Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lukass
    A zkousel normani motokary co sou ve hre? To je teprv ulet :-DDD
  • Mě zase neberou tyhle motokáry :P radši mám normální auta :)

Podle té kalkulačky co dával Drasťa bych měl mít Fov asi 40 lol To schválně zkusím až budu na svém pc.
  • Díky, budu se opakovat, ale v tu chvíli mi šlo jen o to rychle udělat video a šupnout ho na net a jelikož tyhle věci neřeším a v pc mám aktuálně z těchto věcí jen fraps kvůli fps když potřebuju zjistit. Neber to špatně, ale kdybych tam chtěl dávat nějakou lepší kvalitu a hrát si s tím, umím si vygooglit sám jak na to :)
  • Tilwaen
    Nejsem tedy žádný expert na úpravu videa, ale osvědčilo se mi je pak pro kompresi zpracovat pomocí Virtual Dub a kodeku Xvid. Třeba Ti tu ještě někdo poradí líp.
  • Lukass
    Me se to prave libi to vetsi FOV kdyz jedu rychle.

Cockpit FOV-68
    Sensitivity 80/130 a 60/280
    WM- 70
    GE-70
  • Muzes k tomu dodat cisla jak to mas nastaveny? Nemas ve vyssich rychlostech to FOV zbytecne veliky?
  • Lukass

Project Cars camera

Tady sem nahral video ohledne te kamery jak to mam nastaveny ja.
    Video ma jenom ukazat chovani kamery.

https://www.youtube.com/watch?v=xTrntyfxOKQ

EDIT: Tak sem to FOV pri vetsi rychlosti zmensil, a je to lepsi :-)
  • Úplně koukám jak si dokážeš protiřečit...

OK, necháme toho nemá to smysl.
  • Nechceš už těch zbytečností nechat? Kdybych sem chtěl dát lepší kvalitu ,stáhl bych si Shadowplay nebo něco.
    Potřetí a naposled, běžně videa na net nenahrávám, tak jsem jen rychle zapl Fraps, který tu mám, nastavil malou kvalitu aby to zabíralo co nejmíň a za pár minut hotovo. A že náhodná stránka, kde jsem uploadoval pár fotek to automaticky ořezala na 4:3 tak jako co? Zase, tam šlo pouze o to ukázat rozdíl v té vegetaci, jestli ten screen je v takovém nebo takovém poměru mi bylo v tu chvíli fakt jedno, nechápu co tady z toho pořád děláš za vědu :)
  • Myslim BMW Z4 GT3... s tim se jezdi jak po masle... to ma gripu a odpusti to tolik chyb ze to nechapu...
  • Nepsal jsi před pár dny, že jsi kvůli tomu dostal ban? To asi nebyla jen "poznámka"...

Na to jak se tady v diskuzích vytahuješ, tak vždy příjdeš sám s nějákým důkazem jaký jsi jeliman. Monitor 4:3, teď tohle video s ohledem na tvou kritiku Olejníka, atd...
  • Na Nordschleife ho lehce neudrzis protoze neni mozny si proste zapamatovat tech 80 zatacek nebo kolik jich je... A hlavne sama hnusna a necitelna zatacka do kterejch se blbe brzdi... ja tu trat nerad :D Nejlepsi trat je Watkinson Glen short!
  • Na videu je RWD P20 LMP2 nebo 1 teď nevím) a toho bavoráka se kterým jezdím jsem myslel E21 group 5, zkus ho na Nordschleife, tak lehce ho neudržíš :)
  • Dovolil jsem si poznámku, že někdo neumí jezdit (což ostatně každý normální člověk viděl sám), a ty tu děláš drama z toho? Můj příspěvek měl jasný cíl, zeptat se na nastavení kamery těch, kteří k tomu mají co říct, jediný Drasťa to pochopil, ty a Pravda, pokud nejste jedna osoba, tady akorát kecáte sra*ky. Tak si to užij ..
    PS: Chápu, pCARS ani nemáš a navíc jsi ve škole :( Nevadí, tak se dál aspoň můžeš bavit svýma hloupoučkýma poznámkama, ale bacha ať nějakou nedostaneš.
  • Jestli to je ten namakanej GT bavorak tak ten zrovna na silnici udrzis mnohem snaz nez to "pretaktovany" Clio nebo co to tam je :D
  • Takže ty můžeš druhého kritizovat, ale ostatní tebe ne? Sám máš máslo na hlavě, tak ze sebe nedělej hlupáka.

Nemám potřebu si s tebou poměřovat své údy.
  • Viděl jsi vůbec ten gamesplay jak tam jezdil? Poslední co chci, je se tu srovnávat s nějakým Olejníkem, ale ten to aspoň zkusil :D zatímco ty tu jen hloupě plácáš jako vždy tadyu. Pro chuja tvého kalibru, jehož příspěvky nulová hodnota ve všem, platí jediné = kdo umí umí, kdo neumí, čumí :)

A vůbec, pojď dáme online prosti sobě, co ty na to ?
  • "Zjistil by jsi, že to zase taková sranda není chytráku. Další co jen pindá, ale sám by to líp neudělal."

No právě, třeba si to taky jednou uvědomíš.
  • alladjex
    Přesně tohle sem si říkal. I kdyby některé věci nebyli 100pro super, tak udělali něco jiného než stou variaci na PS či XBox ovladač. Konečně nějaká evoluce. Já jim fandím.
  • Já ze sebe žádného sw experta nedělám a už vůbec nejsem nějaké pako, co má potřebu nahrávat hodiny hraní na YT, prostě jsem jen narychlo zapl Fraps, osekal kvalitu a šupl to sem, pro ukázku to snad stačí, nechápu co řešíš, jde snad o podstatu toho co píšu a ne o kvalitu videa. Stejně tak tvůj příspěvek na Drasťu, jen útočíš, říkáš ostatním, co dělají špatně, ale sám teda svůj názor neřekneš a neporadíš, tak mi řekni, proč se vůbec obtěžuješ psát takové příspěvky, jaký to má smysl ?

Ty tu říkej něco o dělání chytráka.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit