Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Díky za radu, věřím že není tak těžký akorát prostě tenhle styl her moc nehraji. Obávám se že jsem zvolil moc velkou obtížnost dá se někde změnit?

Jinak pro toho nechápavého pána dole hraji a pc, tudíž jeho koment není relevantní a anení moc k tématu.
  • Tohle má dost daleko do combatu Dark Souls, spíše to je akční zběsilost ala Bloodborne. Dark Souls je pomalejší, více o taktizovaní. Ale combat ve Witcherovi rozhodně není tak přesný a propracovaný. Spíše bych to přirovnal combatu z Wicherovi ze dvojky a k tomu připojili odskoky z Bloodborne...
  • k+m nebo dat obtiznost na nulu, jak je zvykem na konzolich
  • Když ne tahle, tak mi řekni, která hra je pro tebe desítková?
  • Lukyz
    Olej proti hybridům, vlaštovka, hrom, Aard + nějaká petarda a hlavně trénuj, protože ten gryf je skoro to nejsnazší s čím se střetneš *3*
  • Z3

Hned první zápas s gryfem, nedokážu se vyhnout těm jeho výpadům a kuše mi je na nic navíc na gamepadu se s ní špatně míří? nějaé rady, pomoc by se hodila a to jsem rozehrál na 3 obtížnost. *7* *9*
  • Lukyz
    Tak to je super zpráva! Zkoušel jsme to kdysi přes Dolphin, ale nedařilo se mi korektně nastavit X360 gamepad a dost nepříjemně mi praskal zvuk. Jsem rád, že si to budu moc zahrát odladěný a i když je to hra z roku 2002 tak pro většinu to bude v podstatě novinka! *1*
  • ZvacA
    Zdá se, že je to už oficiální - https://www.youtube.com/watch?v=RRtJBaQ9tow
  • Lukass
    Pro me je to osmickova hra :-) Musim taky psat duvody?
  • Lukyz

Spekulace: Capcom chystá HD remake Resident Evil Zero

Resident Evil Zero je prequel exkluzivně vydaný pouze na GameCube.

http://www.pcgamer.com/resident-evil-zero-hd-remaster-is-reportedly-coming-to-pc/

https://www.youtube.com/watch?v=lgGH_XmDivI
  • Veskoslav
    No počkej až narazíš na jezerní pevnost, prozkoumej ji pořádně *1* Oxenfurt mi přijde jako město plné bláznů *1*
  • Veskoslav
    No ono stačí jenom jediné. Přestaň hrát přes Youtube....

1. Ano questy obsahují hledání stop. Ale co sis jako Zaklínač představoval? Systém větvení a zvratů ve questech. Nejistota, jestli jsi to Droplera měl zabít a ne pouštět, jestli jsi popravil správného člověka, protože na něj ukázali důkazy, to nemá žádná jiná hra....
    2. Nehodí? Proboha....Evidentně první hra, kterou jsi hrál. Protože 2. díl měj podobnou, pro mě horší barevnou paletu.
    3. Neatraktivní lokace? Můžeš mi prosím tě říct, co jsi za level a kde všude jsi byl? Právě že různé lokace od padlých pevností elfů, zničených vesnic až po města jsou zpracovaná jako nikde. Močál vypadá jako močál, pevnost jako pevnost, město má hradby takové, že to odolá i celému císařství.

Co tě tak čtu, tak ty naprosto netušíš, která bije. Ať už v příběhu nebo celkovému hraní. Fakt by mě zajímal level a co jsi už plnil za úkoly. Spíše to vypadá, že sis zapl nějaký walk na youtube....
  • Proč je Zaklínač skvělá desítková hra.

- Pište svoje důvody, nechci slyšet to stádo zblblé hypem vedené Joem hejtrem.
    - Já jako první napíší svoje důvody.Questy.Hlavně vedlejší jsou perfektní,každý jiný a originální.(v žádném jiném rpg s otevřeným světem ,nevídané)
    - Epický příběh.Připadám si jako v knize a hltám každé slovo.
    - Atmosferická grafika! Animace obličejů je boží.(zatím jsem v žádném rpg s otevřeným světem neviděl tak krásnou grafiku)
    - Uvěřitelné Slovanské Lokace co konečně dávají smysl. Atmosferické a nádherné. (Připadám si jako u nás v Česku za dávné doby.
    - Soubojový systém alá Dark Souls v otevřeném světe.(více zjednodušený ,ale zábavný)používání lektvarů a znamení dává mnohem větší smysl.
    -RPG roku! 10/10

*14* *3*
  • Magister_Peditum
    Věř si čemu chceš, stejně tak já věřím, že tu jen trollíš pod vícero nicky. *15*
  • A nehraješ to přes youtube, ti nevěřím, že by sis nevšíml toho špatného levelingu Geralta a laciného combatu ze dvoječky...
  • Magister_Peditum
    Ano, překvapivě jsem už krůček od záchrany Marigolda a mám 13. level, takže to už nějaký čas hraju. *3*
  • hrál jsi to vůbec? *15* Toho si nejde nevšímnout *3*
  • Magister_Peditum
    Jsem žádný mizerný combat a leveling nezaznamenal, ale když prdíš na příběh, tak hraní Witchera postrádá smysl. Podle mě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit