Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

FAN boy detected😉😀

• i586

Tak ať si kupujou lodě. Hra je primárně o skillu, ne o statistikách. Koupí lodě si jen urychlíš postup, ale neudělá to z tebe dobrýho hráče. V momentě, kdy já tu loď získám hraním, už nemáš žádnou výhodu. Navíc SC je primárně PvE, ne PvP. O p2w nemůže být řeč, spíš pay to skip. Něco jako ve WoW koupě nalevelovaný postavy.

• drasta

No s jinou formou prijmu uz prisli (jak pises prodavat pozemky) ale myslim ze je naivni si myslet ze prestanou prodavat lode.

• i586

Tak logicky budou potřebovat prachy i když hra bude hotová - na údržby serverů a updaty. Budou ale muset přijít s nějakou jinou formou příjmů. Něco, co nemá takový vliv na hru. Prostor tam bude velkej. Můžou prodávat třeba baráky na planetách.😀

• drasta

Fakt si myslis ze po vydani zastavi obchod s lodema za prachy? :D Na to jsem uprime ale hodne zvedavej.

• i586

Tohle srovnání bohužel nefunguje, protože hra je teprve ve vývoji a kupování lodí je forma fundingu hry, ne finální model. Logicky - stěžovat si, že je pay to win silně nedokončená hra, kterou hraje zatím jen pár nadšenců, nedává smysl. 

Mimochodem, pro připomenutí. Neexistuje MMO, kde by byl vyvážený playing field. Vždy bude někdo ve výhodě. Kdo má prachy, si vždycky může koupit nalevelovaný postav a itemy. Funguje to tak všude.

• MickeyMutant

Díky za Mini Metro🙂

• drasta

Jj po mensim odkladu to uz asi konecne ve verzi 3.3 pujde to je pravda ale to porad neznamena ze to neni pay 2 win. Prijde mi ze udelat tohle jakejkoliv jinej developer/publisher tak si tim moc body u fanousku neudela zvlast pokud se nejedna o F2P titul.

• i586

Možná se pletu, ale teď ve 3.3 (což bude největší obsahový patch, větší, než 3.0) by už lodě měly jít kupovat za in-game měnu.

• drasta

Ja ted nemluvim o tom ze hra ma pomaly vyvoj a ze nesplinili snad jedinej slibovanej milestone. 

Ja ted mluvim spis o tom ze napr. tezka je za paywallem a ze v soucasne chvili delaj vsechno pro vydelavani na obsahu u mene jako polofunkcni kostry hry a ze hra je uz ted tezce P2W a vsechno nasvedcuje tomu ze to bude jen horsi.

• i586
    "A delayed game is eventually good, but a rushed game is forever bad." - Shigeru Miyamoto 
  • SalemCZ
  • SalemCZ

dík za Mini Metro 😛

• WhySoSad

Díky za Mini Metro!

• Lukyz

Díky za Mini Metro ✌️

• NEkromanT

Pocity z bety jsou relativně fajn, s tím, že mám co hrát a jsem jinak zaměstnanej běžným životem, mě vlastně nevadí, že to ještě nevyšlo a třeba i pár let ještě nevyjde. Na druhou stranu já backnul asi jen 20€. což není něco, co by mě trhalo žíly a věděl jsem do čeho jdu (že to vzniknout nemusí). Ten progress tam vidět je. Byl bych radši, kdyby už to dospělo do konce? Asi jo, ale nemám problém počkat. Kdybych byl jeden z těch bláznů, kteří do toho vrazili několik tisíc, asi bych na to měl jinej pohled. To už je ale jejich problém.

• NEkromanT

díky za punch club😉

• Joshua

Evil Spirits..........EHVPG-5L7G5-2JQY4

Strike Force: Desert Thunder.........WXNF4-96434-5MPZA

Mini Metro............NGPL7-9PAKB-N0MV5

Draw a Stickman: EPIC.............3QYQY-KPYXE-ZI8E3

Punch Club..........FJT93-BJ4H6-7L40Z

Epistory - Typing Chronicles..............Q3Z3K-27AAF-28VB2

• drasta

Chci se jen zeptat ma tu Star Citizen porad nejaky fanousky? Protoze zatim to vypada porad vic a vic jako lov na velryby nez jako snaha o udelani dobry hry tak by me zajimalo co na to mistni fandove.

• SalemCZ

tak se uvidí až vyjde jak to tam bude vypadat, zatím nebylo ani video s jeho gameplayem

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit