-
Co je podle tebe normální nastavení barev?
-
JA nekde pisu neco o ovladani K+M??? Najdes me to prosim v mym prispevku, ja to tam totiz nevidim, dik.
-
smutné
Je to trošku smutné, že tvůrci nejsou schopni udělat normální barvy už v základu.
https://sfx.thelazy.net/games/preset/3731/ jeho první preset a je to mnohem dál než od tvůrců.
https://sfx.thelazy.net/games/preset/3712/ tenhle v současnoti používám, je tam i menší návod, co vypnout... -
Ono je to osklivy i na ultra, to neni nastavenim ale tim ze ta hra tak proste vypada :-(
-
Jo a co, co se nam tim snazis rict...
Jednicku i dvojku mam koupenou, a stejne tak bych koupil trojku kdyby nebyla ta akce -
"Dost me frajeri zklamamli a myslim ze penize uz jim v budoucnu po tomhle zklamani budu mit problem dat."
Nedostal jsi Zaklínače 3 zadarmo ke kartě? -
Přesně tak, nebo opačnej extrém, kterej měl tuším některý Hitman (?), že animace se při puštění tlačítka prostě zastavila, takže vznikaly situace, že stál na místě s jednou nohou ve vzduchu a nehnul ani brvou *1*
-
Ovládání je blbý, ale to spíš hlavně odezva. To, že postava/kůň se okamžitě nezastaví dává ale smysl a má to hodně TPS her. Přece jen by to vypadalo dost blbě, když by ta postava v rychlým sprintu zastavila okamžitě, kdy dáš pryč prst z klávesy/tlačítka. Tady je jen doprovodná animace, aby to vypadalo "hezky" a ne, že se postava hodí do reset statu.
-
Měl jsem motionblur vypnutej, protože víme proč, po zapnutí je ten microstuttering opravdu o dost lepší a ani to nevypadá při pohybu moc mázle, to se jim celkem povedlo. Dík
-
Absolutně nechápu co se nám snažíš říct?
Ovládání K+M je úplně v pohodě, navíc lze přenastavit pokud Ti nevyhovuje.
HUD - jednotlivé elementy jdou zapnout / vypnout + nastavení malý / velký HUD -
Tak já nevím, Witchera odkládám ne neurčito, minimálně do té doby než si pořídím novou grafiku, s GTX660 to jede sotva na medium s 30fps a při tomhle nastavení je to prostě ošklivý, bez atmosféry, bez detailů... Chápu že dvojka byla uzavřená, s malýma lokacema, ale mělo krásně temnou, zaklínačskou atmosféru, grafika vypadala skvěle a jelo to mnohem plynuleji. Když nastavím trojku tak aby jela tak dobře jak dvojka, tak je to né zrovna oku lahodící... Ne že by se mi to nelíbilo, když jsem viděl trojku v maximálních detailech tak to byla nádhera, ale takhle bych si akorát kazil zážitek...
-
Tak záleží, na čem hraješ; v neherních noteboocích jsou i teploty kolem 90° vcelku normální, přes 99-103° Tě už ale většina karet nepustí.
-
Je to skvělá hra ale s tím hnusným konzoloidním ovládáním máš pravdu, je to mor.
-
Asi jo, ale proste by jednali fer. Me to zklamamlo.
-
Kdyby to řekli týden před vydáním hry, koupil by jsi si jí??? Myslím, že stejně ano...
-
Witcher3 hairworks
neco pro lidi s AMD kartama http://www.guru3d.com/news-story/the-witcher-3-hairworks-on-amd-gpus-with-normal-performance.html -
Cus vcera sem to 3 hodky hral po aplikaci toho sweetx a ja microsuter nepocituju, ale treba u FC4 na 550ti nebyl a kdyz sem to pak hral na 960 uz tam microsuter byl.
Me spis na tom Zaklinaci stve ten konzolove pohyb Geralta i Klepny, zmacku klavesu a vystreli jak z praku, akdyz klavesu pustim tak nezastavi hned, ale jeste chvilku dobihaji, to proste nesnasim!!!
To stim HUDem je taky neco, proste CD Projekt tvrdi ze hra je primarne pro PC a pak vyda takovou konzolovou spatlaninu. Dost me frajeri zklamamli a myslim ze penize uz jim v budoucnu po tomhle zklamani budu mit problem dat.
Doporucuju precist vyjadreni CD Projektu na EG, voni sou vlastne chudaci a za nic nemuzou. Tohle vyjadreni je stejne k smichu My nic, my chudaci a lidi litujte nas, sasci. Proc tohle nerekli tyden pred vydanim hry??? -
Aha, díky!
-
Líbí se mi ta atmosféra, používáš nějaký sweetFX? Zatím jsem jen v prologu, tak nevím, jak to vypadá později a za tmy, ale tohle se mi líbí.
-
Drasťa
Micro-co? Tam přeci nic takového není, Z3 je výborně vypadající skvěle optimalizovaná hra, která jede parádně na kdejaké šunce jak tu tvrdí ten panák Veskoslav a 30fps stačí bohatě jsem slyšel :D - "I have a 980/i7 4790k and play at 60+fps but still getting massive stutters/micro stutters when i pan around with the mouse" to bude asi jeden z mnoha dalších blázenů a nVidia fan :)