Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • solomon.short

a jeste steam

Dark Messiah of Might & Magic - H6G69-L3C9E-CT989
  • solomon.short

neco na uplay...

Might & Magic X Legacy
    67P-QVBC-3CLM-88NY-43FD
    Might & Magic X Legacy - The Falcon & The Unicorn DLC
    67P-V4WG-A7KB-MM8V-TXGA
  • Čistě střílečka samozřejmě Serious Sam a pak taky Will Rock myslím, ale ten nevím, v jaké etapě se odehrává...
  • solomon.short
    vzpomnel jsem si na Powerslave, ale letmou kontrolou jsem zjistil ze je to jen jiny nazev pro Exhumed :D
  • oktavius66
    D3bil to sice je, ale je to jenom show. Znám člověka, který ho zná a říkal mi, že v normálním životě je slušný a vychovaný. Prostě přišel s něčím novým a vymyslel blbost, která se určité skupině lidí líbí. A rozhodně není malá. Divák jako divák. Nijak se ho nezastávám... Osobně jsem si ho chtěl taky prubnout, takže jsem šel na jeho Stream a jako jo.. dělá bordel a hraje si na velké a sprosté prase, ale na druhou stranu dokáže ty lidi povzbudit. Úplně jako by mu prostě přeplo z hova*a na ježíše. Ale každý se baví jinak.
  • A tohle znate?

https://www.youtube.com/watch?v=-ohK--4LKc8
  • Já ti rozumím. Já jsem s tím měl taky nervy, ale už před více než rokem jsem to vyřešil. Udělej si účet na YouTube a smaž si historii sledování a zaškrtni pozastavit historii sledování. To je vše. Po pár dnech by se ti už žádné videa neměla doporučovat. Možná jen tzv. populární videa na hlavní stránce, kterých se nezbavíš, ale zpravidla se objevují zespodu, tak si poklikej odběry u normálních lidí, aby se ti to tam nedostávalo na vrch, jelikož nová videa od lidí, u kterých máš odběr, se zobrazují primárně.

Co jsem se díval, tak je to d3bil těžkej: https://youtu.be/sTIhjV4NZOo?t=9m6s
  • Jsi ještě vetší zoufalec a ubožák, než jsem si myslel.
  • Už jsem to našel. DeadFall adventures, které sám uvádíš...

No nic, tak za pokus to stálo :X
  • Binulý rok vyšla FPS alá Mumie. Tuším, že to bylo od polských vývojářů, ale nemůžu to bohužel najít. Možná Falls něco?

Pamatuji si na recenzi od Pavla D. v Levelu
  • To mi povídej mě to tam furt cpe pojebaného cigánského cristovao a to jsem v životě neslyšel ani jeden jeho debilní song. A prý mohlo by se vám líbit...to víš že jo youtube
  • Teď už jen stačí aby release měl okolo 30GB a pro Jacka je to hra roku.
  • oktavius66
    Serious Sama 3 jsem dohrál 2x, ale Clive Barker's Jericho mě nějak minulo i když jsem si to chtěl zahrát. Díky za připomenutí. *3*
  • oktavius66
    Staří překousnu. Nevypadá to špatně. Díky za radu. *3*
  • oktavius66
    Indiana Jones and the Emperor's Tomb je skvělá hra. Ale tu už jsem dohrál snad 8x *1*
  • Prasaak
    Kdyby sis rozmyslel to stáří, tak Exhumed je skvělej:)
  • Koukáš na podobná česká videa, proto to doporučuje nějaké vepře nebo co to je za šaška...
    Tohle nastavení lze vymazat https://www.youtube.com/feed/history
  • Lukyz
    Neodehrává se to zrovna v Egyptě, ale zkusil bych Indiana Jones and the Emperor's Tomb *2*
  • jindra.veliky

youtube

Uz mam fakt nervy na to tlusty, hnusny, zpoceny prase fattypillow. Dva mesice odklikavam ty jeho kre***sky videa z hlavni stranky a youtube mi je tam porad doporucuje a to jsem si zadny jeho idiotsky video nepustil. Jednou jsem koukal minutu na jeho stream, to je ty 2 mesice zpatky a to ani nebylo na youtube. Doufam, ze ta tlusta prasiva spina chcipne. Koho takovyhle imb***love muzou bavit?
  • Serious Sam 3, možná Clive Barker's Jericho.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit