Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • CK 2 a uvazuju o novym wolfovi.
  • C-BEAM
    v trailery má výšku 15-16m schválně jsem si to změřil podle výšky Stormtrooperov. Neznám přesné detaily ze SW universa ale 15m je spodní hranice na níž se AT-AT vyráběl, ve filmu měl samozřejmě 22m, pěkně to odpovídá v porovnání s Hamillem.
  • risa2000
    Paráda, díky za link :).
  • Tak to panáčku srovnej tady
    https://youtu.be/QMxKT4n3qHc?t=76
    a tady
    https://youtu.be/WASr5-mS238?t=469
  • C-BEAM
    jde o to, že dnes to bohužel žádná samozřejmost není.
  • C-BEAM
    jejich velikost byla naprosto ok
  • A všimli jste si taky z toho prvního "engine traileru" nebo jak to nazvat, že AT-AT byly nějak podezřele malé?
  • C-BEAM
    ten shader na autách v Xbox verzii *1*
  • EA potvrzuje možnost ovládat AT-ST ve Star Wars Battlefront.

Si dělají srandu? To je snad samozřejmost, že půjdou ovládat všechny stroje. To budou vypisovat po jednom co všechno půjde ovládat? Smrdí to failem.
  • Lukass
    JO naposled otravny lodni bitvy :-D Kdepak prinesli jednu inovaci, ted maji na 5 let vystarany, blazni to budou stejne kupovat, na Unity se uz zapomelo tak vzhuru do dalsiho prusvihu :-D
  • Jack1947
    Naposledy lodní bitvy, Ha a ted jsem tě dostal. ! *2* *5*
  • Nejlepší hned na začátku v automatu nuca-cola! Těším se na E3... :))
  • Primárně ČS:GO a jinak teď pCars, Wolfenstein Old Blood, Ori.
  • homam VI je dobrej díl, ale zas jedinej co jsem hrál takže nemužu srovnavat a na 7 se velice teším. jinak ted hraju shogun 2 TW (hraju to poprve) ale jsem zatím jen na prvním tahu. když mne to nebude bavit možná koupím Attilu nebo rozehraju medieval 2TW.
  • Inquisitor
    Momentálně jsem znovu rozehrál Prince of Persia, poslední XCOM a občas Silent Hunter :)
  • Kozy
    http://agar.io/
  • Já jsem si koupil toho Wolfa. Jako milovník přerušované soulože si jej dávkuji po kapkách, a zatím moc nelituji. Co se tomu jejich enginu nedá upřít je to, jak vypadají vzdálené exteriéry. Je to pro mě pastva pro oči. Trochu mě možná štve to nadužívání trubky. Jo a nemáte nějaký osvědčený způsob, jak potichu sundat takové ty borce v oranžové kombinéze s brokovnicí? Pasáže, ve kterých jsou vždy dva důstojníci, se přímo nabízejí ke stealthovému průchodu. Jenže tihle páprdové mi to vždycky překazí, protože i když je člověk zezadu majzne po palici, nic moc si z toho nedělají. Zatím jsem docela spokojený, ale New Order mi přišel možná o kapánek lepší.
  • Pochybuje někdo snad ještě o tom, že je Vávra výstřední hipster? *15*
  • Veskoslav

Co hrajete?

Já jsem si pořídil Humble od Heroes a nějak mě chytl VI. díl. I když budu asi za kacíře, tak podle mě je lepší jak legendární III. díl této série. Po tragickém 4. dílu a mírném zklamání po V. dílu mi přijde, že zase tak moc není, co vylepšovat v tom 7. dílu. A za ty peníze je ten Humble rozhodně luxusní:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit