Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nulová inovace? Vždyť tam je novinek spousta. Například mnoho módů proti AI, která funguje. Nové PUPs, nejlepší destrukční fyzika... ten člověk tomu moc času nevěnoval.
  • tak jak mě začal nudit Zaklínač.

Příšlo to z čista jasna, ale questy mě začly nudit. Hra na detektiva začína být po 20 hodinách příšerně otravná.
  • jakubc
    25 hodin je na 6. level hodně, já mám tuším 17h a level mám stejný.
  • jakubc
    Quen v alternativním módu, ta zlatá koule, při zásahu nepřítelem léčí, docela výrazně.
  • Heroes of the Storm

Hledám nějaký schopný hráče na občasný hraní Hots... Sejdem se pokaždý 3. a dost často nám to přihodí do teamu pořádný jelita. Pokud máte někdo zájem, hoďte mi battletag na mail: michalfek@seznam.cz
  • drasta
    Souhlasim. Fyzika i destrukce jsou super!
  • Ujisti se, že máš vypnuto vertikální synchronizování. Pak se ti loading dramaticky zkrátí.

Grafika je starší, ale fyzika je bezkonkurenční a to pro mě hraje nejzásadnější roli.

Optimalizaci snad ještě dořeší dalšími patchi, ale už tak jsem zaznamenal velký skok kupředu.
  • kennyB
    Lvl??? Na jedné z fotek máš slušnou výbavu *3*
  • Lukyz
    Quen léčí ?!? *8* Před bojem ho samozřejmě nahazuju, ale mimo boj vždycky přežírám Geralta k prasknutí *1* No to jsem bejk *7*
  • jakubc
    Na doplňování zdraví používám hlavně Quen. :-)
  • Gameplay je starej dobrej Carmagedon coz je super ale bohuzel to je neco co plati i o grafice a ty loadovaci casy jsou proste k zblazneni!
  • Nostalgiku...
  • Thorar
    Jsou 3 povídkové knihy (jeden skororomán) a jedna pětidílná sága. Asi bys měl nejdřív začít tím, že si zjistíš základní informace.
  • Veskoslav
    No proto tam raději žádné příběhové nejsou kromě prvních 5 snímků. Snažil jsem se vybrat takové neutrální lokace, co spíše ukážou krásu a rozmanitost:) Jinak čas u statistik je délka spuštění hry. U mě osobně je třeba u Zaklínače 2 herní doba=reálné době, protože když shodím Z2 na lištu, spadne hra:)
  • Veskoslav
    Doplňuje zdraví. Ale pokud hraješ na nejtěžší například, tak kromě vlaštovky je to jediná možnost, jak doplnit zdraví. Meditace nedoplňuje.
  • Magister_Peditum
    A co takhle zkusit googlit? Vyskočila by ti witcher wikia a tam by ses ve stručnosti všechno dozvěděl. Jinak je to v knihách.
  • Lukyz
    Tak na všechny tvoje otázky Ti nečekaně odpoví knižní sága, ale ohledně honu a konjunkce sfér se nejvíc dozvíš v poslední knížce Paní jezera. A pokud máš originál (?!?) musíš u toho mít "The Witcher universe compendum" kde máš tyhle věci stručně vysvětlený...
  • No povidky vysvetluji celkem dobre ten svet a divoky hon je zase popsan v knihah o Ciri.
  • Zajímavý....

Ale proč někdo ukazuje ostatním jak to vypadá, když to nedá ani maximální nastavení včetně těch Nvdia efektů to nedává moc smyslu. Když něco prezuntuji, tak v nejlepší kvalitě aby osatní viděli jak vypadá v nejlepší kvalitě a bylo na co lákat a bylo co ukazovat...

Vyfotit něco na low umí každý, protože každý na to má stoj. *15*
    Kvalita jako asi tvoje "odborné" práce na škole *1*
  • Zaklínač historie světa

Kde se lze dočíst o hisorii světa ve kterém se odehrává Zaklínač. Knižní herní to fuk. Knihy jsou povídky a tam se o tom extra nepíše co s jsem nějak zjiťoval. Ve hře byla kniha "Conjunction of the Spheres" kde to bylo kráce.

Je to někde popsáno anebo tohle autor povídek nedomyslel? Proč tam jsou monstra, kde se vzali, proč je nikdo nevyhubil na dobro atd. Co to je ten divoký hon, kde se vzal, kdy se vzal, proč se vzal, a kde žije nebo jestli vůbec žije. Poté si nedokážu představit proč se lidi ve hře chovájí jak chovájí a berou monstra jako běžnou součást jejich světa a vládci zase neřeší ten divoký hon, který jak se zdá klidně zničí zástupy vojáků...Nedává to smysl.

Prostě mě zajímá ta historie. Dík

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit