-
nej hra vsech dob? kolko hras? 3 roky? *4*
-
Svinňe.
-
Rockstar žaluje BBC
http://www.gamesindustry.biz/articles/2015-05-21-rockstar-sues-bbc -
Mé skromné pozW3.natky z Prozatím NEJ hra všech dob...
Včera jsem začal, a hrál 7 h v kuse (14 h času ve hře). Zatím jsem ve 3 levelu a splněny teprve 4 hlavní a 4 vedlejší questy. Ale fakt hustý... Hraji teda na železe i7-5820K na desce X99, 16 GB DDR4, GTX 970, monitor ultrawide 34" 2560x1080. I v tomto ultraširokoúhlém rozlišení to jede na MAX, samé ULTRA nastaveno. Při rozhovorech se obraz ořízne na klasických 16:10, ale když hraju, tak se obraz zase roztáhne na těch 21:9. Ty voe když před tou hospodou lze vidět zaskleným oknem, které jako správné sklo lehce deformuje, kompletně dění uvnitř... Hustý... Je to i slušně inteligentně vtipný. Fakt paráda. 10/10 jednoznačně zatím... -
Horší než jsem čekal?...
http://bonusweb.idnes.cz/recenze-carmageddon-reincarnation-d5s-/Recenze.aspx?c=A150520_150338_bw-pc-recenze_anb -
Seznam změn. Ten link na ofic web mi nejde.
http://www.reddit.com/r/witcher/comments/36qyoj/new_patch_103_is_live_the_witcher_3_new_patch_for/ -
To je hezky, jeste by ty jejich stranky mohli fungovat.
-
Neboli styl ala AC, kdy se i při skoku postava divně chová ale tak tam to je fyzikou tady to je asi nedoladěné.
-
Musím uznat že v HW se vyznáš, i když svoje poznatky tu podáváš arogantně a proto jsi tu (po právu) neoblíbený. Ale teď jsi skutečně mimo. Samozřejmě že CPU v open world počítá i lokace mimo aktuální zobrazení. Nebavím se o grafice, ale o AI, chování NPC apod. Na CPU bude vždy open world hra náročnější než koridor, i když vývojáří používají různé berličky, které hráč ani nepostřehne, aby CPU ulevili. A protože je CPU (a do jisté míry i RAM) více vytížené, logicky se sníží i performance grafické karty. To jen tak rychle, stručně, laicky.
-
Femto: Hojnost presetů dokazuje akorát to, že co člověk, to jiný vkus.
Automaticky považovat to, co se ti nelíbí, za kýč a prezentovat to jako fakt, dost vypovídá o tvé aroganci. -
Vyšel patch 1.03 pro třetího Zaklínače na PC!
http://thewitcher.com/news/view/1038 -
Zapni v nastavenich HW mys a zadny micro stuttering mit nebudes, ale zase na tech 30-40 fps to neni micro stuttering, ale proste malo fps a seka se ti to.
-
Může mi bleskař vysvětlit proč má v jedné novince napsáno Zaklínač 3 a hned v té pod ní Witcher 3? Má to nějaký hlubší smysl:
-
Chápu. Bezpředmětná debata "Co se mi nelíbí je kýč a ty jsi kýčman".
-
Záleží jak jim funguje engine. Podívej se na idTech, kde právě vymaže z paměti to, co máš za zády a kvůli tomu ti pak doskakují předměty, textury při rychlým otočení se. Fakt záleží, jak to programátoři vychytaj. Tady je náročná vegetace a je to vidět na fps, když si hraješ s jejím nastavením. Navíc nerad bych osočoval poláky, ale vypadá to, že REDengine zbytečně tlačí funkce, které mohou jít přes CPU, tak je počítá GPU. Uvidíme, ale jsem zvědavý jestli někdo udělá nějaký post mortem nebo rozbor toho, jak REDengine funguje. By mohlo být zajímavé čtení
-
pan Morraw by neměl mluvit tak nahlas. Kýčman jest a to obrovský. Sám se přiznal, že rád stylizaci DIvinity. *15*
-
Může to být i navrub optimalizace. Navíc když máš malý prosto, tak si s ním jak říkáš můžeš víc vyhrát, což zvyšuje náročnost. Proto je těžké říct zda je náročnější otevřený svět než uzavřený, protože by jsi musel srovnávat stejnou kvalitu modelů, textur, nasvícení, efektů, atd.....
-
Qwer, Whysosad
Ok, ale to už je po tom o dohledu, ale ne o velikosti mapy. Někde na netu je o tom v angličtině dobrý článek, je to opravdu o tom, co se zrovna vykresluje. Pochopitelně, že v Z3 je ten svět větší (nezaměňovat s otevřený), tak se tam toho vykresluje v některých scénách víc. Ale prostě říct automaticky "tahle hra má otevřený svět, tak je mnohem náročnější, než taková co ho nemá" je prostě blbost. -
Tak zrovna atmosférou je trojka blíže jedničce, takže dle mého názoru mnohem lepší než dvojka. Když ve Velenu začne bouře...
-
V podstatě máš pravdu, i když se pohybuješ v otevřeným světě na určitým místě, pořád to vykresluje krajinu i ve vzdálenosti několika kilometrů, narozdíl od dvojky, kde jsi měl pozadí pouze kulisy...