Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • *15* spal jsi včera vůbec?
  • Veskoslav
    Tak proč polovina videa srovnává ukázku z roku 2013?
  • Vsak je 35 min ukazka z E3.
  • tak to sedí, na E3 to mělo celkově přes půl hodiny...
  • jakubc
    Na téhle hře je zdaleka nejlepší to, že se jí povedlo zvrátit vývoj, který nastolila dvojka. Od extrémně uzavřené hry s několika poměrně velkými přešlapy v rámci hratelnosti se vrátila, i když oklikou, k feelingu z prvního dílu. Může za to nejen velká a poměrně rovná mapa, volnější pohyb a dotažený combat, ale i rozsah questů, itemy a RPG systém. To že bude mít skvělý příběh, charaktery a grafiku, to bylo jasné, ale právě vymanění se z té sestupné tendence jsem nečekal a šíleně mě překvapilo - a to jsem velký fanda prostředních dílů i tam, kde je ostatní nemají rádi. :-)
  • Veskoslav
    Já osobně spíše pak používám štít, obzvlášť u královského gryfa, co je větší, silnější a plive kyselinu. On má totiž něco na způsob řevu, který ti bez štítu ubere více jak 2/3 života. Tam už člověk musí více taktizovat. A místo AArd používám kuši se stříbrnými šipkami, co způsobují krvácení.
  • Veskoslav
    Hratelná ukázka? Hratelná ukázka se v herním průmyslu považuje minimálně 15 minut nepřerušovaného hrání a pohybu.

A opět ta blbost srovnání videa z roku 2013 a současné podoby....
  • to ne. Tohle není aranžovaní. Loni na E3 to už byla hratelná ukázka. Nevidím důvod, proč by v této době nemohly fungovat pěkné vzdálené textury se slušným frametem. Spíše za tím vídim špatnou optimalizaci.
  • Magister_Peditum
    To je jednoduché, už to vysvětlovali. Prostě zjistili, že jim to nefunguje tak, jak si původně představovali. Naaranžovat několik scén je něco jiného, než takto vytvořit celý otevřený herní svět. I přes to je pěkná hra.
  • Magister_Peditum
    Kuše je v cajku. Jinak používej u takové obtížnosti aktivně jedy a znamení, jinak nebudeš mít později ve hře šanci.
  • Gryfa jsem sejmul na pochod smrti a ani jsem se nezapotil. Takže mě nemusíš říkat, že je hra lekhá.
  • Jj, také na klávesnici je to velmi neohrabané. Na gamepadu je to mnohem pohodlnější.
  • Pro me je to taky zatim spis 8-9... to proste zalezi na kazdym cloveku. Jak uz je tu napsany tak questy jsou super a combat me taky docela bavi ale to sekani a skakani je obcas tak rozmachly ze nevim kde skoncim :D
    Zasekavani kone je taky neco co je fakt o nervy.

Hra se mi fakt libi ale myslim ze na 10/10 by to chtelo par chybek vychytat.
  • Lukyz
    Nevím jak se pozná nepřesnej combat, ale ten gryf je opravdu easy.
    Stačí se na něj locknout, nespěchat kroužit a uhybat, pokud vidíš že zautočí tak stačí úskok rychle ho rubnou a uskočit zpátky, pokud vidíš že "charguje" útok nebo útočí ze vzduchu tak kotoul do strany.
    Počkej na vhodnou chvíli, Aard, proveď silný útok, úskok zpátky a tak pořád do kola - hlavně nerubat, jakmile se budeš snažit ho umlátit tak končíš. Opravdu to jde, takhle jsem ho dal aniž by se mě dotknul. GL *3*

EDIT: "lol" to jsi hrdina, ale já se snažil spíš poradit "Zablokovanému uživateli" *3*
  • Downgrade Novigradu

https://www.youtube.com/watch?v=bX_WePhiYHE

Mě hodně zaráží, jak moc downgradovali textury a vzdálené textury. Tu hru právě sráží ty vzdálené rozplizlé textury, přitom vloni to bylo nádherné. Co myslíte, proč zrovna downgradovali textury, kdyť PS4 má dobře řešené paměti a Vram ne? To by snad nemusel být problém a paměti u PC jsou neomezené, takže spoustal lidí by ty krásné vzdaléne textury přivítala...
  • Není no navíc je tam podivné zpoždění a to mi moc nevyhovuje, tak já mám čas nijak nespěchám. Když budu muset budu hrát po kouskách. *4*
  • Veskoslav
    No pokud máš ale třeba stříbrné tupé šipky, tak se vyplatí po něm střílet i na zemi, protože způsobují krvácení.
  • Hraju sice na kompu ale na xbox gamepadu kusi se da v poho kdyz na tebe nalitne potom nejucinejsi igni a kotoulovani hraju na predposledni obtiznost
  • Na grifa ma cenu strilet jen za letu a to vetsinou kdyz jeste leti proti tobe. Jinak proste cekej az sedne :D
  • ten combat není moc přesný, takže možná časem si zvykneš, občas je to o náhodě. Kuš rovnou vynech, nech ho pěkně sednout, míření s kuší je pro sebemrskače. Pak ho mlať po hlavě a kutálej se v kotoulech dál od něho až zautočí. Na odskoky bych se vysral, většinou tě stejně zasáhně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit