Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav

Film Uncharted ztratil (v pořadí již třetího) režiséra a větší část rozpočtu.

Na hlavní roli by se podle mě nejvíce hodil Nathan Fillion, ten by se mi v takové roli líbil:). Přijde mi ale, že ten film bude stejně nakonec pr*ser a hloupost jako byly filmy s Larou Croft nebo se nikdy nedokončí s tím, jak se neustále mění režisér a rozpočet lítá nahoru a dolů.

P.S: Vážně? Slovo pr*ser je cenzurované a zakázané? Fakt někdy udělejte sraz s cenzory a člověkem, co vymyslel seznam zakázaných slov.
  • Keyz
    settlers online

Navíc to není tak agresivní a sotva tě tam někdo ihned zničí
  • WhySoSad
    Divoké kmeny
  • Mart9
    Hmm, to vypadá moc hardcore. Nerad bych u toho trávil moc času, spíš jen naklikat úkoly, jednou za čas na to kouknout a mít z toho dobrý pocit, než na mě nějakej čůro zaútočí.
  • Mart9
    No nejsem takový odborník jako ty.
  • Lukyz
    Nevím jestli je to úplně jako Travian, protože ten mě minul, ale jednu chvíli mě velice slušně zabavilo ANNO Online. *4*
  • To jsi opravdu tak moc naivni?
  • Mart9
    Na reklamách
  • Zadna hra ve stylu travianu neni ne-p2w. Na cem by asi tak jinak vydelavali?
  • Mart9
    To je špatná odpověď. Tak prosím doporuč něco, co není p2w.
  • Proc mrhat casem u p2w srajdy?
  • Mart9

Něco jako travian

Dostal jsem chuť rozehrát si webovou hru ve stylu travianu. Jaká je prosím momentálně nejlepší? Dík.
  • braveman
    Díky za konstruktivní kritiku. *5*
  • VaZqeZ_EU

Kingdom Come Deliverance - Gameplay-Demo

https://www.youtube.com/watch?v=8pzpi_XNGvs
  • ucho

Shawn Layden (CEO Sony): V minulém roce se prodalo více PSV než jsme předpokládali. Myslím, že jde o skvělou platformu pro nezávislé vývojáře.

chybí čárka před než
  • Jako, samozřejmě, nějak velké šance tomu taky nedávám, ale za napsání krátkého požadavku se nic nedá. No, hádám, že teda snad jen jednou za rok na Steamu teda něco budu muset koupit...
  • braveman
    viz bleskovka v 18:30
  • elwiscomeback
    ...které skončí oligopolem :)
  • elwiscomeback
    http://www.vg247.com/2015/06/25/fallout-4-preorder-bottle-caps/

sympatické gesto :)
  • Draken69CZ

Členové Xbox Live Gold programu získají v červenci 2015 zdarma Xbox One hry Assassin’s Creed IV: Black Flag a So Many Me. Majitelé X360 obdrží Plants vs. Zombies a Gears of War 3.

Kdo z vás tohle má XD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit