-
Neboli dokud budete dojit peníze, na ostatní remastery vám serrem 😉🙂😛
-
“For Skyrim Remastered, we had done some work on it but it was already pretty visually close. But for something like Morrowind, my personal preference is not to remaster it. We [also] get asked a lot to remaster [1997’s] Fallout 1, and I usually say, if you have a PC you can play Fallout the way it was. I think that’s how it should be.
Ja jen ze takhle to treba bude davat smysl.
-
To se nebojím Capcom si mrvit hru na úkor nějaké nefunkční ochrany nebudou😉
-
Básník tím chtěl asi říct, že Todd Howard se*e na nějaky remasterování Falloutu 1 nebo morrowindu pač tyto hry nemá rád? nebo co?
-
Todd Howard (šéf společnosti Bethesda): Remasterované verze her TES: Morrowind či Fallout 1 nepatří mezi moje osobní preference, zahrajte si originály.
Z**D
-
Todd Howard (šéf společnosti Bethesda): Remasterované verze her TES: Morrowind či Fallout 1 nepatří mezi moje osobní preference, zahrajte si originály.
to je zase překlad jako noha. nic takovýho neřekl. proč? protože žádný remaster Morrowindu a Falloutu 1 neexistuje. -
pořád je rozbité stránkování webu. už jsem to reportoval tak před dvěma lety. bude se s tím někdy něco dělat, nebo je to něco, co nedokážete opravit?
-
A mimo jiné do pořádné proti pirátské ochrany! 😛 ☠️
-
Capcom nezamýšlí přidat podporu VR do hry Resident Evil 2 Remake.
Upřímně ? mě to nevadí, za těch pár nadšenců to nestojí hlavně at propracují hratelnost a pokud možno do jisté míry grafiku.
-
Studio Xaviant se rozhodlo zrušit The Culling 2 a navrátit se k původní verzi prvního dílu, která přejde pod free-to-play model.
Zas tak stará zpráva to Mickey není, nicméně to je dobré udělat druhý díl hry která evidentně nebaví ani těch 120 hráčů 😀, 😬 Freetoplay model možná bude to nejlepší, takhle můžu zkusit a zjistit že to stojí zaprd holt kopírovat se musí umět ne jen bezhlavě tlačit do další Battlerojál hry.
-
Studio Xaviant se rozhodlo zrušit The Culling 2 a navrátit se k původní verzi prvního dílu, která přejde pod free-to-play model.
Stalo se minulou středu. Tak tomu říkejte třeba "Trias dnes" nebo tak něco a nemaťte čtenáře názvem "Bleskovky", když chcete přinášet zprávy přečtené, zapomenuté a zkamenělé obrostlé mechem a kapradím.
-
Čtivé? To tvoje příspěvky fakt nejsou 😀
-
Čtivé ano, zlato ...
-
Vždyt to vypadá hnusně, noname hráči... fyzika míčku bude taky jádro problému lítá si kam chce, prostě na amtéra se nedá ai obehrát tím u mě končí všechno krásně vykryje nesmysl.
-
Ksichty by nevadily, o nadržování AI nevim, tolik tu hru nesleduju. Ale ve videích na youtube vidím naprosto příšernou fyziku míčku, kvůli které pro mě nemá smysl to hrát.
-
Drahoušku, hlavně že ty tady nikomu k smíchu nejsi 😀 Tvoje příspěvky atraktivní ani sledované nikdy nebudou, z větší části se ani nedají číst, jak by ti většina ansáblu tady jen potvrdila 😉 Nechápu v jakym světě to žiješ 😀
-
Tov si myslíš ty ale ty tobě podobní jsou mi ksmíchu... nenapadlo tě že čím více budeš psát že to nikoho nezajímá, že to bude více atraktivní a sledované? :P
-
Víš jacku, to není nenávist, to je jen odpor k tomu, jak naprosto retardovaně zahlcuješ každý vlákno příspěvkama, který z 95% nemají hlavu ani patu a k tématu očividně nemáš absolutně co rici. Bohužel, dutej sud nepotopíš...
-
Potom nechápu očividnou nenávist a mnohonásobné pokusy o odrazování od psaní.
-
Ve tvém případě spíš na bránici, joudo.