Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • C-BEAM
    hm: jasně že Infamous vypadá lépe, jednoznačně mají nejlepší systém osvětlení široko daleko, který dnes dorovnal snad jen Order. Tu hru prostě dělali grafický mágové s neobyčejným smyslem pro realismus.
  • jen doufám, že nejsi nějaký pc-trapáček, co si dělá "srandu" z Order 1866 a jeho pruhů a přitom doma vlastní 21:9. To by bylo značně pokrytecké. Jinak sledovat Bluray u stolu a ještě na takovém pidi monitoru. Hmm, komfort deluxe!!! U mě teda vede Bluray + Sofa a 50 palcovka...
  • Dobře OK, normal TV to byla před 15 lety, 4:3, 21". :o)
    K monitoru... Neznáš Ultrawide? 21:9, kinoformát? BluRay ripy do něj padnou jako ulité... Pak se na monitor vejde více práce či oken... Prostě parádní věc dneska.
  • tomu říkáš normalní TV? *7* Jinak proč je ten monitor taková úzka špageta? Má to nějaký účel?
  • MickeyMutant
    Games jsou stránka o hrách, tak si stěžuje na hru. Sice už po sto padesáté, ale pořád on-topic. Když mu odepíšeš stylem "koncentrovaná frustrace" a "nejpalčivější světový problém", tak sice dáš jasně najevo, za jak bezvýznamný a směšný problém to považuješ, ale k tématu to nepřinese v podstatě vůbec nic.

EDIT: Tak to snad jedině proto, že tě to moc nezajímá, protože už jsou venku třeba screenshoty z PC verze při různých nastaveních. Z nich (a nejen z nich) už se dá přece jen něco vyčíst. Pokud ale o Zaklínači "nemůžeš nic bližšího říct", tak nechápu, proč reaguješ na někoho, kdo se o něm něco říct snaží.
  • W3 před obrazovou tapetou

Jsem připraven :o)
    http://666kb.com/i/cyqmjdinrr10f8yhs.jpg
    Ten samý monitor v porovnání s normal TV :o)
    http://666kb.com/i/cyqmjm0j7uas825cw.jpg
  • http://static.gamespot.com/uploads/original/78/787786/2477569-infamous_secondson_nospoil-5.png
    https://www.flickr.com/photos/127773964@N03/17564159859/in/album-72157652536729480/

Ano, je to blbost srovnávat takhle, ale z těch sreenu jasně vidíš, že Infamous je technologicky dál než zakalínač v 1440p
  • drasta
    Koukal jsem na videa a srovnat je se mi zda trochu tezky protoze to je uplne jiny prostredi ale fakt mi neprijde ze by infamous vypadal lepe. Je to fakt krasna hra o tom zadna ale to si myslim o Witcherovi taky.
  • Do toho příspěvku se promítá mnohem víc, než by člověk na první pohled řekl. To je koncentrovaná frustrace a neřekl bych, že je způsobená jenom Zaklínačem a už vůbec ne hrami. *15* Skoro mám pocit, že se někde potají pořádají workshopy "Hatespeech - snadno a rychle".

EDIT: Myslím si, že Zaklínač 3 je hra, o které nemohu zatím nic bližšího říci
    Spokojen myšáčku? *4*
  • kennyB
    Chápu to správně, že jsi naštvaný proto, že hra vyjde i na konzole, tudíž to nutně musí být špatná hra, která kvůli konzolím nebude taková, jaká by jinak byla??? Viděl jsi všehovšudy pár obrázků/videí a už je ti vše jasné...
  • Kozy
    Hele fakt jo. Ta hra je sice jalová ale vypadá fakt dobře.
  • Lukass
    Tohle je horsi jak Watch Dogs.
    A ze tu pises ty neco o penezich a kupovani her povazuju za vysmech :-DDD
    Ja mam jednicku i dvojku v rozsirene edici zakoupenou, a trojku sem dostal ke grafice.
    Mam podle tebe pravo byt nastvane? Nebo musim drzet hubu a krok
  • Aneb jak v jednom odstavci udělat z videoher ten nejpalčivější světový problém *15*. Kdy vypukne pivní puč?
  • Jack1947
    Ty bys mu jí beztak stejně nedal he, takže není o čem se bavit... spíš to ukázalo jedno a to je podstatnější že tu začli nudit diskuze. *3* Přestože si zabanovaný ještě tu plkáš stále... jo je to naprd že downgradovali ale nedělejme z toho zase Wach dugs... to byl exemplární příklad.
  • Draken69CZ
    A proč nebýt naštvaný rovnou i na nVidia, lila tam prachy, W3 přibaluje ke GK a evidentně zařídila aby to na jejich GK běhalo lépe aniž by k tomu byl sebemenší důvod. Ale to by se ti už zas nehodilo viď *15* A ne nejsem AMD fanboy *3*
  • ano o hodně. Hlavně textury, vegetace, stíny, nasvícení. Ano, daleko lepší. Největší rozdíl je ve stromech, tam je Zaklínač roky nazpět a má daleko horší stromy než dvojka.
  • Ty mas fakt pocit ze Infamous na PS4 je nejak zasadne hezci nez Witcher 3?
  • Lukass
    Nerad hodnotim podle videa, ale uz z videii jde videt ze ta hra proste hezky vypadat nebude. Navic rozdil oproti PS4 bude nula, nula, nic :-( a optimalizace je asi jeste horsi jak u dvojky, pritom by clovek rekl ze se pouci, hlavne ze hru odkladaji a krmi nas kecama o testovani atd.
    Od nich bych to teda necekal. Lidi se divi ze se na PC malo kupujou hry, pritom ja si kvalitu koupim a jeste mam z toho radost viz. Project Cars, Alien, Legend of Grimrock a podobny hry ktery sou delany s laskou k zanru a proste si moje prachy zaslouzi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit