-
Ok, np. -
To je rovnou s W3 takže pak bude LP?
-
jo a 7/10 (kvuli tomu ukladacimu bugu, co me stal cas a nervy, jinak bych se nebal i 8), abych nezapomnel *5*
-
to chce original, ten uz je opatchovanej (byl tam jeden hodne neprijemnej bug s ukladanim, ale dohrat to slo, jinak minoritni bugy jako neukonceni logu o nekterych questech)
mne to zabavny prislo, radil bych to nekam na uroven tech shadowrunu (prestoze herni mechanismy jsou jiny, ale je to taky cyberpunk a hra z kickstarteru)
zvukova stranka je na hru s tak malym rozpoctem podle me super, dokonce je tam docela dost nadubovanych npcs -
970 od MSI
-
Verdikt v recenzi pro hru Dex v Levelu
"Silně zabugovaná nuda, která ve vás vyvolá maximálně pocit beznaděje a nechuti pokračovat. Po spoustě patchů bude hratelná, zábavu už do ní ale autoři nejspíš nepřidají"
2/5 *15* -
Já bych to spíš viděl tak, že si většinu údajů našel na sociálních sítích. Někteří lidé tam o sobě zveřejní kde co.
I když moc nechápu jak se dostal třeba k číslům platebních karet a rodným číslům. To jsou snad údaje, které na soc. sítích nezveřejňují ani největší blázni. Ale třeba se pletu.
Každopádně dobrej mag*r. -
Pravda, hned v první větě, omlouvám se :D
-
"Když však osoba jeho pokusy odmítala, odpojil je od internetu, ..." - mladík bol asi internetový provider. Ďalší článok poukazujúci na hlúposť niektorých američanov. Poskytnúť svoje osobné údaje niekomu koho v živote nevidel, tomu hovorím nesvojprávnosť.
-
4gb snad neříkej ani ze srandy že jen 3 nebo v nejhorším 2 2gb! je fakt minimum. *7*
-
No hele ale když máš starší case a novej zdroj a nepamatuješ si jak tam byly zapíchnuté sensory na detekci - tak to může bejt i celkem oříšek. Ještě že se to ve špatně vloženém slotu ani nespustí. *3*
-
Je blízko a kdybys uměl číst věděl bys že se to v USA stalo, takže bad luck this time *3* try next time better, nerd!
-
odkdy je Kanada v USA? :D
-
A jakou konkrétně si vzal?
-
Jo, já mám třeba jen 3ghz a je to kžáp a tak... ale třeba ho i taktknu až mne bude bottleneckovat a uvidíme... není kam spěchat. *3*
-
secure boot v biosu vubec neni, takze ho nemuzu ani vypnout...
-
Zde se na to někdo ptal: http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-2605539/gtx-970-question.html
http://forums.hardwarezone.com.sg/graphics-display-bazaar-200/can-my-pc-support-gtx-970-a-4988865.html
Mělo by to být OK (i to napětí které to umí doručit). Jestli to má 2x6pin.
Jen asi budeš muset vypnou v biosu ten "secure boot". Rozdíl by to měl být velký, oproti té kartě která tam je.
@WhySoSad divný. Tedy kartu to má zvládnou tak uvidíš. Vždy je možné to do 14 dnů zdarma vrátit. -
Právě, radši koupit teď 970, pockat jak pofrci, pokud bez problemu tak v pohode, pokud nepojede, tak novou desku, popripade zdroj, to už taková pálka nebude i5, 3,1ghz je na hrani porad myslim dostacujici, zbytek jako pameti, disky atd jsem tam už stejne povymenoval...
Zkusím to, pojede - pojede, nepojede - do 14 dnu vratim :) -
Ono to je lehké. Ale když to chceš na první dobrou, tak je nutné se ujistit,zda máš vše.
Jinak to je lehké. Prostě to co jde někam strčit tam strčíš a hotovo. Jinam to většinou strčit nejde. A v manuálu máš obrázky, jak zastrčit ty kabely aby se PC zapínalo :) -
Ok, makes sense ale když to nikdo nekoupí možná po komponentech a to se zase nevyplatí...