Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Bože, Joe vylezl z pekla a nahradil svou blbostí maxe....
  • stejně je to přehypovaná kravina, takže aní 100 FPS to nezachrání... Navíc ta grafika *15*
  • Veskoslav
    1. díl mám v průměru za 60 hodin dojetý s plněním všeho. Spíše jde o to, že už vím, co a jak.
    2. díl mám "jenom" 20 hodin a neplnil jsem všechno, cca 1/3 vedlejších jsem ignoroval.
    3. díl mám zatím 56 hodin a jsem ani ne v 1/3:)

Takže za 2 měsíce klidně trojku můžeš hrát, když by jsi denně hrál dvě hoďky max.
  • Veskoslav

W3 1.04

Tak patch 1.04 mi zvýšil v průměru FPS o 5. Slušná práce
  • Zaklínače 1 a 2 jsem už hrál. Jedničku dokonce několikrát, ale teď po vydání a zakončení trilogie trojkou. To beru od Posledního přání, tak taky počítám že se dostanu k trojce někdy příští rok.
  • Draken69CZ

W123

Já teď stahuji W1 z gogu takže ke trojce se dostanu tak v lednu 2016
  • MidnighT91

Modder MelekTaus vytvořil konfigurační nástroj pro The Witcher 3, s jehož pomocí můžete lehce přenastavit mnoho grafických prvků hry. 

Já říkal že je to otázka času...
    Btw. 1.04 za to stojí, zaznamenal jsem nárůst fps.
  • já mám ve W3 dost FPS, ale mám málo VRAM, takže v Novigradu je to nehratelné. Samozřejmě mi neradtě, že mám dát textury na medium, jelikož na medium to vypadá jak hra z rok 2006. Mezi High a Ultra pak není žádný rozdíl. Nějaké tipy zdejších expertů. Přemýšlel jsem ještě o 960GTX 2GB, ale nevím jak by to ukojil můj starý Phenom X3 720, na druhou stranu ta hra zas není tak moc dobra, abych kvůli ni kupovat kartu za 5500Kč.
  • MidnighT91
    Hrál jsem do NG+5. Dál už se mi to hrát nechtělo...
  • jakubc
    Od začátku píšu, že není wireless, což je součást pohodlí, které si s gamepadem spojuji. Jinak ano, prozatím se člověk musí spokojit s USB připojením. A ten X360 ovladač není o tolik horší, obzvlášť LB a RB tlačítka jsou na tom novém na zabití.
  • Four kings je na zakládní hru to nejednoduší, co tam najdeš. Peklo začiná až na nějaké NG+++++, Bavíme se o jakém NG???
  • neuvěřitelná optimalizace od cd projektu poslední patch 1.04 mi dovoluje hrát zaklínače na hd 7750
    při středních detailech
  • MidnighT91
    Napadlo mě úvést jeden příklad. Lidi tvrdí že 4 králové jsou jeden z těch těžších bossů ve hře. Když jsem k nim spadl poprvé v životě, porazil jsem je během zhruba 3 minut, na první pokus, a pokaždé šel jeden k zemi dřív než se zjevil další. Ornstein a Smough to je bossfight kterej lidi na twitchi s gamepadem opakujou třeba 40x a boujujou s nima i 3 hodiny. Já je udolal po hodině na pátej pokus, takže ať mi fakt nikdo nezkouší tvrdit že vás hraní na myši znevýhodňuje...
  • Lukyz

Witcher 3 - Patch 1.04 for PC out now!

http://thewitcher.com/news/view/1043
  • *15* jasně. Nebudu ti brát iluze...
  • ale můžeš to připojit logicky přes USB, že ano? Takže zbytečné kupovat horší 360 gamepad než tenhle ,že ano?
  • jakubc
    Protože pro něj zatím neexistuje adaptér, který prostě MS nepoužívá klasický univerzální. Sice ho slíbili, ale zatím není.
  • MidnighT91
    Opět ani v mp nebyl problém. Občas jsem dostal na tlamu já a občas oni, ale vždy to bylo jen o tom kdo z nás ten soubojovej systém ovládá líp a má lepší reakce, a v tom mě k+m nijak neomezovala...
  • Facepalm a velký na midnighta. na K+M se to hraje opravdu špatně. Hlavně v Mp nemáš šanci, zkoušel jsem to a na pvp je milionkrát lepší gamepad. Pokud jdeš jen single, tak tě klávesnice nebude omezovat zas tak moc jako v pvp...
  • co? Mě funguje dualshock z PS4 na PC, proč by proboha ty nemehlo nešel tenhle Xbox. *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit