-
Vis z toho co pises mam takovej neodbytnej pocit ze jsi to vubec nehral :D -
ano, když většina questů je o tom hledat červené stopy a ty stopy sledovat někam do lesa nebo do vesnice či města, tak přesně tomu se říká grindovaní milý zlatý... Opakaovaní pořád nějaké nudné činnosti dokola.
-
Grindovat to samy? Jestli ti vedlejsi ukoly u W3 prijdou jako grindovani toho sameho tak se fakt musim ptat kterou open world RPG hru jsi dohral do konce :D
-
Chyb v překladu jsem tam našel několik, bohužel nevím jestli na to jde někde upozornit?
-
*15* aha. mě to bavilo do páte úrovně. Tak samozřejmě někoho baví grindovat pořád to samé dokola. Neberu ti to...
-
to dělali nějací diletatni. Chybí tam nej hry historie jako Shadow of the Colossus a Symphony of the Night.
-
Jj presne ty myslim. Kazdy ma svuj maly pribeh vcetne nejakeho vysetrovani co se stalo. Pro me je to docela prijemna zmena.
-
to zas bude quest, kde budu hledat červené stopy po hornících. *15* Už se těším, takový quest tam ještě totiž není.. *15*
-
Duják!
V gameplayi to nakousl Pavel - proč je ve W3 pampeliška přeložená jako Duják? V angličtině vidím blowball (pampeliška). Chyba překladu nebo nářečí? Nedaří se mi to dohledat. -
Na zavodne si aj tak vezmes radsej volant ;-)
-
Na defaultní nastavení u mě cca 2FPS, asi jak kde. Ale je mi jasné, že zázraky čekat nemůžu.
Trochu jsem si hrál s nastavením "listoví" a ultra se dá trochu očůrat, aby neubíralo 10 a více FPS. Jestli si chce někdo pohrát, tak zkuste hýbat s následujícíma hodnotama
GrassDistanceScale=1.5//1-1.5 je drop cca 2-4 FPS, určuje právě do jaké vzdálenosi se zobrazuje tráva, ale s menším dopadem na výkon než nastavit "listoví" na ultra
FoliageDistanceScale=1// míň jak 0.8 bych nešel, určuje košatost stromů
FoliageShadowDistanceScale=32//stíny u vegetace, 54 je ultra, 16 je asi low, ale za běhu nejde skoro poznat. -
Witcher 3 - tento týden vyjdou další dvě menší DLC
1) Alternativní vzhled pro Yennefer
2) Quest - Pohřešování horníci -
myslíš ty questy, kde pořád hledáš červené stopy? Vskutku zábavné *15* Nejlepší questy historie!!!
-
Hmm divny... Witcher 3 ma jedny z nejlepsich questu co jsem kdy u jakykoliv hry videl.
Combat me docela bavi ale to asi opravdu zalezi na vkusu kazdeho soudruha.
Co se mapy tyce tak chapu ze nekomu muze vadit ze na takove rozloze nejsou alespon 3 ruzne podnebi ale treba se mi prostredi po nekolika desitkach hodin zaji. Zatim si rozhodne nemuzu stezovat. -
A ještě k tomu lhář Joe. Skellingské ostrovy vypadají stejně jako Velen? Vypadá Velen jako okolí Novigradu? Ne...Neztrapňuj se prosím tě a jdi za maxem. Inteligenčně a blbostí jste na tom stejně.
-
od combatu až po plnění questů či prozkoumávaní světa je naprosto nudně tristní. Open World by měl obsahovat nějaké zajimavé lokality, aby to člověka bavilo. Celá mapa je totiž naprosto stejná jak na západě, tak na východě.
-
Nevím jak na to bude čas začal jsem hrát korespondenční šachy *15* mám plno rozehranejch her plno čeká a další budou vycházet takže ten leden je ještě optimistická prognóza.
-
Japonští hráči zvolili padesátku nejlepších PlayStation her.
zaujimave ze tam nie je Metal Gear -
Co je na te hre spatne? Tvuj popis gameplaye je docela vagni.
-
co? Co je na té hře dobré? Dyť gameplay je naprsto tristní *3*