Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lukyz

Zvláštně formulovaná věta, ale pokud jsem to správně pochopil, vyřešíš to tímto.

• Worhammer

Nevíte, jak mohu remapovat starší hru pc port z ps1? Používám gamepad xbox 360 pro PC.  

• Lukyz

Vidíš, hru sleduju a těším se na ní, ale nějak jsem nepostřehl, že je to od stejnýho studia 👌

• MickeyMutant

Za týden od těchhle Poláků vyjde Phantom Doctrine, špiónskej X-COM, o němž se dost mluví.

• Lukyz

Celkem fajnová westernová tahovka Hard West je teď v akci na Steamu za hodně lidových 1,99€ 💰

• Joshua

Jestli mas zajem mam jeden Pathologic Classic HD klic navic...

• victor

EA a Nintendo ...ruku v ruce proti fandům . Neexistuje dobrá korporace ;)

• victor

Tak schválně  jestli někoho nakrknul minulý Humble Monthly stejně jako mne .... Po tom co představili Conana a Hatch in time jsem  řekl a dost , tenhle měsíc beru pauzu .... a oni tam na poslední chvilku přihodí Sudden Strike 4 a Pathologic :/ .

• SalemCZ

Dobrá zpráva pro Jacka  Nagen bude DLC postava v Tekkenovi 

https://www.youtube.com/watch?v=Sy3BHkOA6eM

edit: super ještě přibude Anna, hodně divnej Lei 

• WetBandit

Zdravím. Hraje tu nekdo warframe na steamu ? Hledam nejakej cz klan

• RaketovyZid

Záleží na člověku, ale většinou se lidem dělá blbě u FPS her kde se chodí (proto má třeba Doom VR teleport místo chození). U tohodle těžko říct.

• Johnny

Mě není blbě prakticky z žádné.

• SalemCZ

Nemám zkušenosti z VR, ale je třeba z téhle hry taky blbě?

(Hellblade: Senua's Sacrifice VR), je tam pohled z třetí osoby, tak to by nemuselo být tolik ne?

https://www.youtube.com/watch?v=_sanPP6-pnY

• ucho

PS4 verze hry Detroit: Become Human si zkusilo již 1,5 milionu lidí. Dohromady nahráli přes 20 milionů hodin.

a jiné verze si zkusilo kolik lidí? mým skromným odhadem bych řekl, že 0...

• RaketovyZid

F.E.A.R. 3

PCTFH-Z2EGR-AKJY4

• drasta
  • lito

Na scénáři ke hře Cyberpunk 2077 se v současné době podílí 10 lidí.

Tak co bude záchrana světa? 

• MickeyMutant

Na scénáři ke hře Cyberpunk 2077 se v současné době podílí 10 lidí.

Jejich typický pracovní den probíhá následujícím způsobem:

Po příchodu na pracoviště si deset scenáristů nastříhá proužky papíru, až jich má každý před sebou pěkný zarovnaný štůček. Na každý z nich napíší jedno slovo budoucího příběhu. Je vylosován rozhodčí, korektor, krupiér a zapisovatel. Zbývajícím autorům jsou přidělena čísla od jedné do šesti. Krupiér hází kostkou, každý hod určí scenáristu, který vybraným slovem ze své hromádky rozvine vznikající vyprávění. Zapisovatel zapisuje práci do souvislého textu, rozhodčí hlídá spravedlivost procesu, aby si autoři nenapovídali, aby si navzájem nekradli lístky a dodržovali vylosované pořadí, a korektor průběžně doplňuje tečky, čárky, odstavce, kapitoly, hlídá pády, shodu atd. a na konci dne obrousí hrany vytvořené práce.

Závěrem pracovní frekvence se na mítinku zhodnotí dosavadní výsledky, zváží perspektivy vznikající dějové linie, ocení zaměstnanci, kteří toho dne přišli s nejkreativnějšími slovy a hromadně pokloní velkoplošné fotografii s managementem firmy na rybách.

I zaměstnání v prestižním kolektivu scenáristů slavného CD Projektu je tedy v podstatě jen obyčejná mravenčí práce jako v každé jiné firmě.

• Jack1947

Mě to nesere, nemusíš to mít zaplé pořád ale je to opruz, vzpomen na doby kdy stačilo nainstalovat CD/DVD a jelo se... holt každá služba má jistá úskalí,v budoucnu čímn dál tím větší...

• radim.zaty

Gamepass je to samé co Origin, nabízí jen hry produkované MS a za to bych prostě neplatil.

Pro mě defakto jakákoliv hra, která není na Steamu nebo GoG, neexistuje. I ten uplay, který musím mít, abych mohl hrát hry od UBI, mě sere :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit