí v boj ale když to udělám nenápadně tak zase nezjistím lokaci pokladu. Tak co je sakra správně abych měl Dijkstru na své straně, zjistit kde je poklad a všechny zabít nebo se držet plánu, zeptat se na Marigolda a nenápadně se vytratit??? Prosím už jsem z toho zoufalej, všude píšou něco jiného.... -
Oznámení Piranha Bytes?
Piranha Bytes na svůj FB postovali obrázek s binárním kódem, který po přeložení říká "3 days left"
Co nového podle vás oznámí? Nový Risen? Gothic nebo snad novou IP?
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xft1/t31.0-8/11026230_788489824595072_6521921837051364229_o.jpg -
Ach, ty lichotníku.
Kdybych nebyl retro, neměl bych na GoGu 34 her. -
Ty ses retro, ja sem tady nekolik dni nebyl
-
Je nám líto že ti smazali předchozí příspěvek, LV. Jde o možnost vybrat si, navíc hry jdou spouštět i bez klienta, je to pouze kvůli tomu aby jsi nemusel otvírat prohlížeč a počítal se ti herní čas, beru to pouze jako featuru, ne jako klienta. Protože je to optional, proto.
-
Vsak je to uplne zbytecna kravovina, nevim proc bych mel mit v PC uplne zbytecnyho klienta na nic!!!
-
Zaklínač 3
Kde zjistím kolik mám nahráno hodin a procent? -
Já jsem spokojen s odinstalováním Galaxy. Přestal mi padat Witcher 3.
-
ja sa jej uspesne vyhybam :)
nepotrebujem taketo managery
par suborov zvladnem stiahnut sam -
GoG Galaxy
Dá se někde limitovat rychlost downloadu? A jak jste s Galaxy jinak spokojení? Zatím mi to přijde jenom jako stránka přehozená do aplikace s GameTimerem a lepším stahováním. -
Kontrast, to je to oč tu běží. A já radši červenou. :)
-
No podle mě kdyby to bylo výrazné jako mám třeba já (modrá podsvícená sranda a modrá tekutina ve chlazení atd. tak by to ztratilo to kouzlé té prosté a jednoduché stavby.
-
Stylovka pěkná, ačkoli musí být strašně těžká, ale spíš mě zaráží, že si někdo dá takovou práci se skříní, ale komponenty uvnitř jsou naprosto obyčejné, nevýrazné což je škoda.
-
Umět tak truhlařinu:)
http://www.pcgamer.com/build-of-the-week-victorian-desktop/ -
head&shoulders *1*
este u Lary by som to v prvej !polhodinke! chapal, ale uz divej zveri? videl tu niekto z hairworks pozitivnych niekedy aspon blbu lisku alebo zajaca v prirode? s vejucou srstou? *1* *1* -
Jack
co tam vidis overkillove? v cenovych relaciach, ktore si dovolia kupit masy? do tych povedzme 300€
ale realne 200+€
http://www.guru3d.com/articles_pages/asus_radeon_r9_380_strix_review,10.html
nula prd, rovnaky vykon
takze overkill sa kona len vo vymletych hlavickach, ktore si myslia ze kupou nvidie su over-the-top-pc-race
ale ked mas 700€ na grafiku, tak si honit mozes, to ano *7*