Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Říkám hergot, že tam chybí kosmické lodě! To ti připadá jako malý příspěvek do plénu?
  • jako Lore vyvyžuje mizerný combat a leveling. Aha. I see...
  • až na ty rozplizlé textury budov v dáli a vegetaci z leporela a přehnané nasvícení. Ano, vskutku nejlepší vypadají RPG. Nulová telesace, hrady rovné jako šmirg papír. Architektura budov nulova, vše jak přes kopírak.

BTW Zmodovaný Skyrim je asi tak 10 let před tímhle kýčem. A když už i nový Dragon Age má telesaci...
  • Magister_Peditum
    Když ti je lore fuk, tak se nediv, že tě rpg jako zaklínač neberou, když je to na lore do značné míry postavené. *15*
  • Magister_Peditum
    Zajímavé, že maxovi tohle nenapíšeš, přitom jeho názory jsou asi stejně relevantní, jako tyhle. *1*
  • Magister_Peditum
    A co bys chtěl, aby zaklínač řešil? *15* Grafika mi atraktivní přijde víc než dost, vždyť je to nejlíp vypadající rpg současnosti! A neatraktivní lokace? Opět otázka vkusu, já se u nich bavil dost.
  • co to je za hloupý přísvěvek? Pokud nemáš co říct, proč lezeš do vlákna.
  • Chybí tam letadla a kosmické lodě! Jo a taky je tam podezřele málo tučňáků.
    Ale no tak chlapi, vždyť už to musí připadat trapné i vám. Takové naschvály a pošťuchování nikdy nepřinesly nic dobrého.
  • ano, ano. Rozvoj postavy je tristní. To snad není ani RPG ne? To je výsměch pravda. Akčnost by nevadila. Combat to je podobné jako ve dvojce, nic jiného jsem ani nečekal, šetřili peníze na PR a hype. Lore to neřeším, to je mi fuk ve hrách...
  • - srandovní lore
    - príliš akční
    - omezený rozvoj a vyber postavy
    - soubojový system
  • Proč je Zaklínač špatná hra.

Pište svoje důvody, nechci slyšet to stádo zblblé hypem vedené Veskoslavem.

Já jako první napíší svoje důvody. Questy. Pořád dokola hledaní červených stop. Není quest bez vyšetřovaní zločinu. Mělo se to jmenovat spíše CIA: WIld Hunt...

Neatraktivní grafika plá kýče, která se nehodí pro Witcher universum

Neatraktivní lokace, která nejsou zábavné k prozkoumávaní. Pokračujte za mě. Je toho tolik od špatného expení až po nesymetrické kozy.
  • A co říkáš na vandalské žáky Marxe/Nietzscheho a.k.a. Friedrich z Oxenfurtu? *15*
  • Prosím poradte nejakou hru v prohližeci nejlip strategie jako ej travian a tak ale aby to nebylo ciste pay to win.
  • super, tak hledej dál *3*
  • Chim
    Jupíííííí
  • Inquisitor
    Tak zítra vesmíru okna dokořán! Zavzpomínáme na starý časy u Elite s Jiřím Grygarem :). To bude hodně zajímaví.
  • Keyz
    Takto se to jmenoval ve W1 a W2 ne?
  • Veskoslav
    Tak už jsem v Z3 našel 5. narážku buď na film, seriál nebo jinou hru. Tvůrci si hodně vyhráli.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit