-
Ok já jako někdo kdo tomu absolutně nerozumí prostě vidím tu analogii s kontrolou pravopisu, word ti podtrhne slovo ve kterém je hrubka/překlep a dokáže ti zvýrazní i celou větu když divně poskládáš slova k sobě a vyhodnotí že by u sebe takhle úplně být neměla.
Na takovou základní kontrolu by to snad mohlo fungovat ne? Ale třeba je to úplně něco jiného a představuji si to jako Hurvínek válku, prostě jen nápad. Nedokážu si představit, že by se tohle dalo kontrolovat ručně a s nějakou úspěšností.
-
Sto lidí... já bych vývojářům za splnění mého dlouholetého snu klidně céódéčkový full price 60€. Ty si raději počkej na slevu 😉
-
Sémantika kódu a návratové hodnoty se pomocí algoritmu blbě kontrolují. Problém je, že program nepadá, jen v jistých situacích dává špatné výsledky.
-
Je to jen vtip z jejich strany. Šibeniční humor.
-
Veškerého kódu? Kolik taková hra může mít řádků kódu?
p.s. mi neříkejte že na to nejde naprogramovat nějaká AI, když google dokáže opravovat pravopis češtiny...
-
Gearbox Software, v návaznosti na zjištění příčiny špatné umělé inteligence v Aliens: Colonial Marines, publikoval pracovní nabídku na pozici kontrolora veškerého kódu.
Jako kontrolní otázku ověřující kvalifikaci uchazeče tam mají: Vyberte prosím slovo se správným hláskováním - tether, nebo teather🙂
-
A z čeho jsi to vypočítal? Miluju tyhle odhady 😂
-
Nízká cena? Při vší úctě, osobně vidím hodnotu této hry kolem 10€
-
Two Point Hospital vychází už 30. srpna 😍
Pre-order za sympatických 31,49€, plná cena pořád za super 35€ -> jen doufám, že nízká cena při vydání neznamená blížící se záplavu placených DLC 😬
-
Taky díky.
-
Třeba na tom, na čem hry vydělávaly před příchodem loot boxového fenoménu? Mě napadá. Chci říct, že v případě her, jejichž hlavní příjem by tvořil obrat z hazardní mechaniky, je mi úplně jedno, jak si na sebe vydělají po jejich eventuálním zákazu.
-
Myslím, že vše podstatné už bylo v našem rozhovoru řečeno. Pokračovat dál, aniž bychom se neopakovali, nejspíš nemá smysl. Dík za debatu.
-
Kdo jiný než rodič by to měl hlídat? No o tom tady přece celou dobu vedeme dlouhou debatu. Můj názor, kdo kromě rodičů by to měl řešit, je snad z předchozích řádků jasný, proč ho opakovat.
Pokud herní firmy chtějí do svých her zahrnovat hazardní prvky, je třeba, aby se nějaká legislativní autorita k věci postavila jako k ostatnímu hazardu. Kvůli rovnému přístupu. Když výherní automaty, herny, online kasina, loterie a podobné mají zvlášť ošetřený legislativní rámec, proč by měl být zrovna hazard v počítačových hrách ignorovaný, zvlášť když se z podstatné části týká mladistvých.
-
Ano, změna, když si napsal, že je to jen doporučení a obchod k ničemu nezavazuje. Ale rodiče by to zavazovat mělo. Dále nechápu, jak si může dítě koupit 18+ hru na Steamu... to jako vytáhne svou nabušenou kreditku, kterou si bylo v bance založit, zadá nepravý věk v tom formuláři na Steamu a pak koupí?
-
"Loot boxy jsou děsivá hovadina, která existuje jen a pouze z důvodu
vysávání peněz tam, kde je jejich další dřenění pouhou vychcanou
nenažraností. V oblasti, kde by výnosy měly plynout odjinud."Na čem má potom vydělávat třeba CSGO nebo Rocket League, když ne na lootboxech?
-
ForwardWorks odhalí 30. července novou hru RPG série Arc The Lad pro mobilní telefony.
Ale co to má za logiku? Kdo jiný než rodič by to měl hlídat? V obchodě nebo v herně je úkol personálu, aby dítě nekupovalo produkty / neužívalo služby, které jsou pro jeho věk nevhodné. U digitální distribuce tohle jaksi nejde, tak je právě na rodičích. Tzn. je na rodiči aby si hlídalo, co dítko hraje (a pro rodiče právě nálepka 18+ může být vodítko) a pokud vím, tak třeba ve steamu rodič může nastavit zámek na konkrétní hry.
-
1dolar - Sniper: Ghost Warrior, Chronicles of Mystery: The Scorpio Ritual, Combat Wings: Battle of Britain
průměrná cena (aktuální $7.50) - Lords of the Fallen, Sniper: Ghost Warrior 2 Collector's Edition + World Hunter Pack
15dolarů - Sniper Ghost Warrior 3 + multiplayer mapy
-
Takže změna, už zase za to může jen rodič, ne obchodník. Hmm.
Já se ti zase snažím marně vysvětlit, že plácnout nálepku 18+ na krabici je lehké, problém je prakticky dokázat, aby se herní hazard skutečně nedostal k dětem. "18+ a hotovo" fakt v současné situaci není řešení, protože jednoduše nefunguje. Navrhuješ něco, co tu už je, a co se ukázalo jako zcela nedostatečné.
-
No tá grafika je taká maková. GUI je v pohode aj keď je okopírovaný...
-
GUI obšlehnutý z Cities Skylines a mizerná grafika, zatím toho teda moc neukázali 😅