-
Nekoukám, bojím se spoilerů, ale musím uznat, že takhle mě žádná hra už hooodně dlouho nechytla *14* Netušíte jestli ten odehraný čas u statistik hráče je herní čas nebo reál? Hraju sice od pondělí,a el 25h mi přijde jako úlet *1* Jsem zatím 6 level a nemůžu se toho dostatečně nabažit *1* -
Potrava doplňuje zdraví. Na poslední dvě obtížnosti se zdraví nedoplňuje během meditace.
Mě by zase zajímalo, jestli generovaný save obsahuje stejné možnosti jako ten přenesený. Koukal jsem na ten generovaný a tam odpovíš asi na 4 věci konec. Přitom z toho co si přeneseš, máš mnohem více rozhodnutí. Tedy jestli jsou ve W3...Některé jsou dokonce velké jako "zabil jsi krále anebo ne..." a v tom generovaném to není vůbec....
Tedy jestli to je stejné, tak to hodně omezili. -
Jak tam máš tu vodu a chleba, to musíš jíst? Nebo to jenom doplňuje zdraví?
-
W3 pár "fotek" z výpravy
http://imgur.com/a/vvT5f#0 -
Hellraid...
Letos nevýjde má červenou, vrátí se zpátky k vývoji aby to přepracovali... *3* -
Final Fantasy XIV : Heavensward
neboli ste náhodou na predvádzačke ... Final Fantasy XIV : Heavensward čo bola teraz u žabožrútou na nejakom zámočku ???? http://eu.finalfantasyxiv.com/pr/blog/001021.html -
Mně osobně ta hra příjde dost dobrá.
-
Nic moc ale dalo se čekat tak snad ta vlna nostalgie ty nostalgiky zasáhne... když už nic jiného. *3*
-
Vyšel Carmageddon: Reincarnation
Právě vyšel na Steamu Carmageddon: Reincarnation. -
viz bleskovka z 11:00
-
Tak Bloodborne se dočká rozšíření, psal Yoshida na twitteru.
*14* -
Snadné? Možná, ale ne games.tiscali *15*
-
Ježíš co furt máte??? Hratelně, zvukově, graficky, rozlohou, scénářem, vtipností aj. je to prostě super hra a podle mě zatím nejlepší všech dob... MŮJ názor. Tak nesouhlaste, ale respektujte jiné názory. Snadné ne? :o) ooo).
-
To myslíš vážně? *1*
-
sice to není reakce na mě, ale já teda nechápu co jsi tímhle chtěl říct. Můžeš to přeložit do srozumitelné češtiny?
-
Proč by měl nadpis pobavit? Tak to vidím... Nějaký problém?
-
Prostě nemůže být nej hra všech dog Donkey Kong, ikdyby ji hráli ve své době 2 miliardy lidí... Asi chápeš co jsem tím chtěl říci... Stejně jako nějaké nové auto Škoda bude vždy lepší než stará Pragovka z 1. republiky... To je prostě vývoj. A je blbost zohledňovat dobu... Tečka *4*
-
seo
-
jo, ten nadpis fakt pobavil.