Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vývojáři The Witcher 3: Optimalizace pro PS4 se nemusíte bát, naši kodéři jsou voodoo šamani.

Tyhle prohlášení většinou smrdí prúserem...
  • he?
    do nejakych 30 dni tu je dalsia rada gk
    mal by si sa vratit tak do 3-4 triedy na ZS, evidentne nevies citat viac ako 1 suvislu vetu
  • Pokud to byla ta rohatá helma, tak jo *15* .
  • co se tyka CPU "pro halvni proud" coz prelozim na x86-64 architekturu
    tak tam je to ciste o licenci, jedinej kdo je muze delat je intel, amd a via
    navic je tato licence neprenositelna, tzn napriklad kdyby samsung koupil amd tak amd procaky maj po prdeli bo by je nemoh delat dal

co se tyka grafik, tak tam je to nadherne videt na prikladu S3 chrome od via nebo na matroxu
    ono neni problem udelat grafiku, problem je pro nu napsat ovladace aby se na ni dali rozjet hry, a drzet tyto ovladace aktualizovany, vyvojari totiz pisou hry jak prasata zasadne ne podle specifikaci > viz co AAA hra to extra ovladac > proto taky vznikl program the way its meant to be played, gameworks a alternativi od amd
  • http://www.cnews.cz/clanky/mlceni-prolomeno-amd-sdelilo-kam-miri-s-procesory-grafikami-apu

Sledujeme konec AMD v přímém přenosu. Nemají nic doufají v další rok. Do té doby ale Intel vydá nové CPU a NVIDIA možná nové GPU. Chudák ten, kdo od nich něco koupil do mainstreamu.
  • Slova mohou ublížit víc než zbraně. Mysli na to Jacku, až budeš psát svůj další komentář.
  • Jack1947
    Je to celé okopírované jen vypadá trochu jinak, tohle jsem nevěděl díky za info.
  • stg44 mozna vypada podobne, ale jsou mezi nima docela podstatny technicky rozdily

nicmene konstruktera stg44 (Hugo Schmeissera) dostali do rukou rusove a dost mozna spolupracoval i na vyvoji ak47

http://xman.idnes.cz/hugo-schmeisser-a-samopal-ak-47-d2u-/xman-styl.aspx?c=A140120_155530_xman-styl_fro
  • Veskoslav
    Už jsi našel narážku na Skyrim?:)
  • Jack1947
    Ok, jinak prosímtě zas až tak moc mi nelichot.
  • Bravo, smekám před tak důmyslnou slovní hříčkou. Máte můj nehynoucí obdiv, mistře.
  • Jack1947
    Já nevím, líbil se mi ten AK47 tak jsem ho tam plácnul jinak zbraně rád nemám (respkt už tolik ne, vím že nemůžou za válkY a konflikty ale zabíjejí v rukou nemyslícých lidí). Nemám je rád z téhle stránky, mám je rád jinak. Respkt měl jsem... nicméně AK47 každý zná ale ví že to je jen obšlehlá Stg 44 (MP44) to už jen málokdo ví. I tak je to spolehlivá no prostě.a jednoduše. AK47- Jack1947 jak p-del na hrnec nemyslíš? *3*

CEnzore občas tě mám chut poslatr tam kde to cenzuruješ. ! *16*
  • Můžete mi ji trochu přiblížit, mistře? *4*
  • Jack1947
    Víš co se povídá o myšlení... ty bláho jeden *4*
  • Jack1947
    Co? jaký fetišismus. Je to taková nadsázka trochu.
  • Lol a já si bláhově myslel, že vztahovat velikost hry k její délce může jenom Jack. Jak hluboce jsem se spletl. *1*
  • Jacku, jenom drobný dotaz od fanouška. Na svém profilu píšeš, že jsi odpůrce střelných zbraní a pacifista. Proč tedy ten fetišismus kolem AK47? *4*
  • Jack1947
    Mne potěšil konec v karakombách! feeling z rtcw jak něco *14*

Ty postele bré a taky nějaké ty skryté místa kde byly nějaké sběratelské kravinky... třeba pod vodou, zkratka v katkombách atp.. a ta trubka byla parádní. 9/10!
  • Těch easter eggů je tam samozřejmě víc. Našel jsem třeba plyšáka Cacodemona z prvního Dooma. A asi 3 postele do kterých když si lehnete tak si zahrajete pár levelů z Wolfensteinu 3D. Opravdu se mi líbí jak si s tím pohráli.
  • risa2000
    Je potřeba rozlišovat náklady na vývoj čipu a na vývoj technologie. Jsou firmy jako např. ARM, které vyvíjí čipy, ale návrhy pak prodávají dál firmám, které je skutečně vyrobí (např. Samsung, Qualcomm) a to na různých technologiích (CMOS, FD-SOI, 32nm, 16nm, atd.). Obojí zahrnuje zvládnutí dost pokročilých technologií, a navíc také problém, že různé technologie a řešení už má někdo patentované. Proto např. procesory x86 vyrábí jen Intel a AMD a proto ARM vyrábí kde kdo.

No a nakonec, i kdyby si někdo založil firmu, navrhl čip pro GPU a zadal někomu jeho výrobu, tak pak musí zajistit jeho aplikaci, např. grafické karty. Tedy navrhnout grafickou kartu, nebo sehnat někoho jiného, kdo ji navrhne, vyrobí a prodá a nakonec ještě napsat ovladače. To vše představuje takové množství práce (a dost hlubokých znalostí), že je téměř nemožné začít na zelené louce.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit