Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MidnighT91
    Co jsi napsal by platilo za předpokladu že by byl gamepad pro dark souls skutečně lepší, jenže on NENÍ!
    Sám jsem si to zkoušel a přesvědčil jsem se o tom, že kromě větší pohodlnosti s gamepadem (protože nemusíte mít ruce pořád na stole) se to ovládá v obou případech stejně... Kdyby se to na K+M hrálo tak blbě jak každej říká tak bych to tak dobrovolně nehrál, jenže ono se to hraje úplně normálně...
  • Jack1947
    Proti fetišismu a sebepožkozování fakt nic nemám.
  • Nikdo tu nepsal, že na klávesnici se to nedá hrát, jen říkám, že gamepad je (nejen) tady prostě lepší, protože japončíci tu hru pro něj designovali.
    Jinak, když už mluvíš o neschopnosti, vztahuje se tato věta i teda na PCčkáře, kteří tvrdí, že střílečky na gamepadu se nedají hrát? Je to v tomto případě také dáno neschopností PCčkářů nebo tím, že myš + klávesnice je na střílečky lepší?
  • MidnighT91
    Prosím tě vůbec je neposlouchej, jsou to demen*i. První dark souls jsem dohrál 5x a to pouze s použitím klávesnice a myši, nikdy jsem s tím neměl sebemenší problém, a nikdy jsem nepocítil potřebu to měnit. Ovládá se to stejně dobře jako 99% her tohohle typu. Pokud jsi byl schopnej dohrát zaklínače 2 na klávesnici tak s dark souls nebudeš mít problém, ovládá se to totiž NAPROSTO STEJNĚ! Ti co ti tu píšou že se to na tom hrát nedá akorát ukazují svoji neschopnost... Jedinej problém byl se zaměřováním nepřátel a přepínáním mezi něma, ale to spravil Mouse fix...

PS: Gamepad doma mám a stejně se mi to lépe hrálo K+M...
  • Dělej si co chceš, ale prostě je faktem, že hra byla primárně udělaná pro gamepad a na něm se tudíž lépe hraje.
  • snorgrind
    To ze se tobe na k+m vsechno ovlada spatne prameni pouze z tve nevedomosti a tuneloveho pohledu na to jak by se meli hry ovladat. Jedinej problem co DS ma je negativni akcelerace mysi ktera je zpusobena namapovanim analogove packy na mys, vsechno ostatni je v souladu s ostatnima hrama typu assassins creed a witcher.

Z myho pohledu jediny hry co me lip ovladaji na gamepadu sou hry se statickou kamerou jako serie YS, a zavodni hry. Vsechno ostatni co ma ovladatelnou kameru je pro me lepsi na k+m.
  • jo, dik :)
  • OK, v tom případě není odladěná, ať už to znamená cokoliv.
    Je jen stále stejně dobrá.
  • typicka odpoved, ja sa pytam, ci je hra uz odladena na K+M, a ty mi zacnes popisovat ze na gamepade sa hra lepsie. Nech sa hra lepsie, ale aj tak si tu hru nekupim, lebo nieje odladena na K+M
    tj prisli o minimalne jedneho zakaznika
    tj ked im to nevadi, ich vec, ja si to nezahram, ale oni nedostanu moje peniaze
    *4*
  • S Xbox 360 gamepadem je to ideální. Ale i s prastarým Logitech Rumblepadem 2 to krásně funguje, jen se tam musí dohrát fix.
  • jakubc
    Špatný příklad, protože (snad pouze zatím) není wireless na PC. Zatím bych spíš bral z X360 bezdrát.
  • https://www.mall.cz/prislusenstvi-herni-konzole/microsoft-xbox-one-wireless-controller?v=670129&utm_source=heureka.cz&utm_medium=cse&utm_campaign=EG&utm_content=prislusenstvi-herni-konzole&utm_term=670129

přesně tak, tohle by mělo být pro PC hráče něco jako grafická karta, jelikož 75% her se lépe ovladá na gamepadu než na K+M TPS, bojovky, Hack and Slash, RPG ve stylu Witchera, sporty, závodní. Stealth hry, Survival horory. Vše lepši na gampadu...
  • Tahle hra je dělaná na gamepad.
    Nepřestane mě udivovat, co se občas dostane do módy - jako nyní skupinové odsuzování osvědčeného herního ovladače.
    Nicméně - ano, s myší, klávesnicí nebo třeba volantem je to ještě těžší hra.
  • jo modeři docela pozvedli grafiku v DS. Třeba tady tenhle mod http://www.nexusmods.com/darksouls/mods/756/? + ten sweetFX + 4K downsampling a ta hra vypadá v tenhle oblasti lépe než většina her ze současnosti. Celkově je to smutné a vypadá to lépe než dvojka a dokonce lépe než Bloodborne, což je dvojnásob smutné. Trošku divná doba, že starší hry vypadají lépe než ze současnosti... A to ten DS není totálně překopán jako Skyrim. Občas nějaký hd mod a toď vše...
  • a dik za odkaz :)
    btw, youtube nepozeram(teda gamesplaye a podobne), som stary chren, na take ja niesom
  • pomocou modov viem, to som skusal, ale stale to nebolo ono
    niesom kritik, som sa normalne spytal, ale samozrejme som aj ocakaval shiitstorm od afektovanych ...
    nie, nekupim si gamepad, ani kvoli DS, ani kvoli Witcherovi, to nieje odpoved na to, ze ci je ta hra uz odladena na pc
  • ty takový znalý kritik DS Prepare to Die musí přece vědět, jak je na tom současná situace. Nebo jako většina zdejší trubců to kritizuje dle Youtube? Viš ono je to desingované na gamepad, ale dá se to v klidu hrát i na K+M a to už nějaký ten rok pomocí modu. Dokonce je tuny modu i grafických, HD textur, takže ta hra vypadá lépe než většina toho, co dnes vychazí. BTW už opravili ovládání K+M u Witchera 3 *15*
    Jo a doporučím ti i SweetFX https://sfx.thelazy.net/games/preset/3311/ Tak doufám, že ziskáš už vlastní zkušenosti a tvoje kritika konečně bude na bázi vlastních zkušeností a ne co jeden povídal.
  • Kup si gamepad. Na něm je DS mnohonásobně lépe hratelný, než na klávesnici.
  • DS, prepare to die edition, vie uz niekto, opravili uz to ovladanie na K+M?
  • Morraw

Humble Bundle Spring Sale

Dneska končí velký jarní výprodej. Pokud jste některé dny prošvihli, tak dnes je poslední možnost do 7 večer.

https://www.humblebundle.com/store

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit