Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lukyz
    Nekoukám, bojím se spoilerů, ale musím uznat, že takhle mě žádná hra už hooodně dlouho nechytla *14* Netušíte jestli ten odehraný čas u statistik hráče je herní čas nebo reál? Hraju sice od pondělí,a el 25h mi přijde jako úlet *1* Jsem zatím 6 level a nemůžu se toho dostatečně nabažit *1*
  • Keyz
    Potrava doplňuje zdraví. Na poslední dvě obtížnosti se zdraví nedoplňuje během meditace.

Mě by zase zajímalo, jestli generovaný save obsahuje stejné možnosti jako ten přenesený. Koukal jsem na ten generovaný a tam odpovíš asi na 4 věci konec. Přitom z toho co si přeneseš, máš mnohem více rozhodnutí. Tedy jestli jsou ve W3...Některé jsou dokonce velké jako "zabil jsi krále anebo ne..." a v tom generovaném to není vůbec....

Tedy jestli to je stejné, tak to hodně omezili.
  • Inquisitor
    Jak tam máš tu vodu a chleba, to musíš jíst? Nebo to jenom doplňuje zdraví?
  • Veskoslav

W3 pár "fotek" z výpravy

http://imgur.com/a/vvT5f#0
  • Jack1947

Hellraid...

Letos nevýjde má červenou, vrátí se zpátky k vývoji aby to přepracovali... *3*
  • oin.odin

Final Fantasy XIV : Heavensward

neboli ste náhodou na predvádzačke ... Final Fantasy XIV : Heavensward čo bola teraz u žabožrútou na nejakom zámočku ???? http://eu.finalfantasyxiv.com/pr/blog/001021.html
  • Mně osobně ta hra příjde dost dobrá.
  • Jack1947
    Nic moc ale dalo se čekat tak snad ta vlna nostalgie ty nostalgiky zasáhne... když už nic jiného. *3*
  • Vyšel Carmageddon: Reincarnation

Právě vyšel na Steamu Carmageddon: Reincarnation.
  • braveman
    viz bleskovka z 11:00
  • Kozy
    Tak Bloodborne se dočká rozšíření, psal Yoshida na twitteru.

*14*
  • Kozy
    Snadné? Možná, ale ne games.tiscali *15*
  • Ježíš co furt máte??? Hratelně, zvukově, graficky, rozlohou, scénářem, vtipností aj. je to prostě super hra a podle mě zatím nejlepší všech dob... MŮJ názor. Tak nesouhlaste, ale respektujte jiné názory. Snadné ne? :o) ooo).
  • To myslíš vážně? *1*
  • Pethulla
    sice to není reakce na mě, ale já teda nechápu co jsi tímhle chtěl říct. Můžeš to přeložit do srozumitelné češtiny?
  • Proč by měl nadpis pobavit? Tak to vidím... Nějaký problém?
  • Prostě nemůže být nej hra všech dog Donkey Kong, ikdyby ji hráli ve své době 2 miliardy lidí... Asi chápeš co jsem tím chtěl říci... Stejně jako nějaké nové auto Škoda bude vždy lepší než stará Pragovka z 1. republiky... To je prostě vývoj. A je blbost zohledňovat dobu... Tečka *4*
  • braveman
    seo
  • Pethulla
    jo, ten nadpis fakt pobavil.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit