-
Bohužel ne. Možná to nebylo v Computeru, ale potom nevím, jak jinak bych tu hru našel. Připojení k internetu jsme myslím neměli, nebo já jsem jej alespoň nepoužíval.
-
Právě že ani ne.
-
Takže jsi nenašel ? .... Přece jen zrovna v příloze Computeru na žádnou skutečnou pecku nepamatuji (většina na úrovni flash games )
-
No a proč ne ? Nebo taky neznáš Perfect Dark ?
-
Wau celkem šupa 😛
-
Vyšel srpnový update (v1.26) pro hru Battlefield V.
To uz to vyslo jo ?
-
THQ Nordic (Koch Media) koupil práva na herní sérii TimeSplitters a Second Sight.
Což je super? protože obě to jsou nedoceněné hry... pokračování by nemuselo být zlý nápad když se zachová, jakžtakž kvalita.
-
Hra Orwell dočasně zdarma.
-
Prostě hnus port, co dodat navíc u indie hry to jsme to dopracovali 😐
-
BTW Deaths Gambit je venku a na PS4 je to velice slušná hra. Zatím 4 bossové dole, obtížnost do 3. bosse slabota, teď už začíná přiostřovat.
Na PC mají problémy lidi, co maj monitory s vyšší frekvencí, ale vývojáři na steamu reagují a budou vydávat updaty. Jinak na PC to jede bez problému na notebooku s i5-6500U s HD520 a je to bez problému hratelné i na kb+myš.
-
Pobavils s tím ZERO, jinak mě to je úplně šumák, jen ta představa obhajoby něčeho jako je Star citizen je docela legrační.
-
Tak jest!
-
Tady je - zadarmo a legálně - archiv čísel Computer ročníky 1999-2013:
https://www.zive.cz/archivcasopisu/
je nutná registrace, náhledy jsou zadarmo, ale čitelný jsou jenom velký nadpisy
-
chodil si i jezdil v autě?
-
Ne, nebyl to open world.
-
Prepokladam ze asi nemyslis stary GTA?
-
Hledám hru, 2D - hra mého dětství. Asi vyšla v časopisu computer, kdy se ještě dávalo k časopisu CD s obsahem, tak rok asi 2005/6? Ve hře se střílelo podobně jako v Hotline Miami, o tom byla herní náplň. Dala se však řídit i auta, pamatuji si, že jsem měl velké problémy zjistit, jak se do auta nastupuje. Naštěstí přišla sestřina kamarádka a bez většího přemýšlení klikla na klávesu E a vuala! Fungovalo to, v životě by mě to tehdy nenapadlo. Ve hře byla nějaká mise s letadlem, ne asi přímo, ale odlétalo v jedné misi z runwaye?
-
Dik ze ses mi tak tolik venoval. Je zajimavy si nekdy poslechnout nejakej ten proti-argument.
-
Argument ZERO detected.