-
The Witcher 3: Wild Hunt Benchmarked, Performance Review
http://www.techspot.com/review/1006-the-witcher-3-benchmarks/
Dobré info. -
kdy uz si konzolisti daj s tema peticema konecne pokoj, uz je nepisou jen za kazdou hru na pc, ted je dokonce pisou i za hry, co ani nevysly
to je vyprahlost, proti ktery je sahara botanickou zahradou *5* -
Del Toro podepsal petici pro Silent Hills
a přidal se k dalším 150 000. http://chn.ge/1JHgDYD -
nevidím jediný důvod, proč by měly konzole využívat ke hraní psací pomůcky...
-
ps3 a ps4 umi, ale hry to nepodporujou. Na ps3 podporu meli tusim 2 hry.
-
az jednou budou konzole umet vyuzivat i klavesnici a mys, to bude teprve bomba *5*
-
Mužete doporučit nějakou 4x strategii z vesmíru? Rozhoduju se mezi Sword of the stars 1/2, Endless space nebo Galactic Civ 3.
-
Tak to já mám nahráno už 14 hodin a tuším, že přes druhej level jsem nešel :-). Bezcílně bloumám počáteční krajinou, zkoumám alchymii, bylinky, celkově herní mechaniky a trénuju souboje. Čekám na opravné patche a větší písmo, pak si to vychutnám na pochod smrti :-).
-
Taky to nesmíš hrát dvacet hodin v kuse.
-
No já už jsem pár lepších měl pomocí znamení, většinou to skončilo jejich mordem než odpovědí, co jsem potřeboval *1*
-
A prý, že v předchozích hrách bylo precizní ovládání aut, zatímco v nové jsou auta jak na ledu. Proboha, vždyť je to přesně naopak. C:R má nejlepší jízdní model z celé série, který člověka nutí aplikovat skill na každé vozidlo zvlášť. Ten recenzent je v celé recenzi tak mimo, až to bolí. Absolutně odfláknutá práce z jeho strany.
-
Tenhle systém aktivních abilit mi právě přijde dost zajímavej a před bojem je vždy dobrý se projít skill tree, zda má člověk vyhovují kombinace podle typu nepřítele. Jen by možná neuškodila možnost vytvářet si nějaký presety, který by pak člověk mohl jednodušeji přepínat.
EDIT: Jen škoda, že mi to tady ty reakce hází nějak nahodile *1* -
Já dal první tři body do přesvědčování, ale doteď nevím, jestli i tahle pasivní abilita musí být ve slotu, aby fungovala, ale hádám, že ano - jednou jsem měl možnost ji využít, ale zrovna se mi víc zamlouvala jiná možnost, tak jsem to ani nezkusil, aby ten Axie řádek byl červeně.
-
Já jedu na rychlý útočný styl a bojová znamení, ale budu muset narvat pár do přesvědčování pomocí znamení.
-
Ano, je to ta druhá schopnost u Quenu, alternativní mód. Jedu na znamení.
-
No tak ten čas ve statistikách nebude skutečnej čas a GoG Galaxy mi píše 2.5h *1*
Takže vlastně nemám absolutně tušení kolik mám odehráno, ale je fakt, že já se rád kochám *4* -
Nejvyšší level na fotkách je 11:) Tu zbroj jsem našel kousek od sídla Ježibab v lesích a meče podobným stylem. Po dlouhé době hra, kde se vyplatí prolézt úplně všechno.
-
Video: Nová verze Xbox aplikace pro Windows 10 přidává avatary, Game huby, Game DVR, test streamingu z Xbox One do PC, možnost zapnout/vypnout konzoli a vylepšuje přidávání přátel.
Nove avatary a moznost vypnout/zapnout ??? REVOLUCE! *8* *8* *8* *1* -
Ale to máš vylepšené ne? V základu neléčí ne?