-
Naprosto logické vysvětlení a věřím, že ta negativita před vydáním je musela hodně zasáhnout. Opravdu smutné jaká tu vládla hysterie, místo toho aby se nad tím někdo pokusil zamyslet. -
je to evidentne hra ktora bola vydana 1-2 mesiace skor
-
Přesně tak ale blbé je, že Klepna beží pouze po cestě, ne za ukazatelem úkolu. Tudíž se nedá říct, že je to autopilot. Každopádně je to dobrá věc.
-
Jacku opravdu si myslíš, že na webu s navštěvností přes 100k lidí rozdává + a - jen Veskoslav?
-
holt x hold .....užívej doby, kdy grammar nazis nestaví grammar lágry:)
-
ono to jde jen musíš držet shift a ne shift + w
-
Tak dneska uz naposled Witcher 3
Chtel bych se jen podelit protoze tohle mi pomohlo minimalizovat micro stuttering a hraje se to ted znatelne lepe i kolem 30-40 FPS.
http://www.reddit.com/r/witcher/comments/36h3vx/having_performance_issues_with_witcher_3_read_this/ -
Zombeer
Vím že spousta lidí si koupí hodně blbostí ale toto to je jiná liga, Ne jen proto že dohrání trvalo 2a nebo 3hodiny a grafika a stylizace nebyla nic moc ... jinak chválím zajímavou myšlenku s pitím piva aby se odvrátila možná nákaza. Vtipné a funkční jen škoda že tu nebyl využit více potenciál který zde byl. To be continued mluví o tom že asi bude pokračování tým to byl podle mne na vývoj dost malý... tak uvidíme.
Pak že zombíci jsou jen o tom samém. 5/10. -
Určitě když by měli vydržet údajně i bod varu, prostě cokoli pod 100°´c je ok
(pak se snad začne pozvolna tavit...) -
Pro zdejší hnidopichy
http://www.eurogamer.net/articles/2015-05-19-cd-projekt-red-tackles-the-witcher-3-graphics-downgrade-issue-head-on -
65° na GPU v zátěži je v pohodě.
-
Je to ve výuce, že když jedeš po cestě a držíš tlačítko pro běh, tak by měla Klepna tu cestu sledovat i bez toho, že bys jí řídil, ale zatím mi přijde, že to moc nefunguje, občas se trochu stočí podél cesty, ale většinou prostě jede rovně, tak nevím :/
-
No já se přiznám, že občas na tu "GPS" kašlu a jedu rovně podle šipky nahoře, která mi určuje směr, protože GPS kopíruje podle mě silnice, aspoň co tam sleduji. Ale i tak mi pohyb v Zaklínači přijde asi nejvíc plynulý. A souboje na koních, ještě když má člověk bonus a jede za banditou a rozsekne ho v sedle na půl a vidí, jak ještě chvíli nohy jsou v sedle a pak až spadnout. No tam se vyřádili *1*
-
Já si vzpomínám, že hned po prologu se mi tam zobrazilo výukový okýnko a tenhle autopilot tam byl popsanej, ale nefungoval a v nastavení ovládání taky není - možná jde o featuru kterou ve finále vypustili, ale zůstal tam popis ve výuce + ta "GPSka" na minimapě dělá taky pěkný brikule a podle čeho jinýho by se měl ten autopilot řídit než podle ní?
-
No myslím, že "autopilot" není. Tedy nenašel jsem. Ono stačí když si lokace objevíš a pak pomocí rychlého přesunu+přivolání kdykoliv koně+lodě podle mě na rychlý přesun stačí.
-
Z toho myslím poteče krev! *15*
-
Witcher 3 Autopilot
Mám jednu technickou k Zaklínači. Dřív se mluvilo o tom, že lze zapnout "autopilota" a Klepna vás na dané místo dovede, ale nikde se mi nedaří najít jak to aktivovat. To znamená, že tuhle možnost nakonec ze hry odstranili nebo mi něco uniklo? Případně jak to zapnout? Díky... -
Ne fakt to není tak moc očividné že zanecháváš, reagované příspěvky plné mínusů kdežto tvoje jsou v plusu... napsal si o Keyzovi že je diletant a tady vidím diletantskou práci zase naopak od tebe.
Captain obvious is soo OBVIOUS!, it cant be more obvious.
Ty dropy jsou fakt hoodně napováženou... fakt že jo. -
V Čr těžko a v Ostravě už vůbec. Když už tak někam zaletět nebo tak... navíc v Z3 je moře? (jestli je tak ok).
-
Krátká fakt byla (dopařeno před chvílý, zato celkem intenzivní)... to se musí nechat za mně tak 8/10. Jak říkáš uvidíme jak slibně se to bude dál vyvíjet. *4*