Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TANKFEST 2018 by QuickyBaby

..pokud to někoho zajímá: Odkaz na Video (ENG)

• Veskoslav

Strýček Nurgle se postará:)

• Veskoslav

Cože? Jasně, protože vraždění, popravy, mučení, zabíjení padawanů v rámci zábavy, pokusy na Klonech, 501 legie a její "vraždění", Mandalor a události okolo Obiwana, otroctví atd. jsou klasickou součástí dětské slaďárny. Zeptal bych se, zdali si to vůbec viděl, ale nejspíš to smysl nemá, co? Ano, první a druhá séria byla ještě dětská, to nepopírám. Ale čím pozdější série, tím méně to pro děti bylo vhodné. 

• Jack1947

No snad lepší jak AO které záměrně nadržuje AI , navíc ty postavy jsou hnusné ksichty.

• Jack1947

Pozor na žilku, rekte 😀

• Rekt.

• Double post/rekt.
  • Lukyz

No, to teda nevím za co, tenhle séroš byl krom poslední série totální slaďárna pro dětičky. 😠

• Mart9

Protože ta hra pro mě není žánrově atraktivní, takže mi nemůže nabídnout pořádný herní zážitek. Tím pádem její hodnota výrazně klesá.

• SalemCZ

tak v tom případě děkujeme za tvoji duši, snad ti nebude chybět

• drasta

lol

• Veskoslav

Děkuji mocným bohům Chaosu za to, že vyslyšeli mé modlitby. Sice jsem díky tomu zaprodal duši a kdo ví co ještě, ale myslím, že to bude stát za to.

Star Wars: The Clone Wars Official Trailer

• drasta

Muzu se zeptat proc?

• Mart9

Nevidím rozdíl.

• Hanzales

Tak nesmíš psát:

"osobně vidím hodnotu této hry..."

ale

"pro mne má tato hra hodnotu..."

a předejdeš mejlkám ;o)

• Draken69CZ

Díky za info

• radim.zaty

Představuješ si to logicky, ale to co popisuješ, je syntaxe, tedy že jsou příkazy správně zapsány. Tahle kontrola probíhá defakto u všech programů při kompilaci (převod do binární podoby, např .exe ) nebo spuštění. A umí to i editory, takže ta kontrola probíha při psaní programu, podobně jako ve Wordu kontrola pravopisu. Bohužel, stejně tak jako ti kontrola pravopisu nedokáže vyhodnotit, že ta věta dává smysl (sémantika), nebo obsahuje správné informace, nedokáže tohle ani kompilátor. 

Je to něco jako když napíšeš: "Kelímek jogurtu řídil auto." Syntakticky je ta věta správně, je tam podmět, přísudek, předmět, má správný slovosled. Ale je to blbost :)

Nebo když ti žena napíše sms "Kup cestou z práce 6 rohlíků", ale překlepla se v textu a chtěla 9 rohlíků. Věta je správně syntakticky i sémanticky, ale obsahuje nesprávnou hodnotu, protože uživatel/programátor se překlepl, ale tak, že to nemělo vliv na běh programu, ale funkcionalita je chybná. 

Tyhle věci se testují, je na to přímo určitý způsob programování, TDD (Test driven development), kdy přímo s programem, nebo jeho částí (to většinou) píše programátor i test, kde si nadefinuje, jak to nad testovacími daty má dávat výsledky a při každé změně v programu tyto testy spustí. Když neprojdou, provede opravy v programu a zase spustí ty testy a tak pořád dokola, než to projde všemi testy. Pak se testují jednotlivé celky, těch metodik je spousta a testování SW je podobor IT sám o sobě. Viz https://cs.wikipedia.org/wiki/Testov%C3%A1n%C3%AD_softwaru

• Mart9

Díky za návrh hry k ocenění. Pro mě má hodnotu 350 Kč.

Bohužel jsem koupil 5x dráž. Svou chybu jsem si uvědomil už během první hodiny hraní, ale ten hlad po tenisové hře byl prostě obrovský. Nicméně je potřeba uznat, že už tu hru přece jen trochu vylepšili a stále na ní pracují. V mých očích tak hodnota oproti vydání spíše vzrostla, ale zklamání je pořád velké.

• Pethulla

Tak třeba...Tennis World Tour?

• Mart9

Jaké odhady? Toto je můj fakt. Řekni, já ti ocením jakoukoliv hru.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit