Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • škoda že celá hra není v takove grafice jako jsou ty eventy, nebo alespon že nejsou mapy eventu vetší a že by ses tam mohl pohybovat
  • solomon.short
    Tom Hanks: za posledni post dik, dobre shrnuto. je fakt, ze se neda generalizovat. Taky vedle nich ziju cely zivot, a par z nich jsou velmi dobri pratele. Jenze kupodivu, kamaradi jsou ti, ktere musim oznacovat za "cikany", protoze oznaceni "rom" berou jako urazku. Taky je zajimave ze ti, kteri delaji, nemusi ty co jsou na davkach.
    S "absolventem vysoke skoly zivota ses trefil", good point :)
    Budu se snazit vyhnout se konfrontacniho tonu v podobnych debatach :)
  • Vojta_Ilavsky
    PhysX může bejt funkčnější sebevíc, ale nevypadá to že by se vyžívalo rozumně pro účely hratelnosti, bohužel se užívá pouze pro oku lahodící efekty.
  • mozem, len dnes sa mi nechce..snad zajtra *7*
  • WhySoSad
    Hoď to sem prosím ještě jednou až to vyjde, já na to do tý doby totiž zapomenu, děkuju *1*
  • Teda, peckova grafika, na vyssi nastaveni to bude vypadat lip nez W3 na Xbone *1*
  • Protoze ty lowcost "zdarma" polofunkcni patlaniny nikdo jiny nechce. Nvidia si udela svoje a funkcni. A ty muzes vzteky treba prasknout. *15*
  • Kozy
    Za dva dny vychází Curious Expedition.
    http://curious-expedition.com/

Můžu doporučit.
  • ale ved tressfx je multiplatform, mantle sa posunulo do vulkanu, a dx12, dalsie multiplatform, neviem ze by amd si nejaku technologiu dlhodobo drzalo len pre seba...
    freesync je standart...proste nespravaju sa tie firmy rovnako
  • ee, tressfx islo aj na nvidii, po aplikovani patchu, ide o crossplatform :)
  • Keyz
    To by těch voleb muselo být hodně. Během hry jsi v mnoha questech měl volby. Já má savů několik jak jsem to v minulosti poctivě zálohoval. Tedy mám to uloženo jako strom a pak si vyberu jen co chci podle rozhodní které bych chtěl mít. (jestli to teda bude mít smysl a nebude to značně zredukováno na volby na začátku W3. Volby z W1 mám v savech z W2 všechny stejný. Neutrální.

Je to možné, když již oje*ali grafiku jak se zdá a to teda pořádně.
  • To je pravda ale zase tak často tam filmy 8,9 po premiéře nemaj a když tak většinou za stojí za pozornost i když jejich hodnocení klesne. Ale nečekejte žádnej intelektuální zážitek
  • Presně tak a tratí na tom jen a pouze hráči. Jen pomatení fanatici nad tím jasají a mlátí to jiným fanatikům o hlavu.
  • Pravě ten posun k rozjuchaným barvám ve srovnání s mnohem tmavější barevnou paletou v dříve prezentovaných ukázkách to celé hrozně kazí.
    Jinak pod slovem nádhera bych si v roce 2015 představil trochu něco jiného. Sice ten "downgrade nakonec není (alespoň u PC verze) až tak strašný, jak to chvíli vypadalo, ale i tak se to s těmi předchozími ukázkami nedá srovnávat.
    Takže z pohledu vizuální stránky je nový witcher celkem velké zklámání. Ale to by měla být podle všeho jediná větší výtka.
  • jakubc
    Je to jako dvojka, kdy příliš blízko od Geralta dochází k absenci detailů na objektech, takže to subjektivně vypadá ještě hůř než dvojka, u které to nebylo tolik znát (spíše se ty chybějící detaily schovávaly za "depth of field" rozmazání). To je docela chyba u open-world hry v otevřené krajině, kde se dá koukat i hodně do dálky. Celé to pak působí mnohem hůř a překvapuje mě, že se ani toto nedá nastavit, vždyť to je určitě jen kvůli úspoře výkonu a určitě by bylo pár lidí, kteří by to utáhli...
  • Na IMDB to hodnoceni celkem klesa jak se dostanes dale a dale od premiery.
  • jakubc
    jj, to je právě to - pokud by se převádělo jen to, co si můžeš i tak vybrat v té scénce, tak by to bylo úplně zbytečné (já teď kvůli savům znovu dohrával dvojku) a přitom se mi zdá, že tam je prostor pro převedení více voleb z obou předchozích dílů - snad to tak bude, i kdyby jen malá zmínka, nebo jeden odlišný dialog
  • Keyz
    Jestli to takto blbě vypadá na ultra, tak to pojede určitě skvěle.
  • Morraw
    Nádhera. Je to krásně čísté a detailní jako dvojka. To žluté slunce při západu velmi lahodí mému oku. Teď ještě jak mi to pojede.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit