-
tu mám jako sekundárni na těžší nepřítele, jinak ono to na štěstí není tak těžké, tak můžu hrát i tím velepšeným defaultem.
Celkově ten leveling je potřeba kompletně překopat. Znamení se vůbec nevyplatí jet. Možná do quuenu body, jenže pak je hra dost lehká, když máš štít a jetě tě to healuje... -
Já mám stále temerian armor. Vypadá to divně ale nic lepšího a co by nějak vypadalo jsem nenašel.
Také nechci měnit věci každý 2 levely. Je to drahý jako prase.
Sice je možné si nahrabat tím, že kradeš vše co vidíš (někdy mají chudé rodiny v bedně třeba vzácný šutr co stojí v prodejně 500 *15* ). Což je teda zajímavé...Ale když to čmajznu tak to pomůže :)
Mě spíše trápí ty znamení. Od určitého levelu se změní jejich funkce a většina je horší. Podlé mého soudu. -
Jo, s tím souhlasím. Moc mi k zaklínači nepasuje ten plátový kyrys.
Edit: zaklínačem myslím konkrétně Geralta. -
tak zbroj kočky je napostá katastrofa, ta by vypada dobře tak na Ciri *3*
-
jo teď jsem ji zkoukl na youtube. není špatná, ale nějak mě úplně nezaujala. Ten default je pořád o dost hezčí.
-
Jo, většina se na Geralta nehodí, ale taky to není svět existující jen pro Geralta. :-) Jestli chceš zaklínačské vybavení, tak sleduj questy s vybavením školy zmije, gryfa a kočky, tam jsou různé kusy.
Nejhůř se cítím v těch kaedwenských barvách, když jsem ve dvojce nechal Henselta zabít... :-D -
No já nyní používám vylepšenou sadu ze školy gryfa a nemůžu si jí vynachválit. Ale jinak částečně souhlasím. Ty roztrhané prošívanice někdy vypadají dost žalostně.
-
btw co ty kazajky. Našli jste nějakou hezkou kazajku, která se hodí k Witcherovi, já si hru neustále ztěžuji, jelikož využívám tu původní ze zažátku jen mírně vylepšenou, jelikož ji považuji za jediný kus armoru, co jsem našel a co se hodí na Zaklínače. Ve dvojce bylo daleko méně armoru, ale byl daleko více propracovaný, hlavně ten z Dark obtížnosti... Třeba ten s kapucí byl výborný.
-
Kolikrát jsi sakra pokřtěnej??? *15*
-
webgame:-) *3*
-
qwer
Planetoid sedící naproti mně právě málem smíchy spolkl lžičku s okurkovým salátem, dobrou chuť k obědu všem :) -
Vtipný levém systém ve W3. Na levelu 4 jsem zabijel nahateho banditu na levelu 10 snad 5 minut...
Tolik k špatnému sytému, kde hlavní je velikost nějakého levelu i kdyz je bandita nahatej... Slavnej Gerald ma problém proti NPC které ma sotva kalhoty. To je tak hloupé jako v MMO hrách. Kdy lvl 100 da na ránu pesti lvl 10.... -
Buď to ukazovat neměli a nebo prostě měli přiznat, že to takhle vypadat nakonec nebude,
Kdyby na rovinu řekli, jak se věci mají, tak to většina hráčů pochopí.
Vývoj her není jednoduchá záležitost a v době té ukázky ještě nebyly známy ani finální specifikace nových konzolí, takže je to celkem pochopitelné. Problém ale leží úplně nekde jinde.
Ale když do poslední chvíle zapírají a mlží, tak ať se nediví, že jim to hráči dají sezřrat. -
No já jsem ho usmidlal na blízko, takže si to nepamatuji *1*
-
To byla, ale co jsem četl, tak to bylo více destinací ne? Nebyl tam 15 minutový pohyb jenom v Novigradu, ne? Jako neustále srovnávat. Zaklínač má tu smůlu, že prostě ukázal videa z vývoje. Kdyby někteří zdejší viděli videa z vývoje jiných her, tak jim asi spadne čelist z toho, jak vypadal vývoj a jak finální hra.
-
To je fakt, ale na toho prvního gryfa si ještě na dost nízkým lvl na to abys měl Quen se štítem ne? *4*