Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mart9

No "sportovní" hry v uvozovkách. Jsou to spíš závody a manažery, takže po tom, co jsem to rozkliknul z emailu, jsem byl dost zklamaný. Dirt Rally už mám koupené z nejlepšího early acceessu v historii.

• ringmancz

Dirt Rally za pár korun + další sportovní hry

https://www.humblebundle.com/games/sports-bundle

• Mart9

GTA V na PS Storu za 549 Kč, to už je velmi slušná slevička.

• KIMCID
    https://dotyk.denik.cz/byznys/od-pocitacove-hry-k-ceskym-stredovekym-pamatkam-kingdom-come-inspiruje-20180731.html
  • Veskoslav

Říká se tomu nepřímá propagace 3. stranou:) Ano, primárně to není na posílení prodejů atd. Spíše se to mnohdy bere jako "odměna" již pro zasloužilé pařmeny a majitele, kteří se chtějí danému tématu věnovat i mimo herní svět. Mnohdy jsou tyto formy levnější a méně časté, protože je těžké spojit reálný svět s tím herním:) Je to spíše tip na výlet, to souhlasím Ucho, než to, aby to byl propagační materiál marketingu na nalákání nových zákazníků.

• MickeyMutant

Video: Bandai Namco odhalil prostřednictvím prvního traileru hru Digimon Survive, která vyjde v příštím roce na PS4 a Switch.

Milý bleskaři, vzhledem k tomu, že málokterá bleskovka se obejde bez názvu hry nebo herní firmy, který není v češtině, bylo by prima, kdyby ses konečně podíval do pravidel, jak se v podobných případech v češtině určuje rod. A držel se toho. Ať už pak budeš postupovat podle smyslu, nebo podle formy, nikdy bys neměl dospět k výsledku "Bandai Namco odhalil".

• D3sert

Díky za Prismata!

• Lukyz

Díky moc za Beholder ✌️

• Joshua

Soundpool: Stranger Synths..................G3-95QBS-AHNUM-JP45C-JGVTE

Prismata............CFP2R-RAA80-7J265

Music Maker Hip Hop Beat Producer....................P3-58404-28571-61497-45439-65560-67647

Tempest: Pirate Action RPG..................H4XL8-Z4887-K6EH8

• Joshua

MAGIX Video Sound Cleaning Lab.......P3-53844-91022-66254-99014-73034-45913

MAGIX Vintage Effects Suite...........P2-23775-57815-03488-80230-56530-57338

Beholder..............DWDVC-828AZ-T9LNH

Music Maker 80s Edition...........P3-60440-02295-75092-66981-31794-36798

Xara Photo & Graphic Designer........P3-58258-30142-52306-33967-39179-45751

Screencheat..............V0JCJ-LEBZC-3AECJ

• Lukass

Hlavne na te integrovane grafice bezi Shadow Warrior 2, 7 fps. Gta 5 a Doom to ani nerozjede.  Men of War 2 kde sem to testoval pri 15fps,  tak se to fakt blbe rozeznavalo,  a starsi hry podporu okluze nemaji.  Jinou GK od Nvidie sem bohuzel nikde pujcit nemohl. 

• triptich

KC:D som síce nehral a ani v dohľadnej dobe nebudem, ale toto ma zaujalo. vďaka za tip.

• SalemCZ

Je to Skyrim, co chceš. Tam je jedno jestli voda teče do kopce, nebo z kopce.

• ucho

tak buď to dělá i integrovaná grafika, nebo nedělá. to byla imho první věc, co jsi měl zkoušet, abys vyloučil grafickou kartu - zkusit to s jinou grafikou. pokud ti to opravdu dělala i integrovaná grafika, jak jsi tvrdil, tak ten problém prostě výměna grafické karty nevyřeší.

reklamace není žádný extra problém, jim to žíly nezkrátí. i oni budou krytí a někdy je jednodušší vyměnit pravděpodobný zdroj problému a zbavit se stěžujícího zákazníka. to, že to někde měli 30 dní, neznamená, že ten problém někdo neřešil jen půl hodiny. prostě mají něco k reklamaci a nějak to vyřešili.

jsou tu tedy dvě možnosti. buď jsi s tou integrovanou grafikou neměl pravdu, nebo ses problému nezbavil.

• ucho

neřekl bych, že je to propagace KC:D. ti, co KC:D neznají, tohle zajímat nebude. tento průvodce je vytvořen pro fanoušky hry a ocení to lidé, kteří mají KC:D proběhnutý. dá jim to typy na výlet a upevní to jejich vztah ke hře. tedy drobná úprava. jestli jde o marketing a propagaci KC:D, tak jedině v tom vytvořit pevnější jádro fanoušků, kteří určitě sáhnou po pokračování. ale propagace KC:D to podle mě není.

• Hanzales

Tak to pak jo a mělo by to dobře dopadnout :) Teď jsem si vzpomněl... To jsem tak jednou modoval Skyrim SE a koukám, že odpoledne jsou ty světelné paprsky od stromů šibnuté od slunce, tedy zdroj světla (slunce) byl jinde, než odkud šly ty paprsky :)

Tak jsem postupně odebíral mody, až jsem celou hru hodil načisto a nakonec koukal, že je to tak nějak ve hře normálně "od přírody"...

Gameplay videa to samé a jen si toho nikdo nevšíml a nikde nikdo nic neřešil, čemuž jsem se teda divil pořádně, tak do očí bijící blbost :)

• drasta

Co jinyho taky zbejva zejo? :D

• Lukass

To ne,   ten problem vidi i ma pritelkyne,  takze tam skutecne je :D  Uvidim jak prijde pc dom,  ale verim ze uz to bude ok. 

• Hanzales

Ja pořád nechapal to srovnávání s integrovanou grafikou, která oproti klasické GPU strádá hlavně se zaplým AA a Ambient occlusion (vykreslit to možná vykreslí, ale jak)

PS: Pokud se problém náhodou nevyřeší ani po výměně grafiky, tak je to jednoduchý. Před modováním jsi si toho nějak extra nevšímal a po modování jsi koukal na každý malý detail a začal vidět chybičky, které jsou tam možná odjakživa :) Myslím, že si tu všichni představovali jak blikají celé stíny, nebo se v obraze dějí nějaké větěší artefakty a nebo i s vysokým AA byly všude zuby jak u pily...

• Veskoslav

Přijemný způsob marketingu a propagace KC:D

Po stopách Jindřicha z Kingdom Come: Deliverance

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit