-
Kvalita bleskovek...
Poslední dobou rapidně klesá a bude hůř já jsem byl prozměnu označen za alterega LV nebo co?? *2* moderant celé diskuze anonymů lol (Keyzi prosímtě... *7* )
Fakt sranda tohleto už z toho pomalu bolí hlava a bránice a jak řikají američani Laughter" rly stop, stop... ( Ano,vystoupil jsem zde anonymně to přiznávám ale to by jste beztak nepoznali) čest, práci a pařbě zdar!
Mimochodem vyšel GOT4 a le hlavně poslední DLC Keeper k EW *14* *14* *14* zase je coo pařit ( Zaklínače nepočítám to je běh na dlouhou trat pro mne). -
http://www.nexusmods.com/witcher3/mods/48/? tohle je dobrý mod. Davá to lepší staty k jediné vzhledově použitelné kazajce(default)
-
Ale pak by neměli PCčkáři neustále po fórech brečet, jak jim konzole údajně "ku*ví" hry, když jsou víceméně na konzolových prodejích v AAA segmentu her závislí...
-
Prosím napiš mi ty účty šášule, já se hrozně rád směji:) Prostě jsi napsal nepřesnost, protože se jedná pouze o fyzické kopie a pc netvoří 5% z celkového prodeje Z3.
-
vidíte, napsal jsem jen oficiální prodeje a dostal jsem těch 8 mínusů o kterých sem hovoříl před pár hodinama.
-
Kalibrace monitoru
Poslední dobou se tady hlavně kvůli třetímu Zaklínači řeší barvy, SweetFX apod.
Znáte někdo způsob jak co nejlépe nastavit parametry monitoru? Ideálně česky, jelikož z těch v Aj moc chytrej nejsem *1* -
Vždyť Sony řeklo, řeklo, že prozatím je digitální obchod minimální. Nevím jak u MS. Navíc u konzolí bych řekl, že při přeprodeji her do bazaru je to právě naopak než u pc a distribucí.
-
No CD Projekt sám řekl, že 80% prodejů je tvořeno digitálně. Spíše by se mělo napsat, že se jedná pouze o prodej fyzických kopií. Jinak jenom na Steamu má Witchera přes 450 000. A na to, že se tam prodává o 20 euro dráž než na GoGu a ještě s ochranou v rámci Steamu, tak je to slušné číslo.
-
Hlavně, že nám to konzolisté rádi zaplatí. To stačí.
-
nvm, až teď jsem si přečetl příspěvky pod tímhle *7*
-
Lofas
O jaké změně znamení je tady řeč? Igni mám vylepšené a mohu používat jak tu základní verzi, tak i ten "plamenomet". -
tak ono se velice slušně digitálně prodává i na konzolích...
-
5% je docela dost, na to že jde jen o krabicovky
-
Tak v Británii a celkově na záppadě se hraje spíš na konzolích + předpokládám, že digitální prodeje zastoupeny nejsou. Ale jinak bych rád viděl celkové prodeje na jednotlivých platformách.
-
Prodeje Witchera ve VB.
63% PS4, 32% Xbox One, 5% PC... -
DS3 se mi zezacatku proti Xboxovymu ovladaci taky nelibil ale po tom co jsem na nem odehral vsechny God of Wary tak musim rict ze ho mam asi radsi.
-
Po cca 200 hodinách (FIFA, GTA, Zaklínač) pohoda. Čekám jen na wireless receiver a pak to bude perfektní gamepad (i na ty zadní tlačítka se dá zvyknout a mačkat je víc zboku, tak jdou výrazně lehčeji, ale i tak bych je nechtěl mít na rychlý útok). :-)
Na DS4 jsem taky pár her už dohrál a proti DS3 je to obrovský pokrok, ale pořád to není rovnocenný konkurent pro Xboxové ovladače.
Navíc prostě hry na PC zobrazují ovládání pro Xboxový ovladač včetně barviček buttonů a označení RB/RT a ne R1/R2... ne že by se na to nedalo zvyknout, ale nevidím důvod, proč na PC preferovat DS4, leda bys měl PS4, pak je zase úplně zbytečné kupovat docela drahý XONE ovladač.