Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • * meris
  • Keyz
    Ono to je na h*vno i v GTA V. Tam auto ovládáš za letu atd. Tedy poté co je horší. Mě se líbilo více GTA IV. Auta měla hmotnost a nebýt toho houpání i při malé rychlosti, tak to bylo super.

Navíc demolice. GTA V, je má jasně slabší. V malých rychlostech byla radost koukat, jak šlo auto v GTA IV osekat.
  • Inquisitor
    Proč? Tak není to úplně reálný, ale ty honičky ve čtyrce neměli chybu. Hlavní je, že nám co se to líbí mají možnost to nahodit.
  • ringmancz
    to je hrůza, proč se to naklání jak parník? tohle se může líbit snad jen někomu, kdo nikdy nejel autem
  • Inquisitor
    Paráda, čtyrka má nejzábavnější jízdní model. Takže za tohle velký plus :)
  • Jack1947
    Prej na ledu *7* , ono když prší tak asi auto nepojede úplně rovně a plynule že. *3*
  • ucho
    já se přiznám, že mi zcela vyhovuje originální jízdní model ve hře. přijde mi v pohodě (i destrukční model). tyhle simulace jízdy na ledu moc rád nemám. víc si to užiju tak, jak to je :)
  • Na tohle jsem všichni čekali

https://www.youtube.com/watch?v=xHhsIvpVcvI

Tak co? Je to lepší podle vás?
  • Jenom 4/5? Pffff
  • PreidaQ
    Ok. Děkuji pěkně.

Pro mě je to sice jasná hra roku, ale chápu, že to není pro každého.
  • Keyz
    4/5 - Výborná

Nic pro netrpělivé, nic pro absolutní puristy, i když k nim má tahle simulace výrazně blíž. Když vaší hru podpoří NASA, děláte prostě něco výjimečně dobře. - Lukáš Grygar.
  • Sithard
    a kdyby se sam nepriznal tak swatinguje do dnes xD
  • PreidaQ
    Ok, tak to je má chyba, vždycky jsem předpokládal, že tam je hodnocení stejné jako tady. Jo a co je to pětistupňové slovní hodnocení?
    Jinak nemám v plánu začít Level kupovat (nehledě na to, kolik reklam mým směrem redakce Games hodí), internetových serverů je dost a člověk i tak má informací až dost (třeba až na ten KSP, který obě moje oblíbené herní strany ignorují). Navíc mě k Levelu neváže vůbec žádná nostalgie.
  • Jack1947
    Jak kolik když je to 5stupnové slovní hodnocení a to je chyba možná bys měl začít číst *3*
  • PreidaQ
    Když už se tu probíra to hodnocení:

Kolik prosím Vás v Levelu dostal Kerbal Space Program? (nečtu ho, ale jsem zvědavý, když už to tady na Gamesech zatím ignorují)
  • Draken69CZ
    No to já vůbec nevím, sem se ptal pod nějakým videem i na asku co se děje, ale bez odpovědi. Já mám pořád za to že si na škole a máš občas brigádu, no doufám že si časem najdeš volnou chvilku a zas to rozjedeš *3*
  • WhySoSad
    Ani nevíš jak rád bych LP, ale momentálně se stěhováním a full time prací není vůbec čas, tak maximálně nějakek livestream až bude chvilka. Každopádně bych aspoň udělal unbox :)
  • Jack1947
    Pointa je? že kdyby se ti stalo něco podobného atp... tak je to jen kauza *7* o nic nejde a vlastně Cyberstalking je v pořádku?
  • PreidaQ
    Právě, že jo to sice debilní člověk, ale nebýt jiných podobně debilních lidí, nevznikali by takovéhle kauzy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit