-
tahle generace je labuti pisni konzoli, prechodem na jinou, osvedcenou, architekturu dalo sony i ms jasne najevo, kde se nakonec vsichni sejdou a proto nabiji ostryma (w10)m aby byl pripraven na rozhodujici stret, ja teda doufam, ze ms applizace pc nevyjde
-
oznámen XCOM2, zatím jenom PC, listopad 2015
https://www.youtube.com/watch?v=RonqT9ZWLdk
evidentně se přechází do ofenzivy -
just cause
Ahoj to bohužel nemám. jinak je tam just cause 2 -
Až na tu neoptimilizaci souhlas, jen to nemuselo bejt tak drsné ty respawny aby si měl chvíly na oddych...
-
právě jsem před koncem a musím uznat, že prvnímu Postalu rozhodně nedělá ostudu a opravdu mě to baví. Je tam množství detailů které chybí i velkým hrám, destrukce prostředí je vynikající, zbraní je méně ale stačí to. Všechna těla zůstávají na místě, takže v závěru každého levelu je na to všechno krásný pohled. Navíc je to slušná výzva, a místy se mění trochu až v taktické přestřelky. Na černobílou stylizaci jsem si ale nezvykl, myslím, že to hře uškodilo a AI je opravdu špatná, dělá jim problém oběhnout i jednoduchou překážku, civilisté nabíhají před hlaveň atd.
Celkově mám z toho pocit, že museli na konci vývoj urychlit a docela to nedotáhli. Stačilo by pár změn, opravit AI, přidat ještě 2-3 levely, lépe hru zoptimalizovat, nahodit řádné barevné textury ať to nepůsobí monotónně a bylo by to bezproblémů na 8 z 10. -
Ad Hatred
Vekoslave mam fakt strasne silnou pochybnost ze jsi to vubec hral.
Ta hra je fakt nejlepsi top-down shooter co jsem hral. Promin Alien Swarme a Hotline Miami... ta atmosfera, efekty, strelby, vybuchy, reakce nepratel na zasah a dalsi spousty detailu z toho delaj fakt unikatni top down shooter. Nic takovyho jsem zatim nikde nevidel a moc se mi to libi. Nasili nenasili tohle me proste bavi. -
Doom konec roku 2016.
-
placam nestastnosti
jak uz to tak byva, informace se den co den meni. informace ktery jsem psal byly z MS fora od MS cloveka. ono je samozrejme otazka jak moc se ty informace do vydani jeste zmenej. -
Konečně našel díru na trhu. Řekne lidem co a jak chutná a poté lidé nebudou kupovat na slepo. Bude zde ověřený zdroj informací *15*
Jinak vlasy má jak nějaký šílený profesor z filmu. -
já chci Unreal
-
Á Conan je zpátky! *15*
Edit: Ale pozor, dal se i na edukační videa https://youtu.be/Gfzy8vZt4vo *15* -
Nemáš náhodou prosím spíš Just Cause 1/2? Nevím, jaký díl se tam dává. Na stránkách je tam napsané jen JC CZ.
-
Youtube ochutnávač
Dnes jsem již viděl všechno.
https://www.youtube.com/watch?v=rxjs8c3OReg -
Tak ja netvrdil, že na pc je to kdovíjak lepší.
Pravda je, že trend směruje k multiplatfomním titulům a čistě exkluzivních bude asi ubývat.
Spíš mě šlo o to srovnání s generací předchozí a že (alespoň pro mě) zatím nemá PS4 žádný smysl. Na x1 vyjde na podzim alespoň to Halo, ale jinak taky žádná sláva. Na to, že tu jsou cca rok a půl docela smutné.
Nětuším kolik lidí si konzole pořizuje čistě kvůli exkluzivním titulům, ale úplně zanedbatelné číslo to nejspíše taky nebude. Ale třeba se pletu. -
Tak to jo. Oceňuju tvou konzistenci.
-
Ono, co jsem koukal na zajímavé hry, co mají vyjít na jednotlivé platformy jako exkluzivity, tak nikde to nejsou kdovíjak závratné počty a to včetně PC...
-
Rychlost bootu je vyssi, protoze w8 se misto vypnuti hybridne uspi (na disk zapisou jen kernel cast ram). Ve skutecnosti te opili rohlikem a w8 je stejne rychle, jen mackas jine tlacitko nez si myslis.
Navic jako bonus rozjebe tahle featura nektere systemove servicy, takze je v enterprise prostredi naprosto k nicemu. -
Plná hra Sleeping dogs ze Score
Ahoj pokud někdo chce plnou hru ze score 256 sleeping dogs napište mi na e-mail glaud@seznam.cz první získá steam kód mám jeden navíc. -
Zaklad je ukazat v traileru takovou grafiku, ktera uz ani nejde downgradovat :-D