-
Poctivá řezničina s nejvyšším možným věkovým ratingem. Podle mě lepší jak originál. Jenom druhá půlka ztratila trochu dech. -
Tak to už jsi v mínusu ne? *7*
-
tak ono tam tech voleb moc není a spíš jsou v duchu červený/zelený/modrý konec jako v mass Effect. Pokud od toho čekáš volby jako ve Falloutu 2 nebo New vegas tak Zaklínač není hra pro tebe.
-
ano, je to plne tupych a bezduchých spektakularnich akčních scen a explozí. da se rict že sledovanim stratíš par bodu IQ a taky proto jsem se tomu filmu radeji vyhnul
-
Většina záběrů je poctivá kaskadeřina jen s postprocesy, aby to nějak vypadalo, žádný přehnaný umělý CGI jak je dnes v módě a celej film je v podstatě jedna dlouhá špinavá akční sekvence bez zbytečných okecávaček.
-
radeji nic...
edited: nevidel jsem ten posledni post, mobilni aplikace trochu hapruje -
Když je to tu v poslední době tak hezky monotematické, tak se zeptám na to, co u Zaklínače 3 zajímá mě.
Tušíte někdo, jestli se i přes in-game možnost volby z druhého dílu bude dát importovat save, respektive jestli ten save bude ovlivňovat více voleb, než v případě in-game scénky? Přeci jenom těch voleb ve hře je jen pár a nechci mít kánon volby z prvního dílu, když už jsem si save do dvojky přenesl - například mrtvá Adda by mi vadila, protože chci, aby Radovidovi pořádně ztrpčovala život, striga jedna. :-) Takových voleb by se našlo víc v jedničce i dvojce, podle mě nejde o detaily a "když už (návaznost), tak už (poctivá)". -
Jo ono když potom piruletkou sundá čtyři hlavy, tak jsou ty komba i celkem efektní :)
-
Poslyš, na tohle jsem se chtěl právě někoho zeptat. Je to k novému Maxovi asi trochu nefér, ale kdybys ho měl do nejmenších podrobností srovnat s druhým dílem, k čemu bys dospěl? Jde mi o to, jestli je to pořád ta dobrá na nic si hrající žánrová post-apo akčňárna, která nebude zbytečně rozvíjet nějakou vedlejší linku plochých sociálních vztahů mezi postavami. Co mě trochu trápí je to, aby ten film nebyla na druhou stranu CGI onan*e s tunou spaktakulárních explozí, nudnými 360° záběry z kamery, a plná podivných přesvícených filtrů.
Zeptám se jinak. Je tam alespoň trochu cítit duch 80. let? -
A mne se to libilo vic nez tobe a hec!
-
Bylo to málo ujetý a 2. polovina byla výrazně slabší, ale jako blockbuster to obstálo.
-
Mad Max
Vim ze to sem asi nepatri ale tenhle film fakt doporucuju vsem :D -
Xbox One se stal v dubnu nejprodávanější konzolí na americkém trhu. Nejprodávanější hry: 1. Mortal Kombat X, 2. GTA V, 3. Battlefield: Hardline.
:D ale možno aj preto teraz vychádzajú tie vylepšené verzie hier už rok po vydaní, pretože oni tú hru už majú spravenú a pred vydaním downgradujú a po roku vydajú tú povodnú verziu ako vylepšenú :D -
Max
Já hru neodsuzuju dokud neuvidím naživo za pár dní, ale z obrázků co jsem viděl na netu z toho možná bude fakt dost slušný downgrade.
A po tom co naposled předvedl ten nebožák bleskař, mi to tu nějak z inteligenčního hlediska dává smysl čím dál míň celkově, chci říct, že už tady odmítám řešit s místníma expertama kteří nepoznají ani rozdíl mezi 30 a 60fps, podobné věci, máš svůj názor, měj si ho, já mám jiný, hezký večer :) -
důležité je jedno i druhé
http://i.imgur.com/admvLGj.jpg -
pokud je tam rozdíl jako mezi dwarf fortress a crysis tak ano, ale hledat par minimalnich rozdílu mi prijde jako že nekdo uprednostnuje grafiku pred hratelností.
-
Lepší grafika je vždycky snad lepší u jakékoliv hry. Co to má společnýho s hratelností a s tím co píšeš, pouze přiblblá nesmyslná narážka.
-
Dotaz: Opravdu jde pc hráčum jen o grafiku a musí rešit pár grafických efektu navíc? Není duležitejší spíš hratelnost?
-
Taky je otázka: máš na to hardware?
-
Po pár hodinách, kdy jsem přistoupil na pravidla hry a už mi souboje nepřipadají divný/špatný, je to fajn :)