-
Koukám že pro většinu tady je psaní pana Rybky nad jejich možnosti *15* -
proč sem dáváš toho amatér? To je bulvární novinář, který si nezjistí ani základní informace o produktech, které kritizuje.....
-
Tak pokud jsi vývojář tak to chápu ale jestli jsi koncový zákazník tak si právě kálíš na svou hlavu.
-
Já to mám ( dostal jsem k narozkám) a hraje se to docela šatně, moc rychlé skákání takže posun tam je - každý kdo měl K/D 1,50 z minulých dílů ted krouhá mrkev.
Je to o zvyku, to jsem si řikal i u Titanfall navíc to má hodně náročný AA, dělalo to velkou paseku. -
Kam s ním, aneb o chytrých zařízeních s blbými rozměry
http://pctuning.tyden.cz/multimedia/hry-a-zabava/34645-kam-s-nim-aneb-o-chytrych-zarizenich-s-blbymi-rozmery
Něco pro milovníky módy (ne)mobilních pádel s výdrží půl dne. -
Kvalitní věci už se obtížně posouvají dál. Nač měnit něco, co sype.
-
Neposunulo se to vubec nikam.
-
Nepopírám. Rozhodně taky nemám v plánu to kupovat a podporovat tak Activision.. Nicméně mě zajímalo, jak se to po MP hraje a věřím, že i přes všechen ten hate na tuhle sérii, nejsem sám.. Poslední COD, co jsem hrál byl MW2 a tak chci vědět, kam se tahle dojná kravička posunula..
-
Moc drahé.
-
Další 4 klíče:
1) ZTFDGR-T2CB-FK8G7T-2BRJ-KPH8EH
2) 9ND74F-Y6KY-X8ZKDK-VHDR-XE4N47
3) 2B2N6E-RBYY-N4DPDZ-EYVX-TPB884
4) FFXGMN-WVY8-9RXHTX-9TDK-2KPXJZ
Pozn: Omezení na Caps Lock je v případě rozdávání klíčů dost kontraproduktivní. -
Call of Duty: Advanced Warfare - FREE Multiplayer weekend
Na Steamu je tento víkend multiplayer posledního CODa zadarmo k vyzkoušení! *3* -
Priatelia, to s tym Microsoft a Unity mate zle prelozene. V originalnej sprave sa pise, ze MS uzavrel partnerstvo s tvorcami enginu Unity, ktory napr. vyuziva aj hra Hearthstone. Nie partnerstvo s Hearthstone, ved to bije do oci ako nezmysel...
-
HoTS Beta
Pokud tu je někdo kdo ještě nemá klíč do Heroes of Strom tak tady jsou 3 klíče.
V4R2HH-79J2-TTC88Y-ZCMC-NFMKB4
WK792B-NJDM-NKM96M-JEGE-HG9XE8
4GF978-FPN7-8T97TB-4D8M-7XHP6W -
Zdrž se komentáře si nehrál navíc ta hra je svojí zastaralou stránkou už tak odpudivá... radši si dám UNITY než tohle to aspon po půlroce je hratelné... a jestli zas budeš narázet na konzole *7*
-
vymejslet, aha, to je narocny, chapu *5*
-
Solarix
Nevím, nejde o to že to je až moc stealth a tak ale prostě, je to takové nijaké - navíc se musí vymejšlet různé nesmysli jak obejít ty 2 blbouny na začátku, není to jen můj problém. Oni sice dělají že nic nevidí ale když najednou vás změrčí tak je konec. Bez bouchačky to je dost na pytel zatím. Někomu to vyhovovat ale určitě bude no... uvidíme zatím by to bylo tak na 5/10.
Beztak jsem zkusil z nudy, nic moc jsem od toho nečekal. -
DoW1 je klasika mam tam nahrany desitky hodin
-
aloha lidi :)
velice dobrý český kanál na TW serii
https://www.youtube.com/channel/UCM8FCQyrRFyLYzB_zhq_Kjg -
No, když jsem viděl, co tam má být za firmy, tak žádný zázrak to teda není, možná jen Square Enix budou stát za to...
-
Na E3 bude konference zaměřená na PC
http://www.polygon.com/2015/5/1/8528735/pc-gaming-e3-2015