-
Ono když se prezentuje na redditu, bere dary přes paypal a nemá takový stupeň ochrany své identity, jaký využívají ostatní crackerské týmy, tak to fakt byla otázka času.
-
Rozhovor se Seanem Murrayem o tom potom: https://www.eurogamer.net/articles/2018-07-20-the-big-sean-murray-interview
Nevim jestli to tu uz bylo ale je to celkem zajimavy.
-
Tak zavřeli jedinýho člověka, kterej byl schopnej z her dostat i nejnovější Denuvo, byla to jen otázka času...
-
hlavně ta diskuze lol, ta stojí za to hehe. Nesnáším meřítka dnešní pomatené doby 🤮😈😱
-
Steam snad ne, se divím že na to každooročně lidi skáčou jak mouchy na lepidlo 🤮
-
Wtf to jsou 2díly nepleteš si to, jestli náhodou nebyl ten druhej multiplayjer pouze?
-
Prvni spusteni trva vzdycky hrozne dlouho. Pak uz kazdy dalsi je v pohode a do par vterin.
-
točí tam dost stejných věcí. a pořád manipuluje s cenou, takže hned následující akce může být nějaká hra klidně o stovku dražší, i když je sleva na procenta pořád stejná. občas ale něco nového přihodí, ne že ne. jen některé slevy jsou ošemetné, když jde za stejnou cenu nebo i o kousek levněji sehnat placka.
poslední dobou začíná dávat víc her dohromady. Skyrim + Fallout 4, poslední 3 díly NFS za 899,-, Prey + Dishonored 2. ale vesměs stále platí, že hru má cenu kupovat až ve chvíli, kdy ji chce člověk hrát. pak jsou ty ceny vlastně celkem ok. ale jinak lze předpokládat, že když se ty hry točí neustále v akcích, že se časem dostanou i do PS+.
-
Koukám že tohle je asi už dvojka ..... No vypadá dobře a asi ji narozdíl od původního dílu vyzkouším .
-
je to pořád dokola😂, máš recht
-
Mám ten dojem jenom já nebo je to fakt , že Sony vyprodává celý rok tytéž tituly : / ?
-
Díky , už jednou mi tohle ušlo nicméně to mám ze steamu. Nicméně to někoho možná potěší, jen nevím jestli online co jsem četl tak servery nic moc ale zkusit jsem to chtěl.
-
GUNS OF ICARUS ALLIANCE FREE for a limited time!
https://www.humblebundle.com/store/guns-of-icarus-alliance?hmb_source=search_bar
-
😀🙂
Hehehe asi tak no!
-
Ona tam je i Šárka, bez brýlí vypadá divně.
-
facebook Lukáš válí
-
Sony spustila velký letní výprodej her, ušetřit můžete až 60 %.
tak tak, až 60 %. proto je na prvním místě Gran Turismo s 65% slevou a na třetím SW Battlefront 2 s 69% slevou. NFS Payback Deluxe 70% sleva. NHL 18 75% sleva. Deus Ex 82% sleva. atd. ona ta cenotvorba Sony je celkově tak trochu zajímavá a člověk nesmí sledovat procenta, ale skutečnou prodejní cenu konkrétní hry. Sony tak umí pokaždé vykouzlit jinou cenu bez ohledu na slevě. -
Oni to nebudou remasterovat protože by to budto podělali, nebo by ukazali dnešním hráčům jak má správnej fallout nebo TES vypadat, a jejich novy hry by už nikdo nechtěl xD
-
Kingdom Come: Deliverance Documentary by Gameumentary
Odkaz na video (jdou tam zapnout české titulky)
-
za těch 50 euro je to jako zadarmo.