Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ronox
    Tak logicky snížil fps pro lepší vykreslování snímků. Naštěstí toho tearignu si osobně u TPS tolik nevšímám, takže jsem vsync vypnul.
  • jakubc
    Dotaz - jak ti u 40-50 fps vyřešil vsync tearing?
  • Jack1947
    Jestli tam je lock na 30, takto se nedá pochopit... a jestli tam není blbé nastavení detailů takto už se nedá pochopit vůbec.
  • snorgrind
    Pokud hra vypada stejne jako na ps4 a jede na stejnym rozliseni a nejede 60+ minimum fps na 980 je neco hodne spatne a hysterie je na miste, protoze ta karta je pomalu 3x rychlejsi nez ps4. Pokud ale na pc jede ve vetsim rozliseni a ma pridany efekty, vyssi nastaveni a k tomu AA tak se nizsi fps nez 60 da pochopit.
  • Ronox

Ufff

Tak jsem v rychlosti vyzkoušel Batmana a po ranních zprávách jsem se fakt bál, jak to poběží a že skončím ve finále radši s PS4 verzí, ale ... naštěstí stejně jako u jiných proklamovaných her, kde byl problém s ochranou nebo nv Gameworks, tak jsem v suchu. Na stařičké GTX 670 nastavení med-high i s gameworks a je to kolem 40-50 fps po odemknutí capu v .ini souboru a tearing vyřešil klasicky vsync.

Teď se spíš nabízí otázka jestli je to davová hysterie, kdy ty reviews na steamu píšou i lidi, co lžou nebo je to hlavně problém devítistovkové série podle těch informací, co tam udávají. Ještě jsem se podíval i na streamy na Twitchi a například ManVsGame, který to hraje na 770, tak taky v naprostém pořádku.

Tak nevím jestli mají buď naprosto katastrofální komponenty v počítačích nebo se jen vezou na vlně případně mají bordel v systému. No už se těším na večer až to pořádně rozjedu a doufám, že mě borci z Rocksteady nezklamou, protože u Batmana bych jim to dal solidně sežrat.
  • Majitelé PC verze Batman: Arkham Knight označují hru jako neoptimalizovaný odpad. Na vině je pravděpodobně zabudované Denuvo DRM.

Tak aspoň až mi zase bude někdo vykládat, že konzole jsou jenom osekaná PC, že na PC je hraní ve všech ohledech lepší a sluníčkový, že jsou konzole jenom pro chudáky nebo líný lidi a další podobný nesmysly, tak vím na co ho odkázat :-) není to poprvé a ani naposled
  • Keyz

Majitelé PC verze Batman: Arkham Knight označují hru jako neoptimalizovaný odpad. Na vině je pravděpodobně zabudované Denuvo DRM.

To se dalo čekat podle toho s kým spolupracují
    http://cdn4.dualshockers.com/wp-content/uploads/2014/11/image.jpg

Tedy má to SteamStub + Denuvo. Více = lepší. Snad to někdo bude umět sledovat, zda jsem to podle občanky a fotky skutečně zapnul Já a ne někdo jiný.
    https://github.com/atom0s/Steamless
  • Zase málo rohlíků?
  • C-BEAM
    kdybych byl zastáncem konspiračních teorií tak bych řekl, že tady už jde o úmyslnou sabotáž s cílem dokopat PC hráče k zakoupení konzole, kde jim tyto problém většinou odpadnou. Také bych naznačil, že není možné aby tak zkušený developer vypustil hru s tak vážnými problémy o nichž jednoznačně musel vědět. Ale jelikož nejsem konspirační teoretik, říkám, že je to jen banda ignorantů kteří na PC port prostě zvysoka s....
  • kennyB
    Konec světa je opět naplánován na rok 2022, takže si hru užiješ...
  • Jack1947

Jelikož na Xbox One verzi Rise of the Tomb Raider pracuje jiný tým (Crystal Dynamics) než na verzi pro X360 (Nixxes), nemusíme se obávat toho, že by hra byla starší platformou brzděna.

Supr *5* tak přeci jenom X360 bude. Pcckáři si holt s tou časovou exkluzivitou nachvíly naseerou.
  • Jack1947
    Jo tak proto ještě nevyšel funkční crack... ty vle. Denuvo výborná ochrana... *11* *12*
  • Lukass
    Ten Batman to ej dobre provar na Steamu 34% :-) Snad to zas par blaznum co predobjednavaji otevre oci,
  • Lid ještě budou radi za CD projekt styl a gog....i steam v tomto případě...
  • Na games 10/10. Zde se tohle neřeší v odborných názorech.

Tohle má také Denuvo,? :D....
    Co tam nenacpou jen aby omezili vždy nějakého zákazníka. Divim se že bojkot těchto ochran je minimální. Lidé kupují recenze schvalují.... Krom několika míst které média označí za extrémnější... Jako vždy.
    Čekal bych postoj recenzentů a games. A ne pouhé recenze vseho bez ohledu na to co má a jakým špatným směrem to jde...

Ale když je ve hře žena v ústraní, tak se to rozebírá ve FC i v recenzi jako by to bylo něco zásadního. Prim podobné sledující a omezující ochrany jsou horší a ten směr samotný je špatný... Ale jak tam neni menšina tak zde se to přejde....
  • Majitelé PC verze Batman: Arkham Knight označují hru jako neoptimalizovaný odpad. Na vině je pravděpodobně zabudované Denuvo DRM.

Proč mě to nepřekvapuje? Od zveřejněných HW nároků jsem se toho bál...hlavně, že je dopředu oznámeno milion dlc, z nichž několik jen pro určitě obchody...vydávají milion verzí sběratelských edicí...ale aby to základní, hra, vyšla bez problémů, tak to ne...mohlo by mi to být jedno, ale jelikož Arkham serie je moje srdcovka, tak mě to víc než mrzí
  • Luckiller

Majitelé PC verze Batman: Arkham Knight označují hru jako neoptimalizovaný odpad. Na vině je pravděpodobně zabudované Denuvo DRM.

Do šlaka *16*
  • "Zprasená kamera" je jen výmluva pro neschopnost hráče.
  • jo s mysi neni problem, ale pokud ma pocit, ze to neni ono, tak at to zkusi. ja na gamepad u techto typu her nedam dopustit
  • Kamera na mysi funguje uplne v pohode jako u vsech ostatnich podobnych 3rd person her.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit