Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Právěže koukal...v opačném případě je to nějaká nemoc ne? nebo co. Já jsem si fakt myslel že si dělá srandu...
  • Zalezi samozrejme i na vzdalenosti monitoru ale i na nejmensi vzdalenost se 27' monitorem co ma 16:9 jsem mel v iRacing nastavene velmi male FOV (tusim ze nejakejch 60°). Ten rozdil v prumernem case na kolo proti 90ti co jsem pouzival predtim byl opravdu znat.

Nasel jsem ti na to hezkej kalkulator - http://www.projectimmersion.com/fov/index.php
  • Video ve 480p a 30FPS *1* Navíc 30FPS u rychlé závodní hry *1*
  • pCARS kamera

http://www.youtube.com/watch?v=ThnHwsO3Hes&feature=youtu.be

Jak máte nastavenou kameru a věci okolo co dělají dojem z rychlosti? První kolo jsem jel klasicky z kokpitu a druhé jsem přepl na ten pohled z prostředka kabiny, kdy se mi to zdá lepší, ale nevím jestli to je jen tím, že je ta kamera oddálená víc do auta jakoby. Zkoušel si někdo hrát s nastavením? Nějaké poznatky/zkušenosti? Snad to youtube moc nezkreslí, natočil jsem to narychlo Frapsem jen 30fps/poloviční velikost kvůli velikosti videa.

Cocpit 70
    FoVSS 95/115 a 96/273
    High speed shake on / world 80 / Gforce effect 40

Jízdu prosím nekomentovat, učím se na volantu teprv, vím, že je tam hromada chyb, navíc hrozně rychlé auto, na ktery nejsem zvyklý, chtěl jsem něco rychlého kvůli tomu co píšu. Hráno na DFGT manual samozřejmě a všechny nesmysly (asistenty) vypnuty pochopitelně.
  • Však se mu podívej na ten profil na Steamu kolik má u těch her co tu sebral nahráno... mno asi si je šetří na důchod.
  • ucho
    když nerozumíš hardwaru, tak se k takovým věcem raději nevyjadřuj
  • No napadlo me ze bys mohl kdyz ho mas ve wishlistu ;D
  • Draken69CZ
    Tím snad chceš naznačit abych si ho koupil?
  • Jazz
    Nemám jaksi, co směnit, ale...
    Jakou cenu by sis za to představoval?
  • Dobra zprava! Abe je ve sleve :D
  • Keyz
    Zajímavý jak psal dvěma palci najedou. To chce asi cvik....
    Jinak další HW pro určité použití....Sranda jak z toho dělají bůh ví co a je to další gamepad.

OS se musel přizpůsobit tomu aby to šlo ovládat na TV apod. Jako jinde. Vhodné pro lidi kteří hrají u TV, anebo pro lidi kteří hrají hry kde je gamepad lepší. Jinde opět K+M. Zdaleka nejvíce univerzální a přesná.
    Tedy nic extra. Další gamepad. Nové kolo ve světě, ke jsou již kola běžně. Něco takového. To, že to namísto páky má jinou věc je fuk. Ovládá se to stejně.

Vůbec tam komická snaha vymyslet jeden HW, na kterém půjde psát, pracovat, hrát a to vše bude možné nějak dobře.... Je hovadská.
    To mohou vymyslet nějaké šílené zařízení, mohou osekat SW a upravit pro daný HW, anebo tam vše půjde blbě.... Ani jedno není dobré řešení. Proto zde máme více HW a možnost si vybrat.
    Osekání SW se děje. Menu her je často pro gamepad a na myši se to ovládá moc zdlouhavě (tabulková posuvná menu), šílený HW zde v historii také byl a pak zde máme ty aktuální gamepady, kde se vše dělá dohromady dělá blbě. Tedy i to zde je. Píše se tam blbě, pracovat na tom nejde a něco se tam hraje lépe i když to má pořád odezvu atd...
  • Jack1947
    Nebo vás tady všechny docela slušně tahá za nos a vy mu to všichni žerete vid? *7*
  • To je Holub s velkým "H".

Takový internetový žebrák. Hledá po netu co mu kdo dát a sám nemá ani na hru. *1*
  • bys geralta trosku otocil vubec nemusis delat zadnej zvlastni pohyb po "pomalym kolecku" ale jeho smer si primo nastavis packou. Bylo navic krasne videt jak dokazal jednim rychlym pohybem otocit kameru o 180° coz je normalnim ovladaci proste nemozny. Tahlejsim pohybem si pak krasne nastavil mensi zmeny uhlu v kamere.
    Ja musim rict ze ten koncept jsem si zamiloval. Zatim to opravdu vypada ze by to mohlo klasickej konzolovej ovladac uplne postavit na hlavu.
  • Výjmečně ti dávám za pravdu.
  • To je otřesny, místo pomalou páčkou šmatleš prstem po pomalém kolečku, jak musel udělat táhlý pohyb, aby se Geralt trošku otočil, na herní myši s dobrým senzorem a vysokou citlivostí se té myši sotva dotkeš a tady musíš udělat takový táhlý pohyb prstem, aby se vůbec kousek otočil. Nevidím v tom nic zajímavého oproti standartnímu páčkovači. Steam si jen chce namastit kapsy, tohle nepřináší vůbec nic nového.
  • solomon.short
    jsem poslal invite :D
  • Jack1947
    Vždyt ty ani nejsi moc náročný jen asi 2xAA hry *1*
  • Draken69CZ
    Si to nech až budeš mít novej stroj to bude hodně dobrá hra.
  • Draken69CZ
    Analog voe

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit