-
*15* spal jsi včera vůbec?
-
Tak proč polovina videa srovnává ukázku z roku 2013?
-
Vsak je 35 min ukazka z E3.
-
tak to sedí, na E3 to mělo celkově přes půl hodiny...
-
Na téhle hře je zdaleka nejlepší to, že se jí povedlo zvrátit vývoj, který nastolila dvojka. Od extrémně uzavřené hry s několika poměrně velkými přešlapy v rámci hratelnosti se vrátila, i když oklikou, k feelingu z prvního dílu. Může za to nejen velká a poměrně rovná mapa, volnější pohyb a dotažený combat, ale i rozsah questů, itemy a RPG systém. To že bude mít skvělý příběh, charaktery a grafiku, to bylo jasné, ale právě vymanění se z té sestupné tendence jsem nečekal a šíleně mě překvapilo - a to jsem velký fanda prostředních dílů i tam, kde je ostatní nemají rádi. :-)
-
Já osobně spíše pak používám štít, obzvlášť u královského gryfa, co je větší, silnější a plive kyselinu. On má totiž něco na způsob řevu, který ti bez štítu ubere více jak 2/3 života. Tam už člověk musí více taktizovat. A místo AArd používám kuši se stříbrnými šipkami, co způsobují krvácení.
-
Hratelná ukázka? Hratelná ukázka se v herním průmyslu považuje minimálně 15 minut nepřerušovaného hrání a pohybu.
A opět ta blbost srovnání videa z roku 2013 a současné podoby.... -
to ne. Tohle není aranžovaní. Loni na E3 to už byla hratelná ukázka. Nevidím důvod, proč by v této době nemohly fungovat pěkné vzdálené textury se slušným frametem. Spíše za tím vídim špatnou optimalizaci.
-
To je jednoduché, už to vysvětlovali. Prostě zjistili, že jim to nefunguje tak, jak si původně představovali. Naaranžovat několik scén je něco jiného, než takto vytvořit celý otevřený herní svět. I přes to je pěkná hra.
-
Kuše je v cajku. Jinak používej u takové obtížnosti aktivně jedy a znamení, jinak nebudeš mít později ve hře šanci.
-
Gryfa jsem sejmul na pochod smrti a ani jsem se nezapotil. Takže mě nemusíš říkat, že je hra lekhá.
-
Jj, také na klávesnici je to velmi neohrabané. Na gamepadu je to mnohem pohodlnější.
-
Pro me je to taky zatim spis 8-9... to proste zalezi na kazdym cloveku. Jak uz je tu napsany tak questy jsou super a combat me taky docela bavi ale to sekani a skakani je obcas tak rozmachly ze nevim kde skoncim :D
Zasekavani kone je taky neco co je fakt o nervy.
Hra se mi fakt libi ale myslim ze na 10/10 by to chtelo par chybek vychytat. -
Nevím jak se pozná nepřesnej combat, ale ten gryf je opravdu easy.
Stačí se na něj locknout, nespěchat kroužit a uhybat, pokud vidíš že zautočí tak stačí úskok rychle ho rubnou a uskočit zpátky, pokud vidíš že "charguje" útok nebo útočí ze vzduchu tak kotoul do strany.
Počkej na vhodnou chvíli, Aard, proveď silný útok, úskok zpátky a tak pořád do kola - hlavně nerubat, jakmile se budeš snažit ho umlátit tak končíš. Opravdu to jde, takhle jsem ho dal aniž by se mě dotknul. GL *3*
EDIT: "lol" to jsi hrdina, ale já se snažil spíš poradit "Zablokovanému uživateli" *3* -
Downgrade Novigradu
https://www.youtube.com/watch?v=bX_WePhiYHE
Mě hodně zaráží, jak moc downgradovali textury a vzdálené textury. Tu hru právě sráží ty vzdálené rozplizlé textury, přitom vloni to bylo nádherné. Co myslíte, proč zrovna downgradovali textury, kdyť PS4 má dobře řešené paměti a Vram ne? To by snad nemusel být problém a paměti u PC jsou neomezené, takže spoustal lidí by ty krásné vzdaléne textury přivítala... -
Není no navíc je tam podivné zpoždění a to mi moc nevyhovuje, tak já mám čas nijak nespěchám. Když budu muset budu hrát po kouskách. *4*
-
No pokud máš ale třeba stříbrné tupé šipky, tak se vyplatí po něm střílet i na zemi, protože způsobují krvácení.
-
Hraju sice na kompu ale na xbox gamepadu kusi se da v poho kdyz na tebe nalitne potom nejucinejsi igni a kotoulovani hraju na predposledni obtiznost
-
Na grifa ma cenu strilet jen za letu a to vetsinou kdyz jeste leti proti tobe. Jinak proste cekej az sedne :D
-
ten combat není moc přesný, takže možná časem si zvykneš, občas je to o náhodě. Kuš rovnou vynech, nech ho pěkně sednout, míření s kuší je pro sebemrskače. Pak ho mlať po hlavě a kutálej se v kotoulech dál od něho až zautočí. Na odskoky bych se vysral, většinou tě stejně zasáhně.