Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mě během jednoho rozhovoru dvou vojáků dost pobavila narážka na gramatického nácka. Jinak jsem moc nesledoval easter eggy a akorát jsem narazil na bednu s obrázkem z původního Wolfensteina.
  • The Old Blood easter egg

Kdopak si všiml, hned v první pasáži v automobilu, toho podivného přívěsku na klíčích, které trčí ze zapalování? Náš podivný přívěsek není nic jiného, než starý dobrý raketomet z Quake 3 Arena *4*.
  • Blue.Shark

Krakovské studio Reality Pump (Earth 2140) zkrachovalo. Končí i Spark Unlimited (Lost Planet 3).

Tak tohle mě velmi mrzí, zejména Reality Pump.
  • Tak ono Tony Hawk byl vždycky spíše doména konzolí, na PC sice ty díly vycházely, ale když nepokračují ve vydávání PC verzí, asi se zase tolik neprodávaly...
  • Nevyrabi to proto, ze jednotlivy vyrobni proces se musi pokazde zvladnout z technologickeho hlediska a neni to moc levna zalezitost. Samotna vyroba jednoho chipu pak neni tak draha, zalezi od velkosti fazety a pak se celkem dost plati za vyrobu masky pro litografii, takze cim vetsi partie se vyrabi, tim to na jeden kus vychazi levnejsi.
  • Activision společně s vývojáři Robomodo a Disruptive Games oficiálně oznámilo Tony Hawk's pro Skater 5. Na PS4 a Xbox One dorazí ještě tento rok, na PS3 a X360 o něco později. (+ první screeny)

našechny konzole a na pc ne?
  • Keyz
    Btw když je zde již debata o HW...

Má někdo odkaz na věrohodná čísla ( Jaké jsou náklady na výrobu GPU a CPU)? Náklady i s fabrikou a vším co je k tomu potřeba, také jak často je nutné měnit vybavení ve fabrikách aby se držel technologický náskok apod.

Proč ty CPU a GPU pro hlavní proud nevyrábí i další firmy? IMB je velké anebo firmy které dělají CPU pro telefony apod.
  • Keyz
    Také by mohli udělat nějaké pořádné CPU. Ty FX jsou zde již dlouho a to samé desky.

Konkurence je dobrá, ale Intel je momentálně technologicky lepší. Snad to bude opět zajímavější.
  • Jack1947
    To je zas o člověku jestli mu fakt vadí že tam nemá megatextury nebo tak mne třeba příjde že to jede možná lépe než minulý Wolf... a ten byl taky parádně optimilizován.
  • Draken69CZ
    OK ale když tě navigace bude tahat po blbejch cestách a bude to o něco delší ve výsledku budeš v cíli déle než pomalejší auto s dobrou navigací *15*
  • Keyz
    Jn.

Testy nějaké hry na DX 12 budou mít vypovídající hodnotu. Tohle je specifický test jak psal LV426.
  • Tohle se týká API, to nemá s výkonem karty opravdu nic společné.

Představ si, že stavíš auto a výsledek tohoto testu by se dal přirovnat k tomu, jak chytrou navigaci v něm použiješ *1*
  • Draken69CZ

?

Žádám LV426 aby my vysvětlil kde soudruzi udělali chybu.
    http://www.svethardware.cz/recenze-3dmark-testujeme-vykon-directx-12/40352-9
  • MegaTexture
  • Za to, že má hra 35GB, může Id Tech 5 a Megatexture.
  • Jestli je ten datadisk na 5 hodin proč to má skoro 40gb proboha?
  • Lukass
    35 giga za 5 hodin hry, co to zase je za podvod? Paneboze kam to fakt speje, zachvilku budou mit hry 100 giga ale poznat to na nich nebude.
  • Lukyz

Oculus přijde do prodeje v Q1 2016

https://www.oculus.com/blog/first-look-at-the-rift-shipping-q1-2016/
  • Jack1947
    Hannibal je parádní a tenhle herec super ale na zaklínače? to asi néé.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit