Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keyz
    To dnes banuje za specifické sexuální touhy? To je teda doba... *3*
  • Prováděl anální sondu.
  • za blbost dostal, on je schyza
  • jakubc
    Tady si trochu postěžuju. Po několikaměsíční předobjednávce na GoGu jsem si stáhnul Galaxy a přes něj Zaklínače 3. Tak nějak jsem čekal, že to je i včetně DLC, nebo že až budou uvolněná, tak se mi stáhnou. Až včera jsem zjistil, že si je musím (zdarma) koupit na GoGu a pak ještě v nastavení Galaxy je zaškrtnout a aktivovat/stáhnout...
  • Keyz
    To máš zase ban? *15*
    Za co?
  • 3. epizodu Life is Strange: Chaos Theory naleznete na STEAMu, radí Sony.

Víte jak by si Sony vytřel s Microsoftem kdy by se spojil se Steamem v obchodech
  • Nehraj to na nás LV všichni víme, že jsi to ty.
  • tak nová generace má lepší řešení telesace, proto 960GTX podává při ultra lepší výsledky než 780GTX. Vypni hairworks a 780GTX bude lepší než 960GTX...
  • Lukyz

Witcher 3 - DLC

Na GOGu jsou již ke stažení další dvě DLC

1) alternativní vzhled pro Yennefer
    2) Quest - pohřešovaní horníci
  • aby Kepler dobehol Maxwell? aky by bol dovod kupovat Maxwella? :)
    podla mna neopravi, ciastocne mozno zvysi fps ale maxwella nedobehne
  • Lukyz
    Já jsem hlavně zvědavej, jestli NV opraví ovladače aby hra běhala obstojně i na Kepler kartách *13*

EDIT: NV to sama přiznala, tak uvidíme...

http://blogjob.com/oneangrygamer/2015/05/nvidia-admits-to-kepler-issues-for-the-witcher-3/
  • Zaklínač 3 - rozbor v češtině

http://pctuning.tyden.cz/multimedia/hry-a-zabava/35043-zaklinac-3-divoky-hon-rozbor-hry-a-nastaveni-detailu?start=1

Jinak pro ty, kdo nesledují tuzemskou hw scénu, na PCT v poslední době vychází dost povedené rozbory některých her, vím, že tady toho byly popsány mraky a už je to otravné, ale tohle některým může pomoct.
    Já konečně začal Z3 pořádně hrát a za sebe musím říct, že to co mi líbilo v trailerech nejvíc, ten vítr a reakce vegetace, to je opravdu super a strašně to umocňuje atmosféru. Výborná hra s průměrnými souboji :P :)
  • Ronox jelikož nemůžu reagovat po dobu banu (dovolil jsem si na demokratickém games.cz slušně říct svůj názor), tak to tu nechci svinit, kdyžtak email..., myšleno to bylo, že dotáhl vybavení v té ceně, ne jen sondu, ale to je nepodstatné.
    S tím půjčením sondy nevím, jestli je rozumné to dělat sám, řekl bych, že určitou velkou roli tam taky hraje know-how, vím třeba, že on má jako jeden z mála THX certifikát a opravdu ví co dělá, je do toho fakt zažraný a zajímá ho to. Tím nechci říct, že jiní to udělají špatně, to vůbec. Ale sám bych si třeba na něco takového podle návodu z netu netroufl.
    Chce si to zjistit info, já tohle až tak nesleduju, jen se snažím navést ty, kteří netuší vůbec.
  • Ronox
    Ať si skočí pronajmout normálně kalibrační sondu do obchodu, který se zaměřuje na tisk nebo fotografie a vyjde tě to na pár stovek. Ty sondy už jsou dneska taky dost levný a dobrej spyder se koupí za pár tisíc, ale pokud nepotřebuje kalibrovat desítky monitorům známejm etc, tak zbytečnost pořizovat.

LV - nevím jestli tě známej lakoval nebo ne, ale ty sondy snad nikdy nestály víc jak několik desítek tisíc.
  • Jinak stačí googlit, na netu je článků a všeho dost jako ke každé problematice.

http://forum.digiarena.e15.cz/viewtopic.php?f=206&t=1209106

Jak už jsem tu několikrát psal, kvalitní display je základ dobrého hraní a teď nemyslím jen kalibraci ale obecně, ty rozdíly jsou totiž někdy vážně obrovské:

http://colorclutch.sourceforge.net/img/cmp_l.jpg
    http://www.zelpage.cz/story/fotoskola/kalibrace/kalibr_nadech.jpg
    http://jonathanhasson.typepad.com/california_dreamin_with_t/WindowsLiveWriter/Monitor%20Calibration%20Example-8x6.bmp
  • LukyZ

Kalibrace monitoru - sehnat si firmu nebo někoho, kdo má na tohle vybavení (sondu atd.). Pak je možnost stáhnout nějaké ICC profily na konkrétní monitor, ale to je takové hádání, zkoušel jsem pár profilů na Eizo 2333 co jsem měl doma loni a byl to takový mišmaš, navíc každý kus je z výroby nastavený trošku jinak, byť je to stejný typ panelu, nejlepší je to prostě pořešit hardwarově, tam máš jistotu, že takto je to správně.

Máme velmi dobrou zkušenost s kalibrací naší plazmy (st60), známý přijel s vybavením za čtvrt mega, asi 4 hodiny práce a výsledek se musí vidět, ten obraz opravdu smázne i 3x dražší LCD, což je ale v tomto případě primárně dáno kvalitou samotného displaye.

Ale je jedno, jestli ten display stojí 10 tisíc nebo 50, důležité je, že červená je opravdu červená a když se díváš na film nebo hraješ hru, tak máš barvy co nejpřesněji věrné tomu, jaké je má tvůrce a jak to má být. Zní to možná jako klišé z marketingového letáku, ale je to opravdu tak. Kdo někdy viděl nějaký film nebo hru na 2 rozdílných panelech vedle sebe, změní to jeho pohled už napořád, protože ty rozdíly jsou opravdu velké.

Základ je dobrý monitor s kvalitním panelem, jestli chceš řešit nějaké TNko, tak to je škoda času i peněz. Ono ne každý display jde dobře kalibrovat a umožňuje stejné možnosti. Jak se říká z hov*a bič neupleteš.

Pokud tu má někdo slušný monitor a uvažuje o kalibraci, můžu se poptat kolik by to stálo a jestli má konkrétní typ smysl atd.
  • To máš úplnou pravdu, jaký by náš život dával smysl bez diskuzí na Games.cz. Jsme tu jako taková malá rodina, ikdyž se občas hádáme, stejně se máme rádi. Tebe třeba beru jako malého bratra, přesto že se na tebe někdy hněvám stejně tě mám rád a jsi asi jediný, kdo mi každý den dokáže vykouzlit úsměv na tváři.
  • hledej u obchodniku mapy se zaklinacskym vybavenim a budes mit takovyho pouzitelnyho gearu, ze nebudes vedet co s tim
  • Jack1947
    Poněvadž jsem měl ban ale pak jsem napsal něco proti V a dostal jsem další *15* to je jedno já už to tady mám beztak jen jak takovou co dům dal... bavírnu.

To mi připomíná neslavný konec w@rezblogu... ještě aby tu zrušily diskuze už to fakt můžem zabalit což se nikdy naštěstí nestane. *3*
  • MickeyMutant
    Jak jsi mohl, Jacku, tak klesnout a vydávat se za anonyma? Přece víš, že anonymové jsou metla Games a příčina úpadku diskuzí! Myslel jsem, že jsi jeden z posledních poctivců, co drží prapor čestné debaty a hrdě si stojí za svým názorem, ať už je jakýkoliv a na cokoliv. Když se budeš snižovat na anonymní úroveň dokonce i ty, tak to tady rovnou všichni můžeme zabalit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit