-
Chtěl jsem si ho vzít, ale pak jsem si všiml že ve Steamu už ho mám, takže je pořád volnej :D -
Ne má mi to poslat na mejla já si vyberu co chci a zbytek sem může dát.
-
Hitman: Absolution
.........................48V53-FJXBQ-83FBR
p.s: prvni bere -
Toto není korektní způsob rozdávání klíčů. Správný postup je napsat nejprve zprávu, ve které dáš jasně najevo, že máš zájem rozdat klíče. Následně je třeba vyčkat schválení od Drakena, čímž dá zároveň najevo, že je připraven se daných klíčů zmocnit. Pouze takové rozdávání může být považováno za správně uspořádané. *1*
-
to nikdo nema level 234?
-
sou to haj....ve *12*
-
*10* kdo mi to vzal?!
-
cekame na Drakena *4*
-
3xDesura
Gun Rocket.....................HYV1D-647UK-JTVDS-MJ9VX-MJ481
IslaBomba ......................SINMT-TXCT4-5PLIU-91XBZ-QUOIN
Yury ................................HAQ1T-NMT5K-3CCZL-JG9T5-TPR38 -
LV426: Draken to nebere, jen je pokazde nejrychlejsi a napise ze dekuje. vzdycky se na to nekdo chytne. takova klasika tady :)
-
Sleva Project Cars na Steam
50% sleva na titul Project Cars, VÝMĚNA *1* -
Vymena Steam
Shanim Homefront, nabizim Condemned nebo Deadly premonition -
Co to vyjasňuje? Ty tady ty hry bereš ostatním nebo je nebereš a jen to tu schválně píšeš?
Proč mám ban? Protože jsem si dovolil ve vší slušnosti mít v tématu Assetto corsa poznámku o tom, jak můžu brát vážně recenzi od Olejníka, který se neumí ani málem rozjet. Jsem si dovolil mít svůj názor na jeho gamesplay, strašný, že ? Tady musíš být ovce s neutrálním názorem, potažmo souhlasit s každou kravinou co napíše redakce, jinak jsi bez šance *1* -
Bych čekal že ten smajl na konci to vyjasňuje, jak to že máš zase ban? A toho k0kota X ani nesmáznou
-
Doufám, že to je nějaká blbá ironie a nejsi opravdu takový hňup, jestli to myslíš vážně, tak potěš teda :)
-
Beru to jako odměnu za to že musím pracovat u kompu a nemůžu nahánět kočandy u rybníka *3*
-
Hromadí to na horší časy...
-
Nehraji žádnou ani to nestahuji, ale baví mě ty ubrečené reakce těch kteří si to nestihli "ukrást" jak jsi pěkně napsal *7*
-
To mě neber