-
To jsi vazne napsal moc krasne!
...skoda ze te ted musim nenavidet za to ze te nebere zaklinac a dat ti vsude minusy :D -
Co jsem našel tak instalace by měla být volitelná (někde v menu hry u výběru postav další nastavení) ale už jsem nevypátral její velikost.
-
Mě vůbec nebere zaklínač. Ale nedal jsem mínus tomu, kdo ho hraje. Dokonce jsem ke všem jeho článkům nenapsal ani jeden koment. A jsem rád že vyšel, protože ti co ho hrají a baví,tak mají radost, a o tom to je. Nechápu to nadávání na hry... A ještě víc nechápu mínus, nebo blbý kecy tomu, kdo hraje hru, která zrovna vás nechytla. *9*
-
sel bych radsi do neceho soucasnejsiho a s budoucnosti, treba pc
-
To je to poslední co má cenu řešit, děti no *13* Jinak já jsem se pustil do prvního Zaklínače a pomalu sjíždím ty lepší hry na PS3
-
Já to nepochopím, konečně se tu bavíme o hraní a všechno je to omínusovaný, to je fakt škoda slov...
-
Po vydané češtine hraju Divinity Original Sin, je to opravdu dobrá hra. Potom mě chytlo Dirt Rally, i když to ještě není vydaný, lepší novodobý Rally závody nejsou a dlouho nebudou. Jinak pořád GTA online, když máš kamarády, jedna z nejlepších onlinovek. Pak občas DayZ, ale to bylo v minulým patchi nehratelný, dneska opět aktualizace, tak se na to podívám.
-
Z3 a Dota 2.
-
Zaklínače 3. *15*
-
předevčírem jsem dohrál God of War HD, včera jsem začal hrát Sherlock Holmes: Crimes & Punishments. za mě dobrý :) ale teda ten Sherlock je zatím jen taková jednoduchá rutina.
-
Teď mě zase celkem chytla Shootmania Storm (je zadáče myslím do září), takže tam si vždycky dám pár zápasů. Jinak jsem odehrál další epizodu Game of Thrones a Life is Strange a teď už se jenom těším domů na Zaklínače.
Také mohu rozodně doporučit MMO The Secret World, což je jediný MMO, který jsem kdy hrál delší dobu, než jen pár hodin. Kdyžtak na G2A se dá sehnat za 3 kila, takže to je rozhodně fajn nabídka a nejsou nutné další poplatky.
No, a díky předplatnému LEVELu taky zvažuju koupi N3DS XL (za 4 litry neber to), protože co jsem koukal na nabídku her, tak ta je velmi dobrá a od 2011 se tam objevily kvanta skvělých her. -
Přemýšlím nad něčím Lovecraftovským - Darkness Within, Eldritch, Last Door, Sunless Sea, Clockwork Empires..
Ale zítra to jistí Serpent in the Staglands a netrpělivě vyhlížím pondělí -> Hatred. -
Zkusil sem hrat poslednyho Thief-a a nejak mne to nebavi, prvni dva dily sou neprekonany. Dale ze starych restu prochazim Area 51, docela dobry az na checkpointy. Hraji taky od Alawaru Mušketýři: Victoriina pouť. Posledne sem presel Hamilton's Great Adventure, je to skvela hra az na to ze mi v prubehu hrani spadla do widli asi stokrat...
-
ultimate evil
Zdravím mam takovej pitomej dotaz (ani pan google mě nepomohl)
jak je to z diablo 3 ultimate evil edition pro PS 3 z instalačkou ? dá se vubec tahle verze nainstalovat z disku a pokud ano kolik zabírá místa ? mam jen super slimku z 12 gb -
Doplnil jsem si knihovničku Alpha Protocolem za dolar a je to super!
-
parim první tah shogun 2 TW - není to špatný ale nic moc
pak mam rozehrané endless space - ješte jsem se do toho nedostal, je to pomerne komplikovane pro nováčka tak uvidím jestli mne to bude bavit. zatim se mi to líbí
mimo to sleduju sem tam lets playe na YT - prave ted hlavne o serii total war attila a rome 2 -
Chystám se na Keeper dlc a GOT 4...
-
4xDesura
Ted By Dawn.................................P64B7-UJOD6-8E0LJ-YZBNR-G8V5G
Volstead.........................................N4HAL-VAY4N-C1177-DZ30Z-MRNEY
Atonement: Scourge of Time..........IDWZ3-QSI2L-BX7X9-5WUEY-EBBJA
Biodrone Battle...............................IGNCN-NRONF-AZS71-PYBZA-I76VU -
raz za cas skusam alfu Warhammer online, komunita sa to snazi dat naspat do kopy
3ti krat som zacal Pillars of Eternity, mam za sebou 2.misiu v The Thing a raz za cas si dam Shogun total war. a uz by som mohol konecne dokoncit Drakensang 2 -
Pokec o hrach
Podte kuci, pokecame o hrach. Co ted parite? Jak vas to bavi? Nejaky doporuceni na zajimavy nebo min znamy hry?