Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Worhammer

Bohužel ne. Možná to nebylo v Computeru, ale potom nevím, jak jinak bych tu hru našel. Připojení k internetu jsme myslím neměli, nebo já jsem jej alespoň nepoužíval. 

• Jack1947

Právě že ani ne.

• victor

Takže jsi nenašel ? .... Přece jen zrovna v příloze Computeru na žádnou skutečnou pecku nepamatuji  (většina na úrovni flash games ) 

• victor

No a proč ne ? Nebo taky neznáš Perfect Dark ? 

• Jack1947
  • Jack1947

Wau celkem šupa 😛

• Kravicka

Vyšel srpnový update (v1.26) pro hru Battlefield V.

To uz to vyslo jo ?

• Jack1947

THQ Nordic (Koch Media) koupil práva na herní sérii TimeSplitters a Second Sight.

Což je super? protože obě to jsou nedoceněné hry... pokračování by nemuselo být zlý nápad když se zachová, jakžtakž kvalita.

• raisen

Hra Orwell dočasně zdarma.

• Jack1947

Prostě hnus port, co dodat navíc u indie hry to jsme to dopracovali 😐

• radim.zaty

BTW Deaths Gambit je venku a na PS4 je to velice slušná hra. Zatím 4 bossové dole, obtížnost do 3. bosse slabota, teď už začíná přiostřovat.

Na PC mají problémy lidi, co maj monitory s vyšší frekvencí, ale vývojáři na steamu reagují a budou vydávat updaty.  Jinak na PC to jede bez problému na notebooku s i5-6500U s HD520 a je to bez problému hratelné i na kb+myš.

• Jack1947

Pobavils s tím ZERO, jinak mě to je úplně šumák, jen ta představa obhajoby něčeho jako je Star citizen je docela legrační.

• Worhammer

Tak jest! 

• 0011

Tady je - zadarmo a legálně - archiv čísel Computer ročníky 1999-2013:

https://www.zive.cz/archivcasopisu/

je nutná registrace, náhledy jsou zadarmo, ale čitelný jsou jenom velký nadpisy

• SalemCZ

chodil si i jezdil v autě?

• Worhammer

Ne, nebyl to open world. 

• drasta

Prepokladam ze asi nemyslis stary GTA?

• Worhammer

Hledám hru, 2D - hra mého dětství. Asi vyšla v časopisu computer, kdy se ještě dávalo k časopisu CD s obsahem, tak rok asi 2005/6? Ve hře se střílelo podobně jako v Hotline Miami, o tom byla herní náplň. Dala se však řídit i auta, pamatuji si, že jsem měl velké problémy zjistit, jak se do auta nastupuje. Naštěstí přišla sestřina kamarádka a bez většího přemýšlení klikla na klávesu E a vuala! Fungovalo to, v životě by mě to tehdy nenapadlo. Ve hře byla nějaká mise s letadlem, ne asi přímo, ale odlétalo v jedné misi z runwaye? 

• drasta

Dik ze ses mi tak tolik venoval. Je zajimavy si nekdy poslechnout nejakej ten proti-argument.

• i586

Argument ZERO detected.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit