-
Jasně že to tady nikdo nemůže vědět *3*. Jenže já nemám chuť vyvádět kvůli downgradu jako Hitler v Pádu třetí říše, i když se tak cítím ( bohužel Hitler founds out Witcher 3 downgrade někdo z youtube vymazal ). A ano, pokládat takovou otázku je dost hloupé, ne-li zbytečné. Stejně hloupé, jako si stěžovat na firemních politiku herních vydavatelství. Tak proč se vlastně ptám? Z nudy, z frustrace, ze vzteku? Ne. Je to kvůli sentimentální naději, že si někdo dá tu práci ( o my dva dobře víme, že ani jeden z nás to nebudeme), abychom mohli hrát Divoký hon ( hru s hypem až to bolí, zvláště proto že já mám Zaklínačský universe rád) bez hořkosti v puse. Protože po obloze budou plout mraky, voda se vlnit, kouř čadit, krev ulpívat na zemi a horizont nevybledne v moudrou stěnu. *15* -
Gameplay je u obou dílů nic moc, u dvojky je dále narušen hloupým designem levelů s nutností skákat nahoru a dolů pomocí stisku tlačítka na konkrétním místě. Soubojový systém je u jedničky lepší, dynamičtější i díky možnosti/nutnosti při boji měnit styly a pít lektvary. Dvojka má pak hodně akční soubojový systém, ve kterém se dá uhnout skoro všemu, takže obtížnost s postupem hrou poměrně rychle klesá, stejně tak zábavnost. Oba díly těží hlavně ze skvělé atmosféry a parádních postav, ovšem jedničce se dvojka ani nepřibližuje, byť přinesla fantastickou grafiku a krásné ženské. :-)
(pozor, obě hry mám velmi rád, ale nemít svatou trpělivost, tak dvojku hodím do koše kvůli těm strašně navrženým levelům, trojku mám předobjednanou a očekávám dvojku v otevřeném světě s free-pohybem, což je pro mě zcela zásadní, znova bych tu tragédii "přijď ke kraji a stiskni tlačítko, následně sleduj animaci, která vše ještě otravně prodlouží" nezvládnul) -
Protože ve zdejších diskuzích najdeš plno "odborníků", kteří ti dokáží předpovědět cokoliv...
-
Normálně by to nebylo moc hodno odpovědi, nejsme jasnovidci, ale v případě Zaklínače bych to zcela nevyloučil, protože A) v poslední době jsou "remaky" populární B) CD Projekt už výrazněji vzhled předchozích dílů v průběhu hry upravoval.
-
preco myslis, ze toto niekto na games.tiscali vie? *7*
-
Obrazem: Grafické porovnání finální verze Zaklínače 3 s trailery na hru z předchozích let.
Dotaz: Myslíte si, že by v budoucnosti mohl vyjít neoficiální mód ( nedej bože oficiální), který se pokusí dosáhnout původně zamýšleného vzhledu, nebo alespoň kvality z prvního uveřejněného herního videa z minulého léta? -
https://www.kickstarter.com/projects/feelreal/feelreal-vr-mask-and-helmet
slušný psycho -
Taky jsem s tím měl problém. Jedničku jsem rozehrával natříkrát. Po pár hodínách by ti to ale mělo přejít do krve a pak už je to rutina. Dvojka už máš standardní ovládání, které se běžně vyskytuje u těchto typů her.
-
Díky! Zkusím se tím prokousat.
-
Jo.
V podstatě je souboj u jedničky tohle: Vhodně používej ty styli, používej lahvičky a kliknej přesně aby jsi nenarušil kombo. Poté to lze ještě měnit dovednosti, vybíráním nepřátel a někdy skokem pryč.
Ve dvojce to je poté jiné. Je to více o manévrování. Protože lahviičky nelze použít během boje což je dinvý. Protože předem nevíš co bude tak ani nevíš jakou lahvičku použít. -
ano, a ano :)
-
Witcher
Odolal jsem masáži a neviděl ani jedno video, takže k údajnému downgradu se nemůžu vyjádřit.
Nicméně ta série nejde přehlédnout, takže jsem podlehl masáži a na GOG koupil Withery I a II.
První dojem z jedničky je hodně negativní, ovládání děsný. Ale na první dojem nedám :) Je to opravdu jen na jeden klik? A pak když švih zoranžoví, tak další? Nebo mi něco uniklo? Nebo se časem naučím jiné pohyby? -
Však já je neodsuzuju všechny, ale bohužel z mojí zkušenosti jich u nás nesnesu tak 80%. Mám zahradu kterou mi vykradli třikrát, dvakrát garáž. Po čtvrtý jsem je na zahradě chytil osobně, policajty nevolám, nemá to smysl. Tak jsem jim to vysvětlil stručně ručně násadou od krumpáče a od tý doby mám klid. Já se naštěstí dokážu celkem slušně ubránit, ale když dají cikánskou férovku(kolik ti je? Nás taky!) tak dostane fasu, s tim člověk nic neudělá. Nechci se nechat strhnout k prostý a jednoduchý nenávisti vůdči všem, ale někdy je to hodně těžký :)
Ale snažim se žít bez nenávisti, myslim že jí je všude dost i tak. Nakonec život je moc krátkej abych řešil každýho srá.. -
Já používám Hola plugin pro Chrome + ukrajinskou adresu. Funguje skvěle i na Kinguinu.
-
Kluci, vyrůstal jsem v panelákovém sídlišti na okraji města. Děcka z chudých dělnických rodin, dneska se tomu říká "white trash". Kousek od nás bylo i několik domů, které byly tzv. "cikánské". Jak už to tak občas v životě chodí, dostal jsem od romských kluků kolikrát pěkně přes hubu. Ale ještě víckrát jsem dostal přes hubu od bílých kluků ze sousedství. Koho mám tedy nenávidět já? Odpověď je jasná. Jednotlivce, pokud si to samozřejmě zaslouží. A i tak bych byl s tou nenávistí obezřetný. Má tendenci se dost často vymknout člověku z rukou. Sám jsem tehdy s nenávistí v duši proklínal "cikány", ale nebylo to nic víc, než mladická nerozvážnost.
Ale nemyslete si, že snad realitu poznávám skrze satelitní městečko a hipsterkou kavárnu. Avšak právě i tahle zkušenost mě přiměla k tomu, více se o Romy (o kterých jsem na rovinu předtím nevěděl ani zbla) zajímat. A hle, dneska mám mezi nimi řádku přátel. A nejen mezi těmi sofistikovanými a vzdělanými Romy.
Pokud vám na základce některý z nich sebral svačinu nebo jste od něj dostali na budku, tak to snad ještě není důvod nenávidět etnikum en bloc.
Solomone, že by absolvent "Vysoké školy života"? *15* Koukněte na ty předsudky i tady, jeden vedle druhého (ba i já jsem se několika nehezkých ukázek ve škorpení s veškoslavem dopustil). Jakmile člověk prohlásí, že situace Romů na území ČR je trochu komplikovanější problém, než se na první pohled zdá, tak schytá nálepku "sluníčko, salonní marxista, blbec".
A může mi už někdo detailně rozebrat termín pseudohumanista? Co to vlastně je? Ředitel Ekumenické akademie Jiří Silný tvrdí, že lidem, kteří se tímto termínem oháněji, nejde o obranu humanismu ale neopak o útok na něj. Prý to signalizuje fašizující tendence v české společnosti, tak teď babo raď. -
Přijeď k nám na cikánský sídliště, můžem se odpoledne a pro dobrodruhy i po setmění projít a ono tě to rychle přejde. Žiju s nima celej život, mám mezi nima i kamarády, teda mezi těmi co se chovají jako lidi. Ale všem těm pseudohumanistům, bych dopřál trochu reality.
-
Witcher 3
Tak dohráno. 9/10. -
Hanks: co to tu proboha meles za sra*ky? o ostrave vis prd, o cikanech vis prd... vzdelavej se chlape. nejlepe zivotem. snad z tebe nekdy bude neco vic nez salonni marxista
-
Z tvého posledního příspěvku by mi málem ukápla slza. Proč si tak potrpíš na patos? *4*
Protože jsi člověk vzdělaný, jistě jsi obeznámen s termínem "etnocentrismus". No a právě tohoto se dopouštíš v přístupu k Romům. Copak víš o jejich historii? Řekl bych, že pokud vůbec něco, tak jen velmi málo. Představ si národ, který (ne svou vinou), žije takřka tisíc let na okraji společnosti, je systematicky persekuován, někdy i vybíjen z rozmaru feudálního panstva a jehož integrace v majoritní společnosti nejen že není považována za pozitivní jev, ba dokonce za nežádoucí. A teď si představ, že ze dne na den řekneš: "ok, tak my vás teda nakonec chceme, jen vás naprosto vykořeníme z vašich tradičních kulturních struktur, že pak generace po vás nebude ani vědět, jak se jmenuje". No a něco takového se tady stalo. Neříkám, že je snad současný stav možné považovat za pozitivní. Dokonce sdílím tvůj názor, že kupříkladu takový Člověk v tísni s existencí ghett nic moc nedělá a že plývají prachama na strategii, která je naprosto neúčinná.
A označení sluníčko si fakt vyprošuju. Já se na sluníčku vždycky hnedka spálím.
Jo a netvrdím že ty statistická čísla jsou zfalšovaná. To nikoliv. Je však vždycky důležité tuhle statistiku řádně interpretovat. Jo a korelace ještě neznamená kauzalitu, ale to snad taky víš *3* .
A mými slovy v jednom snímku, který jsi možná viděl: "pro hlupáka každý hloupý" -
TH, pochop už že tady jsi v menšině, vlastně jsi tady sám. Opětovné blábolu o rasismu a "číslech". Jak se čísla v počtu vězněných ve věznicích falšují? Podívej se někdy na fotky z věznic v ČR....Takže opusť tuto zhýralou společnost rasistů, xenofobů a milovníků západního života a vydej se na poutnickou cestu dokud tě srdce povede nebo muslim nepodřeže. Vyber si.
Jo a jinak jezdím kolem vyloučené lokality do práce. Viděl jsem fotky před 10 lety. Krásné, řadové domky. Pak se tam nasadili nepřizpůsobivý. Jsou z toho ruiny, odpadky všude okolo, vyrvané kovové části staveb. 2 z 8 domů jdou teď na demolici. Kdo z toho udělal vyloučenou lokalitu?!!!!!! Takže tímto s tebou končím. Lidé z neziskovek už tak dostávají prachy za nic, výsledky nula a dalších 700 miliónů na začlenění, do toho 17 000 uprchlíků dle kvót. Fakt ne, nebudu tyhle blbosti řešit na herním magazínu. Jenom jsi ukázal, co jsi za hlupáka a sluníčko. Žij dál z našich peněz dokud můžeš, možná si jednou uvědomíš, že jsi tu zůstal sám, protože všichni ostatní raději odešli.