-
Šílenost...
Kupuji jen to co chci hrát a plánuji hrát. Ve slevě beru to, co mám v plánu hrát a nedostalo se na to v době vydání. Toho je minimum. Tedy nic navíc jako hodně cvoků, kteří se neumí ovládat a mají to skutečně jako "Black Friday" v USA. Kdy vidíš chudáky jak se mačkají hodiny a poté běh zvěře aby koupil to co najdou ve slevě i když to nebylo původně v plánu ale mohlo by se to časem hodit....
Ideálně si na to vzít úvěr. To jsou chudáci a měli by se léčit. Pak se zadluží a dělají problémy vlastní rodině i ostatním. Navíc podporují špatný směr. Kupovat zboží ve slevě = tlak na cenu = problém pro lidi kteří dělají hru. Lepší by bylo kupovat za plnou cenu, kupovat to co chci, mít možnost hru zkusit, a nemagořit pro slevy. Hnus. -
Oni k tomu dávají nějaký prachy do hry navíc, asi aby to nebyl příliš očividný podvod. :-)
-
Steam Sales
To GTA V se škrtnutou cenovkou 74 euro. Co to jako je? To ať RS nedělá takové blbosti, když sleva tak pořádná, ne že den před slevou produkt zdražím. -
Už jsem měl dopředu rozmyšleno, jaké hry si koupím. Třičtvrtě roku jsem čekal na Wreckfest, tak jsem ho teď vzal s 50% slevou. Ještě čekám na pár slev, ale do "zásoby" zásadně nekupuju.
-
Jednou jsem si koupil hru ve slevě na GOGu. Ale to jenom proto, že zrovna byla ve slevě, když jsem si jí chtěl koupit, ne naopak. Nebudu kupovat hry co jsou k ničemu, protože jsou ve slevě. A dobrý hry ve slevě nejsou, nebo už jsou dohraný/ohraný. Nebo už je mám koupený bez slevy.
-
Bohužel se musíme smířit s tím že zmetci se budou smažit v pekle ale až skončí svůj život... smutné ale to je realita. *7* 93 je krásný věk.
-
Všech užitečných lidí, co mají nějaký smysl, je čím dál méně. Zbytečných lidí, který jsou k ničemu je naopak čim dál víc.
-
Však mu bylo 93 let, to je krásný se dožít takovýho věku a ne smtuný. Taky bych chtěl, aby dobří lidé byli nesmrtelní a zlý umírali při porodu, ale neni to tak, tak se s tim musíme smířit. Takovej je život.
-
Díky těm slevám ne Steamu jsem konečně pochopil ženské, jak se cítí při nákupech ve slevách. Citím se úplně stejně *1*
Letos sice už ne, ale příští rok si tam něco nahraju a nakoupím ve velkém už jen pro ten pocit a radost z účasti. -
SORRY, WE COULDN'T ADD YOUR ITEM!
ještě že ty první denní nabídky trvají 48h, beru Valkýru -
Letos jenom XCom Enemy Wihin a k tomu si dám Homeworld :)
-
Rychle děti, hurá slevy *14* *14* *14* *14* *5* *5*
Nakupte hry co nikdy nebudete hrát, aby měl velký lord glaben radoost!
šupky hupky... Steam musí jíst, no táák. I ty honzíku, nikoho nezajímá že nemáš ktreditku, prostě+ přes paypal ale rychle, na opozdilce nikdo čekat nebude. *3* -
Jo a kaslu jim na to, v knihovne mam tak 3-4 hry co mam dohrat, plus Project Cars a Zaklinac. Do vanoc pokoj, pak si koupim GTA 5 :-)
-
Spíš nemoc *3*
-
Steam Summer Sale
Tak už to začalo *1* 11-21.6
EDIT: A Steam ten nápor samozřejmě nestíhá *1* -
Kun obecne je jedna z nejhur udelanejch veci ve Witcherovi 3. Ne ze by to byl malej problem ale az tak zasadne mi to nevadi. Vetsinou ho stejne pouzivam jenom na delsi presuny do novych lokaci kde nejde pouzit fast travel a vrasky mi z toho zatim nenarostly
Co se mimiky tyce tak mi to neprijde jako nejakej zasadni prusvih.
Ani jedna z tehle veci neni zadnej zasadni game breaker nebo keyboard breaker... -
Stewart Gilray uvedl, že jeho výroky v podcastu PS Nation týkající se The Last Guardian byly nesprávně vyloženy a nemá je oficiálně potvrzené.
to ale neznamená, že nejsou pravdivý ;) -
Proč se tady tak hojně používá slovíčko fanboy??? Že by nějaká nová moda???
-
*7* *7* *7*
-
Velký člověk a herec. Moje oblíbená - Treebeards's Song https://www.youtube.com/watch?v=9468-QKRoCg