-
mne sa strasne paci, uzivam si ju
-
Ten to má divné jestli si hrál DLC tak každé dlc potřebovalo jiné, i když možná i každej update nevím. Každopadně ta hra za tu námahu nestojí.
-
O vydání Switch verze hry Crash Bandicoot N. Sane Trilogy se na japonském trhu postará Sega.
Neví, mu to nedojde.
-
To ani ne... ale Wolf2 se bere vazne a vubec to neumi. Ty "moudra" o smrti a zivote tam teda vubec nesedely :D
-
nie, je v defaulte, mal som ju do tych prvotnych padov podtaktovanu, podla webwalkera...az do wolfa fungovala v kazdej hre bez problemov
-
Jestli máš přetaktovanou kartu, tak to přetaktování sniž... je to na to nějak háklivý. Já mám 1080 Ti a normálně jí provozuji na taktu 2038/11600 MHz ale pro Wolfa jsem to musel snížit na cca 2000/11500 MHz.
-
praveze mam, tie posledne bety, ktore vraj maju riesit problem so stabilitou Wolfa. riesia stabilitu-myass
-
ja viem, beries ho priliz vazne :)
-
Ja mam s Wolfem 2 uplne jinej problem :D
-
mate niekto problem s Wolfom 2 na pascaloch? pada mi ako jablka na jesen.
-
To seš hodnej. A dík za tip.
-
tak dostane, co zaslouží. jen tedy nemám pocit, že ho zavřeli...
-
Teď už schází jen aby ty příspěvky dávaly smysl a byly k tématu.
-
Já už jsem jednou celé tady zaplnil... ale to si asi zrovna spal, není to nic těžkého - stačí počkat až od zhruba 2-3 hodin do 7-8 tu nikdo nebude. Vlastně klidně ti tohle prvenství přenechám když jsem si všiml jak aktivní si začal být... 😉
-
Hele, Jacku, jsem taky dobrej. Jenom Bob se mi tam vetřel. Tebe samozřejmě nepočítám.
-
Jj to myslim :D
-
Na tom rozhovoru je zajímavej hlavně nedostatek sebereflexe. Je to nejspíš penězma. Vydělali jich tolik, že nepotřebuje nějaký střízlivější zpětný pohled.
Vidím tam paralelu třeba s některými politiky, co dostanou tolik hlasů, mají takovou podporu, že si můžou dovolit ignorovat slušnost, férovost, pravdu nebo aspoň jejich předstírání.
-
Je jen otázka času kdy se vyrojí někdo schopnější a chytřejší... ale tak bezesporu je to ztráta ale jestli byl tak blbej jak se tu píše není divu.
Už by to DENUVo mohlo zhasnout, akorát tak kazí reputaci her, prostě se musí smířit s tím že jejich doba už dávno odzvonila. Pár kreténů co se to snaží držet při životě, nic neznamená. Je na čase nasypat další miliony do další nesmyslné ochrany :D
-
To mě na tom právě dost zaráží. Rozhlašoval kolik mu je, z jaké je země a přitom nepoužíval ani blbou VPN. Otázka je co z toho pro něj kouká za průšvih. Kdyby to nebylo Denuvo, tak bych si troufl tvrdit že ho ta firma zaměstná ať to stojí co to stojí, ale u těhle hovad si tohle říct fakt netroufám...