-
No vím o co jde. Ale slyšel jsem, že to není moc dobrá hra. Spíše FPS bych uvítal. -
Napadá mě akorát Unearthed, ale nevím, jestli zrovna tohle se ti bude líbit...
-
Střílčka z Egypta
Prosím vás, neznáte nějakou dobrodružnou akční hru z Egypta ? Starou tak max. 6-7 let. Líbilo by se mi kdyby se tam střílelo s revolvery atd. Doba asi tak jako ve filmu Mumie. Klidně proti monstrům, ale uvítám i proti lidem. Hrál jsem DeadFall Adventures a líbilo by se mi něco v tom stylu. Díky moc za veškeré návrhy. -
http://www.johannesrojola.com/msc/
Ted uz jo :D -
Viděl jsi jejich webovky?
-
...
Tak to aby si začal šetřit piráte hnusná *1* -
My summer car :D
https://www.youtube.com/watch?v=r0IZ_TEzg7M -
Nez dementni pribeh tak radci zadne, me slo spis o zabavnost a rozmanitost misi, to me prekvapilo.
Dnesni hry maji pribehy jako ze zvlastni skoly a hraji si na neco co nejsou, Just Cause si na nic nehraje a proto u me boduje. Poctive odvedena prace bez nejake trapne omacky a radoby cool pribehu. -
Mad Max - impressions
Viděl jsem Re-play a musím říct že ta hra mne uchvátila, čekal jsem jen nějaké auta a ono tro vypadá bombově. To mlácení, ty fatality ten masaktr té krve a bude tam nějaké frakce, propracované safra tu hru chci už ted. *15* *14* Moc se mi líbí na to jak málo informací o ní bylo... a ted takovéhle videa. Pecka. !!! -
Zkus to napsat jeste dvakrat, pak to treba zmeni.
-
World of Tanks slaví výročí konce války trojicí nových tanků včetně Rudyho ze seriálu Čtyři z tanku a pes
tak niže to nepomohlo, takže ještě jednou můžete si tu lživou reklamu předělat???!!!!
" takže si můžete všechny tři kousky vyzkoušet zdarma hned teď" tohle je do nebe volající lež a že zrovna na gamesech, to je docela vrchol *10* -
Kecy , kdyvy a bláboly (vkleci) je to trochu arkádiovější to ano ale rozhodně ne bez fyziky a jiné blbosti.
-
Jo když se člověka omrzelo to řádění okolo, tak už nic moc nezbylo. Toho obsahu moc nebylo.
-
Spekulace: Na letošní E3 bude k vidění 20-30 minut ze hry Fallout 4.
jen to ne -
Aha, tak to jo. V tom případě měl tu zprávu psát alespoň někdo, kdo má ponětí, o co go, aby jenom neplácal spoustu hloupostí.
-
ty tam sou už dlouho ale tyto speciály přišli jako premium tanky verze Berlín a to za prachy
-
Vizuální stránka byla úžasná a šlo tam dělat spousta věcí, které by mě bavily... jenže by to muselo mít nějaký příběh, který by tomu dávál smysl. Takhle to bylo jen o dělání brajglu a to mi přišlo málo. Hra mě záhy znudila.
-
A to jako nebyly ve Wotku doteď IS-2ka a T-34/85ka? Jako občasnému hráči War Thunderu mi taková výrazná absence přijde s prominutím trochu legrační.
-
Just Cause je prostě ztělesněná skvělá zběsilá akční jízda s trochou té omáčky v podobě příběhu okolo.
-
Sice si z příběhu už nic nepamatuju ale ten svět mě bavil víc než GTA nebo Far Cry. Trojku taky napjatě očekávám. Skvělá béčková hra.