-
Nemuzes srovnavat kusy hw bez toho aniz bys srovnal i pocet her a pocet vsech moznych zanru ktery aktualne na novych konzolich nejsou. Hracska zakladna na pc je o hodne vic roztristena nez na novych konzolich kde vesmes koupi vsechno co vyjde. Tim padem se ti pocet lidi co si toho witchera koupi dost snizi. -
*15* Na polygonu určitě....Ale jestli tohle někdo bere jako problém, takt to je skutečně zajímavé. Chtěl bych vidět tu metodickou příručku "Jak mazat". Protože podle toho co vidím to je různé a u různých osob.
-
To je teda zajímavé.
Přitom reakce typ: urážka -> poučení -> urážka. Jsou zde běžné a zůstávají zde celou dobu. Dokonce zde byly i více ostré komentáře a dotyčný nebyl poučen výmazem a banem, ale reakce vedle ano. Někteří to snad používají automaticky. Když se tedy již maže " ať drží klapačku apod"....
Již se těším na ten "džentlmenský klub", který zde určitě vznikne po pečlivém, pravidelném a vybraném výmazu. -
Asi toho o Steamu moc nevíš nebo sis nikdy nekupoval druhou hru jen tak do inventáře. Problém vyřešen.
-
Video: S Oculus Rift můžete při hraní Forza Horizon 2 vyměnit váš reálný obývací pokoj za virtuální... Nebo co se to vlastně snažil Phil Spencer naznačit.
Chápete to někdo? To jako vyměníte váš reálný obývák za virtuální variantu v horší grafice kde si budete stejně promítat obraz ze hry jakoby byla na televizi 3m před vámi ?!? *8* -
A jaký má vůbec smysl dohadovat se o prodejích?
-
taky prispevok ze: "vsetci goblini do plynu" je uz za hranicou?
-
To máš jednoduché, dokud budeš ve svých příspěvcích někoho urážet, říkat mu ať drží klapačku apod, prostě ti to někdo smaže. Pokud chceš na něco reagovat, jde to i slušně a bez invektiv.
-
Znění příspěvků a uživatelských přezdívek nesmí porušovat zákony České republiky, obsahovat vulgarity, rasistické projevy nebo jiné projevy podněcování nenávisti nebo násilí k určitým skupinám obyvatel, nebo k ostatním uživatelům.
-
To tu dlouho nevydrží :D
-
Fakt bych se chtěl jednou seznámit s tím cenzorem, co to má tady na starost. Jacka, tady by člověk měl mazat automaticky, protože v 98% případů se jedná o spam, nesmysly a naprosto mimo téma. Když jsem se včera rozepsal pro zdejšího "konzolistu" haha ohledně prodejů na pc Z3, tak mi to taky bylo smazáno. Fakt by mě zajímalo, proč haha, který záměrně snaží vyvolat flame a ani neumí počítat, protože by si pak spočítal prodeje na pc platformu, tady zůstává. Jo cenzor, to je takový tvor, co má IQ Jacka a pravomoc boha. Strašná kombinace. Hlavně že tu nechává ty dva zmíněné. Jeden zahlcuje tunami příspěvků diskuze, druhý nahlašuje z x IP adres své oponenty. Ale jak se zdá, externí cenzor zapracoval na své pověsti, že bych poupravil jednu hlášku z Červeného trpaslíka. "Jsem Holly, lodní počítač s IQ 6000. To je jako 12 000 cenzorů na internetu."
-
Zažádáš o refund, Valve ti to bude týden schvalovat a flash sale mezitím dávno skončí. Hra ti nepůjde koupit, protože ji už máš. Nakonec ti to Valve odklepne a nemáš ani hru ani slevu. A to se vyplatí!
-
Čekal jsem, že kolem vydání bude větší humbuk, ptže tohle mi docela uniklo a tešil jsem se. Což asi bude vypovídat i o kvalitách hry. Ve větší slevě do toho půjdu, přecejen jsem hodně HPL pozitivní.
Ještě vkládám naděje do podobné hry Hunt: Horrors of the Gilded Age. -
Pravil ten, který komentuje hry, které nikdy nehrál a jen si přečetl v lepším případě alespoň název.
-
Jenom zmíním něco, co zaznělo ve videu od TB - pokud koupíte na steamu hru a ona se později objeví v keště větší slevě jako např. flash sale, můžete na předchozí nákup použít refund
-
Tak ono pokud to nesečteme, tak mi přijde celkem nic moc, že Xbox one se základnou něco nad 10 mega, osobně tipuju kolem 15 milionu kusů konzolí, neprodá o tolik méně, než na PC, které má tu základnu 10x větší.
-
Ilumination
http://store.steampowered.com/app/275060/ málem bych na tuhle srajdu, zapoměl a ona vyšla konečně! -
Warhorse připravuje nové politicky a historicky korektní trička na motivy své hry.
https://twitter.com/DanielVavra/status/609082009097531392
*15* -
Pokud budu vychazet z tech cisel co si napsal tak ne 2:1 ale 1:1:1 (v pripade ze xbox vs ps4 budou mit stejny prodeje) .... proc porad scitate konzole dohormady ? Je prece jasny ze prodeje na jedne platforme budou mensi nez soucet dvou platforem. *7*