Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Podle tebe je tedy je normální vést firmu tak, že lidem (bez kterých by Zaklínač neexistoval) něco slibuješ, roky jim lžeš, necháš se uplácet, porušíš všemožné zásady a pak se jim ještě vysměješ. A jsme opět u toho, co zde již bylo řečeno. Jsme tam kde jsme i díky takovým čestným obchodníkům jako jsi ty, od tebe bych si nekoupil ani rohlík.
  • tak nějak to bude. Místo peněz do hypu a do TV celebrit měli prachy narvat do optimalizace, možná pak by se aspoň PC verze na ultra mohla aspoň přiblížít kvalitně Infamous na PS4.

Všechno je o optimalizaci.
  • C-BEAM
    a proč by měla být hra hratelná na vysokých detailech i na běžných sestavách? na kvalitu která byla prezentována by si potřeboval prostě top grafiku tak jak to bylo kdysi běžné. A pokud ji nemáš budeš hrát na nízké a střední detaily, v nižším rozlišení a později když si koupíš lepší grafiku tak si můžeš hru zahrát znovu v úplně jiné kvalitě, čímž se i prodlužuje její životnost.

Celé mi to připadá jako jeden velký herní komunismus - jedna úroven grafiky pro všechny.
  • V tom případě jsou neschopní, ta hra zdaleka nevypadá tak dobře, aby to na 60fps rozjel pouze Titan X *1*
  • Keyz, Lukáš, Tom, Noisy a další normální co tu jsou, já myslím, že i tahle diskuze je částečně odraz dnešní herní společnosti, je z toho smutno a blivno, že se najdou takoví jedinci viz dole, kteří si jak píše kolega podemnou nechají kakat na hlavu a ještě s úsměvem. Pak se divíme, že ten svět je takový jaký je a hry vychází takové jaké vychází. To jsme teda dopracovali .. ke lžím v přímém přenosu. A ještě u serie, která vznikla díky Pc (já vím, která ne, že) a celé roky nám bylo nalháváno, jak je PC verze priorita. Nakonec z toho dle všeho vyleze osekaný paskvil a ještě blbě optimalizovaný. O půlnoci skončí embargo a jestli se potvrdí co už je téměř jisté, CDP u mě skončil a neuvidí ode mě ani korunu.
  • jakubc
    Vzhledem k tomu, jak špatně to zatím podle benchmarku funguje na PC (60fps na Ultra i na FHD je dost problém), tak to možná nebude konzolemi ale prostě tím, že to na začátku nerealisticky přepískli.
  • Proč by mělo vadit, že se nechají "uplatit konzole marketem"? Každá firma chce vydělávat prachy a pokud jeden trh nabízí větší potenciální zisky než ten druhý, volba je celkem jasná. Neříkej, že ty bys svoji firmu vedl jinak (pokud ano, hodně štěstí s hledáním investorů)?
  • Z podobných komentů je mi smutno. Copak tady jde o nějaké starosti? Tady jde o to, že vývojáří čím dál více kakají hráčům na hlavičky a část z nich (takoví jako ty) si to nechají líbit. Tady snad jde o základní principy. Nebo tobě vážně nevadí, že ti celou dobu hru prezentují uplně jinak, než to na konec vyjde? Tobě vážně nevadí, že se nechají uplatit konzole marketem, aby hru zhnusili i na PC a to na PC, které v současné době má na mnohem lepší grafiku, než je tohle?¨

Tohle není o tom já mám takový pc nebo takový nebo já mám méně peněz, koupím si konzoli. Tohle už je o tom, že z nás všech dělají pitomce, doplácí na to herní průmysl, doplácí na to hráči, už dlouhodobě. Hry mohly být mnohem dál, než jsou, což by přímo ovlivnilo i hratelnost posléze díky lepší grafice, fyzice, AI a podobně.
  • Tohle mi připomíná paparazzi aneb posedlost známou osobností, člověk ji pak vídá všude.
  • no ale podívej se na nároky na HW. Jaké HW by to chtělo, kdyby to zůstalo jako vloni na E3 a co teprve z roku 2013? Tam je všechno špatně, ta hra je evidentně prohnilá. Výsledná kvalita, marketing, optimalizace. Vše je jedna velká lež.
  • Tohle trápeníčko s downgradem máte proto, že jim od začátku dennodenně koukáte na všechna videa.
    Jsou i horší starosti.
  • C-BEAM
    a pak si lidé řeknou, na co kupovat PC když to vypadá skoro stejně na laciné konzoli. PC platforma má fakt smůlu, z jedné strany jej ničí nízká nákupní morálka PC hráčů a na druhé vývojáři kteří hru doj*bú tak aby se hýbala na konzolách a hodí ji v tomto zuboženém stavu i na PC.
  • Jack1947

Takhle se to musí, dělat...

http://bonusweb.idnes.cz/hrac-guild-wars-2-exemplarni-priklad-podvodnik-a-ban-fxf-/Magazin.aspx?c=A150515_141955_bw-magazin_anb
  • Přesně tak, v tom benchmarku na tom německém webu jde vidět, že je tam možná jiný shader a to je tak vše. Tak si pro krista stáhnete SweetFX.
  • Steam down

Servery steamu padly... celosvětově *3*
  • Lukyz

Witcher 3 - srovnání PS4 vs PC

https://www.youtube.com/watch?v=1fUGFmmikn4
  • kennyB
    Souhlas. Jen by mě zajímalo, kolik těch stěžovatelů si hru stejně zahraje...
  • frag.ment
    Ale věta "zajímá mě hra a ne grafika a koho zajímá grafika je divný" je většinou argument PC hráčů. Mě je fakt jedno, jestli hra běží v 4K nebo v HD. Samozřejmě beru, že grafika dělá atmosféru a stejně tak hudba i zvuky. jde o to, jak to ve finále vše pasuje v chodu a nějaké rozlišení apod. mě fakt netrápí..
  • Morraw
    Jiná paleta barev ale není downgrade.
  • Keyz
    Opět klasická věta typu "zajímá mě hra a ne grafika a koho zajímá grafika je divný". Anebo to přehození debat jinam do roviny, že ten kdo tohle řeší je divný, protože to je grafický maniak a neřeší "hru"

Hra se mimo jiní skládá z grafiky. Hlavně jde o to, že předtím to bylo jinak a dnes to je o dost horší. Neřeším barvy které jsou věcí vkusu. Tohle je asi pro některé OK. Nechat se lákat na reklamu a nakonec získat horší záležitost.

O tom to je. Nic jiného v tom nehledej. Natož stylizaci a další subjektivní záležitosti...Navíc hotline miami vypadalo stejně a vypadá stejně. To je ten rozdíl....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit